A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #99964 Valóban egy külső adatbázist szedtem le, hogy játszható legyen az Alania az FM15-ben :) És remekül ráéreztél arra is, hogy a "vak"= Tsoraev :) Nagy pénzért cserébe 0gól és 1db gólpassz 6,30-as átlag a termése 20 meccs alatt... Próbáltam elkergetni az ügyetlent, de igazi zsoldos, szóval nem akar új csapatot találni.. Pedig mehetett volna Franciaországba, de a Valenciennes nem tudott annyit perkálni neki, hogy aláírjon oda...De szezon végén lejár a szerződése és úgy reptetem a fickót, hogy a környékre se fog jönni többet...Kihagyni nagyon nem tudom még így se, mert az U21-es keretem olyan bűn gyenge, hogy szavakkal le se lehet írni és igazolni meg nem tudok.
Sajnos a szezon elején hozott bal bekkem is melléfogás lett (szezon végén lejár a szerződése neki is), így havi 60,000€ megy ki olyan játékosoknak, akiknek már nem lenne helyük az öltözőben és akkor még jön a -100,000€ bankkölcsön...
Idén túl kell élni és jövőre egy "pofásabb" keretet kell kialakítani a mostaniak közül max 2-3 ember marad... Nem bánnám ha 4-5 ifi felbukkanna a csapatnál, mert így kegyetlen nehéz.
A rájátszás lebonyolításával nem vagyok tisztában, de az utolsó meccsen elég 1 pontot szerezni és "bajnokok" vagyunk. Ám ez csak a jövőhéten derül ki :)