A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Petteri
    Szóval, ugye olvashattátok tőlem a Sheffield Unitedes kalandot, viszont az első év és a sikeres szezon után nem úgy alakultak a dolgok az elnökséggel, ahogy elvártam volna. Rákerestem, hogy az első évben milyen bérkerettel és átigazolási kerettel dolgoznak csapatok a Championshipben az alapján kb. az utolsó ötben lettünk volna és igazából nagyon sok helyen volt lyukas a keret.

Ezért aztán, úgy voltam vele, hogy kicsit jegelem azt a karriert. A lower league az maradt, gondolkodtam egy Portsmouth újjáépítésen, de aztán inkább a Derby County csapatára esett a választásom!

Szóval akkor most pár sor a szezonkezdetről.

A klubról azt érdemes tudni, hogy 1884 február 5.-én alapították. Az iPro Stadium (Pride Park) a hazai pályája és ő jelenleg az elnök.

Illetve talán még ez is érdekes lehet:

A keretet tekintve, azért itt már egészen minőségi csapatról beszélhetünk és ugyan a német futball megszállott bolondja vagyok, de a Championship erősségét tekintve 1-1 csapat szerintem még akár az európai kupaporondokon is sokáig menetelhetne. Nem beszélve arról, hogy a legerősebb másodosztályú bajnokság ez szerintem.

A csapat húzóembereinek én a következő játékosokat tekintem:
    Lee Grant
    Richie Keogh
    Ryan Shotton
    Will Hughes
    Jeff Hendrick
    Chris Martin

Hozzájuk csatlakoznak még olyan játékosok, mint Stephen Warnock, Cyrus Christie, Jamie Ward, Jordon Ibe és Johnny Russell. Szóval erős keretről van szó, ez a valóságban a Championshipben elfoglalt helyezésükön is látszik. Szóval megpróbálok ebből nem alább adni és már lehetőség szerint, az első évben feljutni a Premier Leaguebe.

Az átigazolások inkább csak finom hangolásként működtek:

Távozó nem volt. Burgui egy 20 éves spanyol fiú, rá inkább kiegészítő emberként számítok. Warnock meg egy sokat látott harcos, akinek a rutinja nagyon jól jöhet a hosszú szezon során.

A felkészülés, illetve a szezon is jól indult:

A taktikát tekintve, a keret egy 4-3-3-ra a legalkalmasabb és az eddig lejátszott meccsek alapján, talán sikerült is valamit jól eltalálni:

Illetve nagyon szeretem és tisztelem Király Gabit, de Will Hughes nem lacafacázott vele a Fulham elleni meccsen:

Köszönöm és megtisztelsz vele, ha elolvastad! :)