A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Minden jó,ha jó a vége.Sorrendben először a Capital One.Az elődöntőben a hazai 1-0-ás győzelem után muszáj volt a visszavágóra a rotációval kiállnom,mert az egész kezdő hulla volt.Kaptunk egy ötöst a West Brom-tól,ennek a döntőnek annyi.A bajnokságban a 16.fordulótól végig nagyon szorosan tartottuk a 2.helyet.De nem az Arsenal botlott,hanem mi.A 35.fordulóban kikaptunk a Sunderland-tól,és feljött a nyakunra a United.A 37.fordulóban aztán bukott az Arsenal is,így az utolsó fordulóban még 3 csapatnak volt esélye a bajnoki címre.Végül maradt a sorrend,a 2.helyen végeztünk.Lehettünk volna elsők,de harmadikok is,ez van.Az EL szinte végig sima volt,két meccset veszítettünk,beleértve sajnos a döntőt a Napoli ellen.Pocsékul játszottunk,3 kapura lövésünk volt.Sűrű volt a program,az EL döntő után 3 nappal jött az FA döntő.Erre előre keresztet vetettem,mert az Arsenal volt az ellenfél,és egy össze-vissza tákolt csapattal tudtam csak kiállni.Akkor kezdtem hinni a győzelemben,mikor megláttam a kezdőjüket,mert ők is több sebből véreztek.Lemostuk őket 3-0-ra,így a szezont végül mégsem zártuk üres kézzel.

Mindennel,és mindenkivel elégedett voltam.A 2.legkevesebb gólt kaptuk,és a 2.legtöbbet rúgtuk.Ez alapján is reálisnak tűnik a 2.helyünk.
    A következő szezonra csak a bajnokság érdekel.Az összes többi mellékes.A szezon befejezte után rögtön hívott a Hoffenheim,és a Lyon.Bármelyikhez szívesen mennék,de még nem végeztem itt.