A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Korbin jól mondja, érdemes több scoutot hozni, ha a vezetőség engedi, és jó, ha más nemzetiségű. Nekem sikerült még 5. ligásként szerződtetni Patrik Anderssont, akinek a tudása szinte az összes észak-európai országra kiterjed. Azóta tudtam több jó játékost is hozni Skandináviából, bár ők sem álltak velem szóba, amíg fel nem jutottam a League 2-be. De egy másik nemzetiségű staff is meg tudja dobni a látószögbe kerülő játékosok számát.
Hozzád hasonlóan én is szentimentális edzőnek tartom magam, de sajnos a gyors felfelé lépegetéshez a játékosokat fokozatosan cserélni kell. És nagyon kevés játékos fog veled szóba állni, amíg ilyen alacsony szinten vagy. Ha nem tudsz nekik szerződést ajánlani, akkor esetenként még tudsz velük beszélni, és meggyőzhetők. Nálam az szokott legtöbbször beválni, amikor azt ígérem nekik, hogy legendák lehetnek a klubnál, és trófeákat nyerhetünk együtt a jövőben.
Én csak a legjobbakkal szoktam szerződést hosszabbítani, a többiek távoznak a szezon végén. Vagy non-contract szerződést ajánlok nekik, és akkor legalább ott vannak a keretben, és csak akkor kell nekik fizetni, ha pályára lépnek + bármikor elküldheted őket ingyen (bár ezt a szerződésopciót nem biztos, hogy mindenkire rá tudod erőltetni). Én szeretem azért a bajnoki rajtig fixálni a keretet-bár nem mindig jön össze. Az első 1-2 hónap mindig nehezebb, amíg nem csiszolódik össze a keret eléggé. Ja és még annyi, hogy igazolásoknál azt is szoktam nézni, hogy milyen teljesítményt nyújtott a korábbi csapataiban. Ha valaki sok meccset játszott, de nagyon rossz osztályzatai voltak, akkor őket inkább hanyagolom.