A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Megcsináltam,végül annyira nem is lett húzós a vége.Pedig lehetett volna,mert az utolsó előtti fordulóban nem tudtunk győzni otthon a Tottenham ellen.De a United kikapott,így 4 pont előnyünk lett,és a 37.fordulóban bajnokok lettünk.Két meccsünk maradt,egy tét nélküli bajnoki,és az FA döntő.Mindkettő a City ellen.A bajnokira kiküldtem a rotációt,és 4 első meccses ifit.Az bejött,hogy kicsit kifárasszam őket,de cserébe jól elvertek bennünket.Legyenek vele boldogok,a kupadöntőt végül hosszabbításban mi nyertük.
    A bajnoki címet pedig úgy kommentálta a vezetőség,hogy egy Q.P.R. szintű klubnál ez mindig benne van a kalapban.Anyátok!Akkor mit csináltatok 135 évig?
    A BL a negyeddöntőig tartott.A Chelsea elleni hazai meccset megnyertük 4-2-re,a visszavágón 0-2,idegenben rúgott góllal a Chelsea jutott tovább.Nem sírtam.Nem is a legjobb csapattal álltam ki a visszavágóra.

Elméletileg ilyenkor megvártam volna a lemondással elsejét,de most nem tettem,mert menedzser nélkül volt a PSG.Néhány nap után jelentkeztek.Az interjún a tevehajcsár Al-Khelaifi aggódott,mert nem vagyok híres arról,hogy sok időt töltök egy klubnál.Így azt tettem,amit tennem kellett,hazudtam.Ez a klub életem álma,és innen már csak a temetőbe megyek.Becsszó.
    Így tehát Napóleon,a futballvilág egyik legnagyobb tisztelettel övezett menedzsere bevonult Párizsba.(ezt nem én mondom,hanem a média.)Nagyon még nem néztem körül,de ez a keret.És ezzel a felállással játszottak.Az elkölthető pénz pedig szűkös 192M€.Az elődöm Zidane volt,311 napot húzott ki.És bármely meglepő,de már 4 éve nem nyertek bajnokságot.Hát ezzel a kerettel tényleg felháborító dilettantizmus volt,monsieur Zidane.Egy sor világklasszis,meg 4-5 csodagyerek.Majd én megoldom a kérdést,és gyorsan lelépek.

Mára ennyi,mert gyufával vannak kitámasztva a szemeim.Az NFL döntő miatt nem aludtam éjjel egy percet sem.Jóccakát.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.02. 20:53:21