A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sir_alex #99951 A szezon végeztével elérkezett az általam leginkább kedvelt időszak, a statisztikák összevetése, játékosok keresése, új csapat kialakítása.
Eddig szinte csak és kizárólag nagy csapatokkal toltam, elsősorban a MU-val :) Velük megnyertem mindent, de ezt az új karriert jobban élvezem és ezt komolyan mondom.
Mivel ilyen "lent" még sosem jártam, ezért a következőkben kérnék tanácsot, segítséget.
1. Azt tiszta, hogy több liga kell, be is vannak töltve, június végével már látni fogom őket.
2. További scout-ra van szükségem? Most 1 van.
3. Legfőbb gondom, hogy a csapat összes tagja június 30-val lelép, ha nem hosszabbítok. Az egy dolog, hogy szentimentális vagyok, de azt én is látom, hogy a továbblépésre ez a keret már nem lesz elég. Szóval, a játékosaim lelépnek, mielőtt látnám az újakat, így nem nagyon tudom eldönteni, hogy kit is tartsak meg. Ezt Ti miként kezelitek? Nyilván átböngészhetem a Skrill Premier legjobb csapatainak keretét és akkor viszonyíthatok és azt hiszem, ezzel az erővel szélnek is ereszthetem a bandát ...
Előre is köszi, várom a tanácsokat.
sysfox: egy ilyen blogspot-nak milyen technikai háttere van? Jöhet privátban is, ha lesz időd és kedved hozzá.
Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.01.31. 12:48:59