A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #99844
Lefuttattam a második szezont is a Crvena-val. A tavaszi érában már csak a bajnokságban voltunk érdekeltek. Mivel 6 pontos előnnyel vágtunk neki, így bedobtam a fiataljaimat, 16-7-8 éves akadémiás kölkök produkálták ezt a menetelést, és csak egyszer kaptak ki, kettős emberhátrány miatt tavasszal.
A csapat átlag életkora 22 év. A kezdőben és a kispadon összesen 5 nem szerb játékos lehet egyszerre a Jelen Super Ligában. Ez nagyon tetszik, ez az ami nekem való. Saját nevelésű ifikre épülő világverő csapat építését tervezem. Az alapanyag megvan hozzá. Háttér. Facilities. Edzés.
Sikerült a vezetést rávennem, hogy javítsunk a jelenleg is magas színvonalú edzőközpontokon. Sikerült ugyanakkor aránylag jó edzőket is szerződtetnem. A scout rendszer is kiépülni látszik. A maradék nem szerb 5 embert mindenképpen Kelet-Európából kívánom megszerezni, eseti jelleggel lehet dél-amerikai is. Vannak román, horvát, szerb, orosz megfigyelőim, ezt mindenképp bővíteni fogom, ahogy nő a reputáció.
Íme pár friss titán, akik rövidesen csatlakoznak a csapathoz: Dinko Cvetkovic, Milos Simic, Predrag Brajovic, Zvejzdan Mikulinec. 2 szerb és 2 horvát tehetség. Potenciáljukat 4,5-5 csillagra becsülték a scoutok. Remélem a kellő edzés és játéklehetőség kihozza majd belőlük a maximumot. A 4 játékosért összesen 410e eurot perkáltunk ki. Szerencsére volt miből. Nem tudom hozok-e még valakit, eget rengető költekezés biztos nem lesz. Anyagilag stabilak vagyunk, 13 millió euro van játékosvásárlásra.
Íme egy kis ízelítő a Jelen Super Ligából: