A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #99922 Nagy fába vágtam a fejszém, mert az orosz kaland nagyon nem egyszerű! Nem gondoltam volna, hogy az Alania Vladikavkaz vezetése ilyen nehéz lesz. Az egész ott kezdődik, hogy egy töketlen barom az elnökünk és 17millió eurós tartozást görgetünk magunk előtt! Van egy hatalmas stadionunk és egy botrányos keret! Amilyen taktikára alkalmas lenne a keret, na arra nem alkalmas! A szezon elején hoztam pár fiatal gyereket mert a csapat tele van fogalmatlannal! Arról nem is beszélve, hogy a 25000/heti bérkeret felét egy antitálentum viszi el... Sajnos mindenki tisztában van vele, hogy ez a forma lyukas lasztit se ér és nem is viszi el senki és csak szívja a bankszámlát! A csapat a 4-2-3-1-es felállást adná ki, de nem jött be. Így átálltam a 4-1-2-1-2-re és legalább az eredmények jönnek. Nagyon hosszú téli szünetre a harmadik helyen vonulunk. Az "alapszakaszból" 2 meccs van hátra, de már tuti "felsőházban" vagyunk, ám itt jön a gond! A brigád januárra csődbe ment! Egy vakot sikerült elpasszolni valahova Szibériába pénzért, de a legjobban kereső vak kutya máris jött lázadni, hogy gyengül a csapat...Elküldtem a búsba a droidot, erre az egész csapat csalódott lett...Hát elmennek a búsba! Mégis honnan szedjek össze embert ha nincs miből?! A töketlen elnök meg élvezi a helyzetet... Van 2hónap a következő meccsig, szóval még -200,000 törlesztés és a bérkeretem is csökkent...