A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Brøndby IF 2015/2016 (2.szezon)
A második szezon céljának egyértelműen azt állítottam be hogy javítsunk az első szezonban elért harmadik helyezésünkön.Úgy éreztem a mutatott játékunk tavalyról kicsit átvariálva eredményes lehet.Emellett mindenképpen ki akartam kozmetikázni a tavalyi csúnya első körös kiesést az Európa Ligában hiszen jó lenne Európában is megmutatni magunkat főleg a pénz és a reputáció miatt is.A vezetőség megdobott egy kis pénzösszeggel amit próbáltam hasznosan elkölteni. Végül ezekkel az igazolásokkal próbáltam frissíteni a keretet.A taktika 4-4-2 volt.A szezon elején próbálkoztam egy 4-2-3-1-el de az nem jött be.Így utólag ez a 4-4-2 sem annyira sikeres de jó alapnak tűnik.Tehát akkor a szezon.
Bajnokság:Zseniálisan kezdtünk a bajnokságban.Bárhova mentünk gázoltunk, 0-4 a Nordsjaelland otthonában a Köbenhavn vendégeként is nyertünk.Emellett hoztuk a kötelezőket is. Sokszor szerencsével, nagyon sokat mákoltunk az idény során az ellenfél sokszor jobb volt nálunk de mégis behúztuk.Ezen jövőre mindenképpen javítanunk kell.De a 3 pont a lényeg abból pedig gyűjtöttünk annyit hogy a csapat 5 fordulóval a vége előtt egy jó kis favágós meccsen bebiztosította a sárga-kék gárda bajnoki címét! Az ünneplés olyan felejthetetlen lett hogy a srácok le is adták az utolsó 5 fordulót (bár igaz akkor inkább a fakó játszott). A végére Tabella, a meccsek első illetve második fele, a statisztika szeretőknek a csapat és játékos statisztikák.Végezetül a csapat aki elérte ezt illetve a legjobbak: Semb Berge ( a jó teljesítmény egy zsíros Palermo szerződést ért) illetve a házi gólkirály Núnez.
Kupa:Na itt nem jött össze a jó teljesítmény.Egy kört mentünk össz-vissz de másodikban a Randerst le mostuk a pályáról sőt még emberelőnybe is kerültünk de nem sikerült gólt lőni.A jutalmunk? Tizenegyes párbaj és vereség.Taps.Azért egy kép: Meccsek.
Európa Liga:na itt mint írtam ránk fért a javítás és ez össze is jött. A selejtezőn átrohantunk bár a Vaduz egy pillanatra beijesztett de végülis meg lett a csoportkör.A sorsolás után többre számítottam de első alkalomnak nem volt rossz, bár ha belegondolok, ha minden jól megy jövőre BL... Na akkor a képek: Meccsek,csoprt végeredmény.
Összegezve nem vagyok elégedetlen hiszen trófea került a vitrinbe.Jövőre mindenképpen a címvédés a cél.A BL csoportkört illene elérnünk vagy ha csak Európa Liga jön össze ott viszont már domborítanunk is kellene.A csapat sem volt olyan rossz - hiszen legtöbb rúgott gól bár kevés, és legkevesebb kapott - de a jövőbeli céloknak megfelelően át fog alakulni bár ez függ a vezetőség zsebétől is.Azért pár igazolást már megcsináltam, lefektettem a jelen és jövő alapját. Ajert félévkor behúztam, Sem Berge helyére jön egy svéd srác, és hogy a támadó játék is javuljon jön ez a srác is.Nem volt éppenséggel olcsó de azt hiszem láttam elég bizonyítékot.Még egy ember kell mögé aki kiszolgálja és szerintem jók leszünk.
Köszönöm ha elolvastad
Utoljára szerkesztette: zavbal, 2015.01.28. 16:28:35