A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Petteri #99860
Szóval, én kicsit lassabban haladok, de véget ért a bajnokság. Ahogy korábban már említettem, a kupákban semmi komoly eredményt nem értünk el, így arról nem mesélnék sokat, illetve mivel kicsit szétszórtak a gondolataim, így csupán egy gyors összefoglalót dobnék fel.
A szezon előtt és a csapat képességeihez mérten a bajnokság közben is történt pár igazolás, illetve folyamatosan alakítgattam a keretet, hogy sikerrel tudjam venni a League One által támasztott akadályokat. Szóval az igazolások!
A bajnokságban végig a tabella élmezőnyéhez tartoztam és pillanatokra ugyan letudtak taszítani a dobogó tetejéről, de sikerült behúzni, bajnokként a bajnokságot. Érdekesség, hogy a Leyton Orient edzője nem más, mint Jens Lehmann. A bajnokságból még a Scunthorpe esett ki.
A szerzett gólok mennyiségével elégedett vagyok, viszont a kapott gólok számát soknak érzem.
Akit érdekel, azoknak egy részletes stat arról, hogy milyen eredményeket is értünk el a szezonban:
meccsek 1, meccsek 2, meccsek 3.
A keret összetételét és teljesítményét egy ötös skálán én négyesre értékelném. Viszont ez a csapat a Championshipbe édes kevés lesz. Akit érdemesnek tartok erre az osztályra, az első blikkre 3 db játékos. Wilson, Macleod és Wallace, de egyelőre ezzel nem kell még foglalkoznom.
A csapat és a teljesítmények:
Keret első fele, keret második fele.
Azonban ez a teljesítmény is elég volt arra, hogy a bajnokságban a mérvadó és a látványos kritériumokban az élen végezzünk:
a bajnokság játékos statisztikái.
Köszönöm és megtisztelsz vele, ha elolvastad! A következő szezonban, pedig folytatás, de már a Championshipben!