104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #99923 Gratula mindenkinek, 5-6 éve jöttem fel úgy ide erre a fórumra mint most, izgalmas karrierek, jó beszámolók, ez nagyon jó! Tetszenek a sikerek, kudarcok, jó látni, hogy pezseg a magyar FM világ! Toljuk gyerekek! Sysfox tolhatnál már egy gameplayed time-ot kíváncsi lennék :). -
Utley #99922 Nagy fába vágtam a fejszém, mert az orosz kaland nagyon nem egyszerű! Nem gondoltam volna, hogy az Alania Vladikavkaz vezetése ilyen nehéz lesz. Az egész ott kezdődik, hogy egy töketlen barom az elnökünk és 17millió eurós tartozást görgetünk magunk előtt! Van egy hatalmas stadionunk és egy botrányos keret! Amilyen taktikára alkalmas lenne a keret, na arra nem alkalmas! A szezon elején hoztam pár fiatal gyereket mert a csapat tele van fogalmatlannal! Arról nem is beszélve, hogy a 25000/heti bérkeret felét egy antitálentum viszi el... Sajnos mindenki tisztában van vele, hogy ez a forma lyukas lasztit se ér és nem is viszi el senki és csak szívja a bankszámlát! A csapat a 4-2-3-1-es felállást adná ki, de nem jött be. Így átálltam a 4-1-2-1-2-re és legalább az eredmények jönnek. Nagyon hosszú téli szünetre a harmadik helyen vonulunk. Az "alapszakaszból" 2 meccs van hátra, de már tuti "felsőházban" vagyunk, ám itt jön a gond! A brigád januárra csődbe ment! Egy vakot sikerült elpasszolni valahova Szibériába pénzért, de a legjobban kereső vak kutya máris jött lázadni, hogy gyengül a csapat...Elküldtem a búsba a droidot, erre az egész csapat csalódott lett...Hát elmennek a búsba! Mégis honnan szedjek össze embert ha nincs miből?! A töketlen elnök meg élvezi a helyzetet... Van 2hónap a következő meccsig, szóval még -200,000 törlesztés és a bérkeretem is csökkent... -
2024-ben Massimo Moratti leköszönt az Inter elnöki posztjáról, és helyette egy bizonyos Francesco Toldo lett az elnök. :) -
korbin555 #99920 Hülyeséget írtam,már nem a Juve játékosa.Két éve ingyen elengedték,akkor került a Ternana-hoz. -
koattila44 #99919 Kösz a segítséget! Ez így egyszerűbb lesz, mint reméltem:) És persze megértem, ha valakinek olyan sorozata van, mint neked, hogy azt nem adja el:)) -
korbin555 #99918 Bocs,ott tényleg nincs raktáron.De kódot sok más helyen is találni 2000 forint körül.A kód aktiválása rém egyszerű.A Steam-et kell telepíteni,és az e-mai-ben kapott kódot ott kell aktiválni.
Dobozost már nehezebb beszerezni.Ebay,angol Amazon,pár helyen még kapható.De akinek itt megvan,szerintem nem akar megválni tőle.Én biztos nem adnám el.A 07-től megvan az összes,és meg is marad. -
koattila44 #99917 Hát ebbe az összegbe tényleg nem halok bele:) Mondjuk ők azt írják hogy "out of", de ez a kisebbik probléma, a nagyobb gond az hogy gőzöm sincs, hogy kell letölteni a key-hez a programot (persze talán nem nagy kunszt, de jobban kedvelem az eredeti dobozos verziókat:))
-
korbin555 #99916 Röhejes pénzekért kapható már az fm12.Például itt 1400 HUF alatt van. -
koattila44 #99915 Hogy ne offoljam szét a topikot, privátban kérdeznék tovább. -
Brentford mentésembe nincs ilyen játékos, gondolom kellene hozzá olaszország. -
Nagyon köszönöm.Az én mentésemben legalább 3 meccsig már eljutott... -
korbin555 #99912 Gerbaudo.Most adták kölcsön másodszor a Serie B-be.A Juvéban egy meccse sincs. -
Motolla #99911 Szia, én a 2011-gyel játszom máig is, a 2012-t és 2013-at is kipróbáltam, de azok irányítása, valamint az érdemi fejlesztések helyett feldúsított kommunikáció nem győzött meg arról, hogy érdemes váltanom. A 2014-et és 2015-öt már ki sem próbáltam, de ahogy követem a topikokat, nem vesztettem sokat. -
koattila44 #99910 Köszönöm a segítségedet! Igen, sejtettem, mert nézegettem néhány angol nyelvű oldalt, és én is ezt láttam. Akkor ebből adódóan jön a következő nagy kérdés: van valakinek itt eladó 2012-es verziója?
-
Szerintem az fm 2012 amiben (saját meglátásom szerint) "könnyen" lehetett sikereket elérni
Más valaki tud egy képet mutatni a juventusos Matteo Gerbaudóról 2018-ból vagy utánról? Lekötelezne. -
koattila44 #99908 Sziasztok!
Régebben használtam az FM sorozatot, de lemaradtam 2011 óta. Segítenétek hogy melyik a legjobban játszható verzió azóta? Számomra nem a realisztikus (és már-már önkínzással felérő) verzió a legszimpatikusabb(akkor a Magyar csapatok még a BL-ben sem indulhatnának csak 10 évente...), hanem ahol viszonylag könnyen lehet (pl. egy jó taktika segítségével), kiemelkedő eredményeket produkálni. Persze azt is látom, hogy vannak itt ügyes managerek akik a 2015-ben is szép eredményeket érnek el:) Gratulálok hozzá! -
Ruli mekkora mákk :D nálam 2018ban 45m fontot kért érte a Sociedad így jött inkább Scuffet.
nálam is lement az átigazolási szezon. Curro 7mért jött és csere volt szóval elég jól jártam az eladásával még Deulofeu már elégedetlen volt a kevés lehetőséggel ezért inkább eladtam őt is, mellette a másik két távozó már csak tartalék volt és kölcsön is voltak adva az elmúlt két évben. Érkezőknél két klasszis érkezett meg egy német csodagyerek. ma már biztos nem kezdem el a szezont, inkább a következő karrier tervembe nézelődök h mik a lehetőségeim. -
korbin555 #99906 Az előzőekhez képest nem voltam túl aktív a nyári piacon.Bár még csak augusztus eleje van,de nem tervezek további igazolásokat.Tehetség az jöhet bármikor,de felnőtt játékost már nem hozok.Paloschi és Will Hughes után jött egy belga tehetség,valamint Veltman,és Rulli..Valamivel jobb középhátvédet szerettem volna mint Veltman,de az igazán jók csillagászati összegekbe kerülnek.Nem lesz rossz ő sem,akik mentek(mennek)azoknál sokkal jobb.Rulli nem került egy vasamba sem,lejárt a szerződése a Real Socidad-nál.Cserébe nagyon komoly fizetést kért,de ott egye meg a fene.Legalább van egy világklasszis kapusom.
Jó játékosok sora volt még július elején klub nélkül,de nem láttam olyat,aki beleillene az elképzelésembe.Talán Modric volt kivétel.Bepróbálkoztam nála,de majdnem 33 évesen 175k fizetést kért,3 évre.Nem ettem meszet.Ha azt mondja 100k,akkor esetleg rábólintottam volna.Egy hétre rá aztán aláírt a Granadához,120k fizetésért. -
korbin555 #99905 Vannak fenntartásaim a kölcsönjátékosokkal kapcsolatban.Senki nem megy kölcsönbe az 5-6.ligákba.(kivétel alul)
1.A klubja nem egyezik bele a siralmas edzéskörülmények miatt.
2.A játékosok nem egyeznek bele,mert nem perspektíva nekik egy nevesincs amatőr klub.
Minden évben indítok ilyen karriert,de az anyaklubok legutolsó senkije is kiröhögött.Már ha a klubja eleve nem hajtott el a fenébe.Volt egy rakás anyaklubom különböző karrierekben(Charlton,Bristol,Coventry,Millwall,etc.),de tőlük játékost csak a League 2-ben kaptam.Alatta sosem.Egy haszna azért van,pénzt utalnak a számlára.
Hogy konkrét példát is mondjak,tavaly a 6.ligás Bromley-val kezdtem,és a Charlton lett az anyaklubom.Nem voltak hajlandók senkit kölcsönadni,mert aggódtak a játékosaik épsége,fejlődése miatt.
Idén a szintén 6.ligás Bradford PA esetében ugyanez volt a helyzet.A league 2 alatt senkit nem engedett hozzám a Millwall.
Kölcsönjátékosra csak akkor van esély,ha az anyaklub a 4.ligában van.De ott a kölcsönlistán lévő játékosok használhatatlanok.Ráadásul pénzt is csak filléreket adnak,mert maguk is agonizálnak.
Szóval meg kell oldani saját zsíron,és el kell érni a 4.ligát.Oda már több Championship klub is elengedi a játékosait.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.30. 11:44:03 -
sir_alex #99904 Ez jó ötletnek tűnik, köszi!
korbin: ok, akkor maradnak a szigetek. -
Szia!
Próbáld meg megfűzni a vezetőséget, hogy intézzen anyaklubot. Így jó esetben ingyen juthatsz olyan fiatal kölcsönjátékosokhoz, akik amúgy szóba sem állnának veled, és ez sokat segíthet alsóbb osztályokban. Küldd el a scoutodat aztán erre a csapatra, és akkor megtudod, kit tudsz kölcsönkérni tőlük. Angliában egyszerre csak egy anyaklubod lehet, én ezt úgy játszottam ki, hogy szezon elején begyűjtöttem a játékosokat anyaklub 1-től, aztán megkértem a vezetőséget, hogy keressenek másikat, majd aztán tőlük is lehúztam 1-2 játékost.Hajrá! -
korbin555 #99902 Szerintem egyenlőre koncentrálj a szigetekre.Scoutot úgysem küldhetsz a kontinensre.Legalábbis nagyon meglepne.Ráérsz akkor is más országokat betölteni,ha eléred a League 1-2-t.De a brit ligák kellenek,mert nem találsz annyi játékost,hogy ütőképes csapatod legyen.Még úgy is nagyon nehéz lesz. -
sir_alex #99901 Igen, játszottam vele már vele. 2010 óta megveszem minden évben a dobozos verziót (a 15-ös még nincs meg :) )
Betölteni látod értelmét a szigetországi nemzeteken kívül is? Gondolok itt a skandináv államokra, esetleg az olcsó jános közép-európai országokra ...
Ami az elvárásokat illeti, rosszul fogalmaztam. Nem vártak el tőlem semmilyen játékfilozófiát, csak jussunk fel :)
-
korbin555 #99900 Ahogy nézem,azért nem teljesen új neked az fm.Az ifi+U21 szélnek eresztése egy sokadik ligás amatőr klubnál kötelező.Elviszik azt a pár fillért is,ami esetleg lenne.Akkor kell foglalkozni vele,mikor profi lesz a klub.
Az első hibára már magad is rájöttél.Értelmetlen korlátoznod magad azzal,hogy nem töltesz be játékost.Az nem kihívás,hanem hülyeség.Szükséged lesz a játékosokra,főleg akkor,ha osztályt lépsz.De most is erősebb kereted lehetne,és nem játszanál az állásoddal.
Edzés szinten nagyon is jól állsz,nekem a Bradford PA-nál League 2 újoncként is csak 1 edzőm volt.
A legjobban passzoló ember engem nem lepett meg.Általában a két legjobban passzoló ember a DM,és a kapus.
Az lepne meg,ha a középpálya közepén majd nem romlana a százaléka.Ott több rizikót mer felvállalni,és szépen hozzáidomul a társaihoz.
Drukkolok neked,hogy sikerüljön feljutnod,akkor meglesz az új szerződésed.De az mit jelent pontosan,hogy különösebb elvárásokat nem támasztott a vezetőség?Ha a média az első helyre vár,akkor fel kell jutnod,mese nincs.Ha nem sikerül,99%,hogy kereshetsz új csapatot.A reputációd sem fog megmenteni. -
köszi de sajna Roma 2018-ig szóló szerződés
-
Tariq? -
sir_alex #99897 Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy feltöltsem első beszámolómat. Úgy vagyok ezzel, mint anno Pelikán elvtárs, hogy „Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk …” – akarom mondani az enyém, szóval fogadjátok szeretettel.
Természetesen szívesen veszem az építő és akár a kevésbé építő hozzászólásokat, kritikákat is, legyen annak tárgya a beszámoló tartalma, minősége mind pedig maga a menedzseri munkám szakmai része.
Vágjunk bele!
KÉP!
FM2014_Altrincham_2013/14_I.
Kezdésnek egy angol 6. ligában szereplő gárdát választottam. Terveim szerint egy hosszú karrierbe kezdtem bele, már amennyiben ki tudom tölteni az első, 1 éves kontraktusomat …, de ne szaladjunk ennyire előre az időben. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy a sikeres, alsóbb ligás beszámolókat olvasni lényegesen könnyebb, mint azt megvalósítani , ezúton is riszpekt a nagyoknak!
Megpróbáltam mindjárt az elején csalni egy kicsit és egy Continental Pro Licence-el és International Footballer múlttal ültem le, szerződésem részleteit megtárgyalandó a Moss Lane-en. Ennek eredményképpen aláírhattam egy heti 325 fontot jövedelmező, 1 éves szerződést. Velem szemben különösebb elvárást nem fogalmazott meg a vezetőség, azonban a média 1. helyre várt …, talán azóta is várnak ránk, persze lehet, hogy már nem dolgozik ott az az újságíró, aki ezt a cikket leközölte …
Érkezésemkor az egész stábot szélnek eresztettem, megszüntettem az U21 és U18-as csapatokat is. Akik használhatók voltak, azok átkerültek az első csapatba. A jövő nagyjai nem a 6. ligában szaladgálnak, így a két felszámolt csapatra fordítandó pénzügyi keretet, átcsoportosítottam az első csapathoz.
A folyamatos egyeztetésnek (zaklatásnak) köszönhetően, a stáb létszámát meg tudtam duplázni, így most van egy játékos – asszisztensem, egy 3 csillagos edzőm, egy felderítőm, egy erőnléti edzőm és két physio-m. Ennek előnyét azért érzem, el sem tudom képzelni, hogy ki játszana, ha ők nem lennének.
Kezdésnek csak Angliát töltöttem be, hogy biztosan elég nagy legyen a kihívás. Ennek hátrányát, mármint a minőségi játékosok hiányát (4+) már nagyon érzem, a következő szezonra be lesz töltve az összes brit liga.
Átigazolási keretem nem volt, azonban heti 6.570 font keretet kaptam a fizetésekre, ami itt, a 6. osztályban bizony, nem kevés …, igaz, ezért azonban kellett néhány kört futnom. Nagyjából 1.000 font szabad pénzügyi keretem volt a meglévő játékos bérének rendezésén felül, így sikerült jó néhány, szám szerint 5 játékost is igazolnom. Érkezett 1 kapus, két középhátvéd, egy védekező középpályás valamint egy középső középpályás. A távozók szám szerint 17 voltak, gondolom senkit nem lepek meg vele, ha azt mondom, ingyen távoztak
Magáról az edzésről, a taktikáról és a mutatott játékról az alábbiakat szedtem össze.
Megfelelőnek minősítettem a szélső hátvédjeimet és a szélsőimet is, így egy 41231-es felállást választottam, mellé egy támadó, kiegyensúlyozott mentalitást. A csapatutasításokkal operálva kérem a csapatot a lestaktika alkalmazására, az ellenfelet szorosan fogjuk és letámadjuk, miközben direkt passzokkal építkezünk és feltoltan és gyorsan játszunk.
A felkészülést szerintem elrontottam, mert csak gyengébb ellenfelekkel játszottunk, így a bajnokság kezdetekor egymás után érkeztek a pofonok …
Utólag már elmondhatom, talán túl sokat kértem a fiúktól, miközben az edzőm taktikai skillje mindösszesen 1,5 csillagot tesz ki. Gondolom sok más mellett ennek is köszönhető, hogy a szezon felénél csak a 6. helyen állunk, igaz voltunk 13-16 között is.
A taktika elsajátítása most már 90%-os, talán bízhatok egy lényegesen jobb folytatásban. 21 forduló után tehát a 6. helyen állunk, 10GY-5D-6V +9 35 pont, ha számszerűsítve írom le. Eddig 59 gólt lőttünk, ami 2,81-es átlag, ez talán nem is olyan rossz, azonban a bekapott 37 gólt én soknak érzem.
Ami sokkal rosszabb és sok agysejtembe is került, az a rendkívül hullámzó teljesítmény, aminek köszönhetően már nem egyszer inogott a kispad alattam. Volt, hogy már a csapatkapitányomnak kellett a médiában értem kiállni , jelenleg is csak 42%-os a job security
Sajnos az FA körökben már nem vagyunk érdekeltek, de őszinte leszek, ez nem is izgat különösebben, cél az első 5 hely valamelyikének a megszerzése, talán akkor, maradhatok.
A félévi statisztikát átböngésztem és találtam egy kis eszközölni valót a felállásban. Legnagyobb meglepetésemre a DM a legjobb passzoló játékosom, akit felhozok középre harmadiknak, így megpróbáljuk a 4321-es felállást is. Az otthoni meccseken pedig, a gyengébb ellenfelek esetében alkalmazni fogom a kétcsatáros játékot.
A cél tehát adott, az első 5 hely valamelyikének megszerzése. Javítanom kell magam, mert az első hely elkelt, azt hozzánk képest 20 ponttal vezeti a Solihull Moors gárdája. A 2-5 helyezettek között azonban csak 7 pont van, szóval előre az osztályozós helyekért.
Egyenlőre ennyi, köszönöm, ha elolvassátok!
A szezonértékelőben már igyekszem majd a képeket is betenni, ezt addig meg kell tanulnom
Üdv:
saf
-
szép
Én tavaly voltam ugyanígy csak a partizánokkal.A bajnokság a vége felé csak arról szólt hogy meg lesz-e a tökéletes szezon
Én viszont egy helyben toporgok.Kellene egy jó játékmester középre de vagy drága vagy semmivel sem lennénk vele előbbre.Ránéztem erre a Pereyrára de annyit keres mint nálam az egész csapat
-
korbin555 #99895 Köszi.Nálam a Rómában játszik.És jól mondod,mert 2015-ben ingyen került oda.Elég érdekes mindenesetre.Most 27 éves,37,5M az értéke,4 éves szerződése van,és heti 160k a fizetése.
Nem éppen az én pénztárcámhoz van szabva az ára.Bár adhatnék 2 kulcsembernek 190k-t én is,de az nem fog megtörténni. -
-
Roberto Pereyra, irl a Juvéban játszik kölcsön Udinéből opciós joggal. -
korbin555 #99892
-
korbin555 #99891 Most tényleg keresek egy tapasztalt középhátvédet,de azért nem öreget.Kell valaki a fiatalok közé,aki seggbe rugdalja őket.
Ki a fene ez a Pereira konkrétan?Beírtam a keresőbe,és kidobott 192 találatot.Úgy látszik,hátránya is van a 72 ezer embernek.
-
-
Zenszkij #99889
Crvena Zvezda 3. év első félév helyzetjelentés. A bajnokság egy gyaloggalopp. Fiatalok rotációja játszik végig, 15 meccs, 14 győzelem és 1 döntetlen féltávnál. Annyi gólt rúgtunk, hogy már nem fér a vitrinbe, nem tudom hova tenni. Jovic mellé felnőtt egy generált saját nevelésű titán, Dujkovic. Potenciálja jobb lehet, mint az elődnek, aki szintén még csak 19 éves :D. Jovic 2021-ig hosszabbított, nem megy sehova. Második fejlesztést is elfogadta a board a training és youth facilitiesre. Ez már borsosabb volt, a kettő együtt majd 10 millió euroba kerül.
Íme a bajnokság állása. Nem sok izgalmat szolgáltatunk. Szegény városi rivális Partizan..retek gyengék sajnos.
Jah igen indultunk valami sampion ligában is selejtezővel. A csoportban kaptuk a Bayern-t ismételten, a ManU-t és az Anderlechtet.
1. forduló: Crvna Zvezda - Bayern München 1-2
Ebbe a meccsben több is benne lehetett volna, de kijött a bajor klasszis. tavaly 3-0-ra vertek otthon, idén nem futottunk bele ekkora zakóba, sőt partiban voltunk, de Neuer kapuját nehéz bevenni. Nincs mit szégyenkezni, szép eredmény.
2. forduló: Anderlecht - Crvena Zvezda 1-1
Na ez volt az a mérkőzés, amit meg kellett volna nyernünk. Végig domináltunk, sajnos azonban a hazai pálya előnye kijött a belgáknál. Kuriózum, hogy az első fordulóban az Old Traffordon óriási malaccal győztek. Nem gond, idegenben szép az 1 pont.
3. forduló: Manchester United - Crvena Zvezda 5-0
Ezen a meccsen minden bejött a MU-nak, nekünk meg semmi. Érdemes megnézni De Gea értékelését. A végeredmény nem tükrözi hűen a mutatott játékot. Ennyire nem mosták fel velünk a padlót. Buta gólokat kaptunk, a kapusom is betlizett 3 olyat, hogy megérné berakni őket az Eurosport WATTS válogatásába.
4. forduló: Crvena Zvezda - Manchester United 3-0
Ezen a meccsen minden bejött nekünk, a MU-nak meg semmi. Annyira közük nem volt a játékhoz, hogy Jovic megengedhette magának azt a luxust, hogy vacakul játszott, és rúgott két lesgólt. Szó szoros értelemben laposra vertük az angolokat. Csodálatos érzés volt, zakóra számítottam :). Itt éreztem, hogy talán meglehet a 3. hely. Bosszantott az Anderlecht malac győzelme az Old Traffordon, ami rontotta esélyeinket, hogy megelőzzük őket. Ekkor mindkettőnknek 4 pontunk volt, és az utolsó fordulóban fogadtuk őket otthon, de még hátra volt egy müncheni kirándulás, a bajor kirakatcsapathoz.
5. forduló: Bayern München - Crvena Zvezda 1-1
A világ egyik legerősebb csapatának otthonában nem sok babér terem a vendégeknek. Aki ide látogat az felkötheti a gatyáját, legyen az a Real Madrid vagy a Chelsea. Ismét nagy zakóra készültem, de csoda történt. Egy bajor kiállításnak köszönhetően 1-0-ás állásnál visszatértünk a meccsbe, és a kiállítást követő büntetővel sikerült kiegyenlítenünk, majd némileg dominálnunk. Még a győzelem is benne volt a pakliban, óriásit küzdöttek a fiúk, úgy hogy a 17 éves csatárom játszotta végig a mérkőzést. Eddigi legnagyobb eredményem, a MU verés mellett. Büszkén ültünk fel a repülőgépre. Ekkor már 5 pontom volt, az Anderlechtnek 4, a Bayernnek 11, a Manchesternek pedig 7. Hozzánk jöttek a belgák, a Bayern meg utazott Angliába. Meg volt a remény a továbbjutásra. Egy esetleges bajor siker, és a mi győzelmünk elég lett volna hozzá.
6. forduló: Crvena Zvezda - Anderlecht 6-0
A továbbjutás reményében, és a 3. hely bebiztosítása okán mindent megtettünk, hogy győzzünk. Rendkívül attraktív támadójátékkal 45 ezer őrjöngő szerb drukker előtt hoztuk a kötelezőt, nem is akárhogy. Sajnos a Bayern B csapattal leadta a meccsét, így 8 ponttal a 3. helyen kiestünk, de folytathatjuk az Európa Ligában. Ott az ellenfelünk a Lille lesz. Nagyon kemény, kiélezett meccsre számítok. A szerb kupában is állunk még, ahol hazai pályán a Napredak ellen büntetőkkel jutottunk tovább. Izgalmasnak ígérkezik a tavasz is
.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.29. 21:48:30 -
korbin555 #99888 Bonucci világklasszis,rossz véleményem nem is lehet róla.De kétlem,hogy a Juventus sztárja a PL 6.helyezettben látná álmai klubját.Tisztában kell lennem a realitásokkal.És már 31 éves,valamint a fizetése is nagyon magas.
Az Inter nélkülem 2.lett,a Juve visszavette a címet.Paloschi azért került listára,mert egy csatáros felállásban játszanak,és érthetően Icardi a number one.Tartaléknak pedig ott van Bonazzoli,aki már nem wonderkid,hanem maga is világklasszis csatár.Szóval érthető,hogy szegény Paloschi körön kívülre került.Boldog volt hogy bejelentkeztem érte,hiszen nálam élvezte a bizalmat,és élete formáját hozta.Itt pedig újra játszani fog,remélem hasonló szinten.Szeretem az ilyen játékosokat,akik fejben nagyon rendben vannak.Neki pedig mentálisan nincs gyenge pontja.Meg is kapja Gepp oktatónak,mert nem úgy fejlődik a srác,ahogy elvártam volna. -
szerintem Bonucci öreg már Neki :D azért nem az első évben jár meg Ő is inkább fiatalokat szeret igazolni. :D
Pereirával egyet értek, bár ő tavaly is ugyanilyen jó volt csak kevesebben használták, idén meg h szinte mindig ingyen igazolható 1 év végén szinte mindenki lecsap rá viszont utána már nehéz megszerezni. -
Hangulatos összefoglaló. Az elődöntő pedig jó eredmény.
Van egy "kis" problémám: nem nagyon köt le a MU. Lehet, hogy belekezdek abba a bizonyos spanyol karrierbe.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.29. 21:20:45 -
Lancelot1983 #99885 védelembe bonucciról mi a véleményed? szerintem jó lenne neked, középpályára meg pereira szerintem az egész fm egyik legjobb középpályása :) (de már látom megvetted hughest) inter miért tette listára paloschit? ki játszik náluk első és második számú csatárt? valamint hogy sikerült az inter szezonja nélküled, új menedzserrel? -
FM2012 - Angol válogatott - 2024-es Európa Bajnokság összefoglalója