A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Félidőhöz értem.Bár az új évet rögtön egy váratlan vereséggel kezdtük,nagyon elégedett vagyok.Második helyen állunk a bajnokságban,100%-os teljesítménnyel nyertük az(egyébként könnyű)EL csoportot,és mindkét hazai kupában állunk.Bár az FA Cup nekünk csak most kezdődik.Ami pedig nagy elégedettséggel tölt el,az a védelem.Tavaly félidőben 33 gólt kaptunk,most csak tízet.Finomítottam szezon előtt az egyéni utasításokon.A DM-ből anchor man lett,a két szélső hátvédnek pedig beállítottam a "close down less" és a "hold position"-t.Kevesebb támogatást kapnak szélen a csatárok,de hátul látványosan erősebbek lettünk.Az igaz,hogy kevesebb gólt is rúgunk,de valamit valamiért.

Az új emberek mind beváltak.A védelem közepén Veltman 7,47-es átlagot hoz,Paloschi pedig 22 gólos.Az EL-ben volt 4 gólos meccse a Salzburg,és mesterhármasa a G'hoppers ellen.Hughes is nagyon jó,de tőle gólpasszokban többet várok.Rulli a United ellen a 87.percben 11-est fogott,megmentette döntetlenre a meccset.És Charlie Austin sem felejtette el a tavalyi formát,15 gól+10 gólpassznál jár.
    Még egy gondolat Paloschi-ról.Mióta Gepp oktatója,a srácnak hármat emelkedett a determination értéke,és egyébként is elkezdett rohamosan fejlődni.Tavaly alig nőttek az értékei,most meg úgy nő,mintha húznák.Már válogatott lett belőle,és nem csak akkor tud gólt rúgni ha sima a meccs,hanem fontos gólokat is rúgott.Hasonlóban reménykedtem,örülök neki.