Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De engem továbbra is jobban bosszant a sok beszedett szöglet.Bár ebben a szezonban 9-11 a lőtt-kapott szöglet gólok aránya,ami egész tűrhető.A szívás az,hogy általában a szoros meccseken jön az utolsó percekben egy szöglet,és kezdhetek imádkozni.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.11.24. 17:47:35
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mostani évben az első helyet célzom meg. 😄 Bár BL győzelemhez még kevés vagyok, pedig a 2800-hoz valószínűleg az is kellene.
Lehet hogy ez a rotáció már a fixa ideám lett,de én hiszek benne.Sajnos a 15-ben elég nehéz kivitelezni,mert egyik-másik key player fáradtan is mindig játszani akar.Bár úgy tűnik,már az új emberem is beletörődött a sorsába.Legalább minden 3. meccset a lelátóról nézi,a fontos meccsek előtt pedig a komplett kezdő pihen.Inkább strapálom le a rotációt.Ez nálam törvény az fm 08 óta.Ezért is kérdeztem az 50+ meccses embereket,mert nálam ilyen nagyon régóta nem volt.Az irányítóm is csak azért jutott 44-ig,mert nem volt másik jó pontrúgóm.De a 44-ből legalább 30x le kellett cserélnem a 13-as stamina és natural fitness értéke miatt.De ez minden volt,csak nem kielégítő megoldás. Azóta már van megfelelő helyettese,kevesebbet játszik.Nem kell megdöglenie a pályán,és a 90.percben is van veszélyes szabadrúgáslövőm.
Hosszabb lett,mint gondoltam,sorry.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.24. 15:21:23
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nem csak neked szól,mástól is kérdezném,hogy oldjátok meg,hogy 55-56 meccset is játszanak emberek?
Nálam heti 3 meccs után 75-85%-on állnak a kezdők,95% alatt pedig a legritkább esetben küldök bárkit is pályára.Tavaly a legtöbb meccsen kezdő játékosom 44-ig jutott.Ha viszont a másik oldalról közelítem meg,a legkevesebbet játszó is kapott 16 meccset kezdőként.
Evertonnal kezdtem el az elso jatekomat, nem lett rossz annyira ahhoz kepest, amilyen szarul kezdtuk az evet (4 bajnoki, 3 vereseg), es milyen szarul vegeztuk (7 meccs 3X 4 cumi). Taktikavaltas utan egesz jo lett az ev, igaz sok golt kaptunk nagyon, viszont mi is lottuk a legtobbet. 4. hely az utolso forduloban lett meg, kellett hozza egy 3-3 az Arsenal ellen az utolso forduloban. Mirallast elvitte a Chelsea a telen majdnem 30 millaert, az arabol vettem par fiatal tehetseget (Rotariu, Ings, Sisto, Balanta, Savitskiy-mondjuk o nem jatszhatott a munkavallalasi engedely miatt). Rotariu nagyon penge volt, 17 meccs 9 gol a bajnoksagban. Serulesek elkerultek szerencsere, szinte ugyanazzal a kezdocsapattal jatszottam vegig az egesz evet. Paran biztosan mennek, ingyen jon Barrera, Scott Brown, Giovonco, Sergio Romero, Eduardo Vargas. Most 20 millank van igazolni, de igazabol 2-3 jatekos kellene a kozeppalyara, meg talan egy szelso, es kesz. Persze a legnagyobbak mar elkezdtek nyafogni, hogy mennenek, de a BL talan majd meggyozi oket, hogy maradjanak.
Tabella
Keret
Lukaku
Meccsek 1.
Meccsek 2.
20 éves magyar irányitóközéppályásomat hónapok óta szivatja a szövetségi kapitány, sose hivja be. Pedig ennyi idősen (kiszámoltam 😄) összesen 107 meccs már a lábában van (bajnoki, kupa, nemzetközi együtt), az értékei nagyon jók, 2x-es bl győztes (az egyiknél 94. percben lőtte a győztes gólt a döntőben, már csak emiatt is fog 10 évig még nálam maradni).
És mégis...a dilettáns edző nem hivja be, miközben nincs is normális középpályása a válogatottnak, honositott 80 ezer eurós fekák rohangásznak a cimeres mezben.
Érthetetlen...ráadásul már 150. hely környékén vagyunk a világranglistán, de nem téma a kirúgás és esélyem sincs pályázni. Egyszer voltam U21-es edző, de komolytalan volt és felmondtam
meg egy kis helyzetjelentés igy 2025-ből (fm12)
a bajnokság szokás szerint ujjgyakorlat, bár a 100%-os bajnokság úgy látszik egyszeri eset volt, 1-2 kis szemét csapat mindig beleköp a levesembe. A BL cimvédés összejött, most be szeretném gyűjteni zsinórban a harmadikat.
A stadion alakulgat, volt egy bővités, aztán a következőt már kérés nélkül elkezdték, már 30 ezer fölötti, de 95%-os kihasználtsággal fut. Remélem pár szezon és rátérhetünk az új stadion épitésére
A keret az teljesen rendben van, most volt egy nagytakaritás és jött pár reményteli ifjú, úgy tervezem hogy 3-4 évig megint nem kell hozzányúlni. Nyáron 5 alapembertől megváltam (1 klublegenda középhátvéd aki 13 éve ott volt, de már 30 felett nem az igazi, a Milanban villanthat még egyet, a gólgyáros elment a Liverpoolba, a másik khv-ért a Cselzi tett le nagy pénzt, a magyar balhátvédet kiszoritotta két ifjú titán, 1 régi motoros középpályást meg szép summáért elpasszoltam, ő se fért volna már be és magas volt a fizuja.
Ezzel már a 20. leggazdagabb klub vagyok. Még 800 millió euró és utolérem a Realt 😄
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ligakupa, 3. forduló
Vannak tehetségeim,meg hasznos kiegészítő embereim,egyszerűen nem tehetem meg,hogy néha ne adjak nekik kezdőként is lehetőséget. Úgyis patikamérlegen nézem,hogy lehetőleg mindenki megkapja ami jár neki.Korábban ilyen nem volt,ment a rotáció és mindenki happy volt.Még nem tudom,hogy a 15-ben ennek vége,vagy csak be kell törnöm ezt a primadonnát.Remélem az utóbbi,mert a másik kulcsember még soha nem panaszkodott ha pihent.A hetedik szezonban járok itt,de ilyenbe még nem futottam bele.
Szerencsére már az első félidőben változtattam a taktikán, így megérdemeltem nyertünk😊
AEK Athén 1. szezon
Viszonylag könnyű első éven vagyunk túl, az alapszakaszt magabiztosan nyertük így a playoffot 5 pontról indulva kezdtük. Végül egy verességgel, azt is az utolsó meccsen benyelve, simán elértük a fő célt: a feljutást. A kupát próbáltam komolyan venni, így az elődöntőig el is mentünk, ahol sajnos egy kis szerencse hiányzott csak a döntőbe jutáshoz, de azért elégedett lehetek mivel azért a PAOK még más szint mint mi. Jövőre a cél a tavalyi tapasztalatokból kiindulva a középmezőny-élmezőny eleje lesz.