Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 14 egyébként szerintem is könnyebb volt,mint a 13.A 15-ről még nincs végleges véleményem,mert 249 óránál járok,ez alig több mint 10 nap egyben.De ha azt nézem,hogy soha nem tapasztalt nehézségeim voltak az angol 6.osztályú csapatommal,akkor lehet,hogy ez nehezebb bármelyiknél.Eddig max. egy kisiklással mindig odaértem a PL-be,de most +1 szezonra megakadtam a League 2-ben,és a Championship-ben is.Ilyenre nem volt példa korábban.A tapasztalatom nem lett kevesebb,nyilván nem olyan könnyű,mint régebben.Olyat sem láttam korábban,hogy az asszisztens,de még az orvos is lelépett,mert nem tudtam megfizetni őket.Meg olyat sem,hogy 4 évig nem igazolhattam edzőt.Jó nagy szívás volt az első néhány év.
Én pedig a nálad kukában végzett 14-be is beleöltem 2310 órát.Nehéz vagy könnyű,az fm jó játék volt régen is,és most is az.Még akkor is így gondolom,ha ez a 15 most néhány dolog miatt kimondottan nem tetszik.Ezért az is biztos,hogy a 2310 óra közelébe sem megyek idén.Tele van a hócipőm,hogy a menedzserek háborújává változtatták a játékot,ami lehet hogy divat a szigeten,de a világban ez még nem így működik.Persze lehet,hogy valaki éppen ezt szereti.Én utálom és kész.Minden második kérdés arról szól,hogy mi a véleményem az ellenfél menedzseréről,mit mondott rólam,mennyire állunk az egymás elleni bokszmeccsben.Agresszívan akarják kiprovokálni a konfliktust gerjesztő válaszokat,ha nem megy,akkor meg ferdítenek.A játék reality show-n kívüli részével semmi bajom.Semmivel sem rosszabb mint az előzők,de nem is jobb.Nehezíti a dolgot,hogy sokkal nagyobb súlya van a játékosok szavának,de ez is rendben van.
Szóval az egészből csak azt akarom kihozni,hogy én eddig minden részben találtam olyan csapatot,ahol szenvedtem.A 15 sem kivétel.
Ha pedig választanom kellene,hogy szerintem melyik a best fm,akkor a 12 lenne.Az még a játékról szólt,nem a show-ról.Az sem érdekel hogy mennyire volt könnyű,vagy nehéz.Egy top ligás klub nem lehet nehéz,egy koldusszegény amatőr klub meg régen sem volt egyszerű.
Az,hogy a belga ifik "csak" 110-et kaptak,nem a teljes kép.Szinte mindenben átlag feletti,vagy nagyon jó értékeket kaptak.Profik,ambiciózusak,bírják a nyomást,jól alkalmazkodnak,etc.Nálunk ez mindennek az ellentéte.(+ a 68 YR.)
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.30. 09:12:24
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nálunk a gyenge YR mellett még ott a poor professionalism is.A finneknél,osztrákoknál ez pl. átlag feletti.A horvátoknál very good.De szinte mindenhol legalább átlagos,Az sem segít,hogy nincs egyetlen klubunk sem,ahol jók lennének a feltételek,és megfelelők lennének az edzők.
Nagyjából jól meg van csinálva.Az Afrikai országokat korlátozza az ország fejletlensége,az infrastruktúra hiánya,az USA-t meg pl. az,hogy jelentéktelen sportág a foci.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.30. 08:39:35
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Ifi csapat személyzetét hogyan tudom növelni? 4 a megengedett, ami semmire sem elég...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
az előrelépés megkérdőjelezhetetlen

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ezek a gépi menedzserek egyébként is hülyék.Valakiért az értéke felét adnák,másért meg a dupláját is hajlandók kifizetni.Néha még többet is.
mondjuk Rómába nem meglepő :D Benatiáért is mindenki oda volt h a világ egyik legjobb védője és elment Bayernbe és csak égeti magát. Én a nyáron reméltem is h nem a MU veszi meg mert tudtam h csak a hype nagy körülötte azért sokat elmond h 27 vagy 28 évesen egy kiemelkedő éve volt az is szárnyaló csapatban.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Igazolások.
Az összes igazolás bevált, bár Obiang csak kiegészítő embernek jött. Örültem neki, hogy Gervinho-t sikerült ennyiért eladni.
Olasz Kupa.
BL-csoportkör.
EL-ben mentünk 1 kört, majd jött a Monaco:
Meccs1.
Meccs2.
Roma-Juve.
Bajnokság.
A végére nagyon hullámzó lett a csapat teljesítménye, még a 2. helyről is sikerült lecsúszni.
Statok.
Viszont a Nuuvem úgy tűnik tanult az esetből.Egy hónapja próbáltam megvenni tőlük a Civilization BE-t,de azt sem engedte.Régiózár,vagy egyéb okból,de nem lehet.Mást már én is vettem itt.A Total War Shogun 2,Europa Universalis 3-4 fillérekbe került akcióban.Az más kérdés,hogy nem is játszok velük,de legalább lesz alternatívám ha megutálom az fm-et.<#smile>#smile>
<#nezze>#nezze>Most néztem,már tanultak a tavalyi cirkuszból.Már nem is engedi kosárba tenni. "This product is not available for purchase in your region."
Szóval óvatosan ajánlgassuk az ilyen feltűnően olcsó török,orosz,brazil kulcsokat.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.28. 20:26:09
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ehelyett scoutokat küldök a célországokba,és százszámra jönnek a riportok.10 jó scout 10 országban,aztán lehet válogatni.Persze kell a nagy adatbázis,meg lehetőleg nem olyan országokba küldöm őket ami be sincs töltve,mert sovány lesz a termés.Korábban nem figyeltem,nekem is a be nem töltött Portugáliát figyelte az egyik scout,és kaptam 4 riportot.(Előtte csak a Brit-szigeteken dolgozhattak,nem törődtem velük.)De gyenge is volt a pali,angol is,kirúgtam.Igazoltam egy lengyelt,elküldtem Lengyelországba(be van töltve),és kaptam 35 jó riportot egy év alatt.Ha mind a 10 scout jó helyen van,ez 350 riport is lehet egy évben.És még ennél is sokkal több riport jött volna,de már igényes lettem.Csak a 20 év alattiakat,a 2 csillag CA,és a 3,5 csillag PA felettieket figyelhetik.Ezekből akkor is hasznot húzok,ha nekem nem lesznek jók.A svéd scoutom meg 3 éve köröz a neki kijelölt Skandináv régióban,és találja nekem a csiszolatlan gyémántokat(Dánia,Svédország,Norvégia természetesen betöltve).A Chief scout sem pofázhat bele többé a dolgukba,oda mennek,ahová küldöm őket.
Egyébként még az is jó megoldás,ha olyanokat keresünk,akiknek lejár a szerződése szezon végén.Érdemes őket külön szűrni happiness alapján.A boldogtalan emberek többnyire könnyedén aláírnak.
kis segitség kéne, az ősidőkben lévő 12-vel tolom még mindig
van egy piszok jó értékekkel rendelkező TM-em, 19 éves, szépen fejlődik, csak az a qva góllövés nem megy neki. Nem tudom mit tudnék kezdeni vele....volt hogy leraktam nb2-be pár hónapra, elbeszélgettem vele hogy kapja már össze magát, de semmi. Ha kupában jön egy nb3-as harmatos csapat (zsinórban 2 bl cimmel nincs gyenge csapatom) ez a szerencsétlen még nekik se tud gólt lőni.
Adjak neki 1 évet kölcsönben valahol vagy b.sszam ki, aztán irjam le mint veszteség? Volt már hogy ilyen béna kezdés után magára talált játékos nálatok? Vagy 19 évesen ne várjak tőle csodát és had bohóckodjon kicsit a tarcsiban? (2. éve nálam, nb2-ben termelget, 47 első keretes meccsen 9 gól)