Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez pedig 2020.
De én sem látom,mi hasznom van abból,hogy egy szörnyeteg lett belőlem.Most kezdtem a 7.szezont,mint Championship újonc.A feljutásokon kívül egy vesztett Paint Trophy döntőm van,mégis világhírű vagyok.Közben a PL menedzserek nagy része is csak kontinentális hírnevű.Pro licencem sincs,de ezek szerint annak sincs sok jelentősége.
Ilyen volt 2 éve:
Ilyen most:
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Véget ért a bundáskettő, megszereztük az ezüstérmet.
Sikerült messze a legtöbb gólt szerezni, viszont majdnem mi kaptuk is a legtöbbet. Ezen pont jövőre, az első osztályban kellene javítani :) Júnior Vicosa gólkirály lett, az ifjú Stefaniak pedig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott egész évben, csakúgy, mint a másik szélső, Zeldenrust. Ezzel a Drezda visszakerült a fodball-térképre.
Ja és a statisztikák.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Érdemes megnézni Baldock gólját. A 2. brightoni gól mi volt szerintetek? Igen, szöglet :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szerk.: kikapott a Watford, X-elt a Derby...kezünkben a sorsunk. Utolsó fordulóban a 21. helyezett Brightont fogadom. Félek, mert borzalmasak vagyunk a kiesőjelöltek ellen, főleg otthon.

Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2014.11.22. 18:03:24
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A kurva jobbhátvédem a 20. percben félpályánál páros lábbal csúszik az ellenfélre, egyből ment is a piros. Innen törvényszerű volt, hogy a gép ki fog velem baszni. Először kaptam egy szögletgólt, majd az idény legjobb hátvédje Ayala nemes egyszerűséggel egy szimpla hazaadás helyett ráfingik a labdára, természetesen a csatár egyből lecsapott rá és bevágta, kérdés nélkül.
Mi mindent kihagytunk, a kapusuk mindent fogott, az ellenfél hátvédsora kivétel nélkül 7.1 feletti ratinget kapott (a két belső védő: 7.4-7.8).

Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2014.11.22. 14:23:12
Ez így a 41. fordulóban nagyon jól jött, ettől függetlenül nem hiszem, hogy bajnokok leszünk.

Ez a Gold a Nigga tényleg kemény név :D
Egész jól sikerült felkészülni a Bundás 2-re az átigazolásokkal és még zseton is maradt a kasszában. A komolyabb érkezők:
Petkovic, ő azóta már stabil válogatott.
Soliman, remélem szépen fejlődik majd.
Júnior, eddig a gólfelelős.
Embolo, neki még nem megy.
Goldaniga, fejben mindig két 2 G-vel mondom a nevét szerencsétlennek...
Az őszi szünetben biztató a helyünk:
Meccsek
Statok
Ha kitart ez a forma és nem vesztünk zsinórban 3 meccseket, akkor meglehet a feljutás, bár azért ez kicsit ambíciózus attyityűd.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.22. 01:40:30
mondjuk azóta már változtattam rajta apróságokat

Csapat:
átigazolások (roco, ruz, kalmár, varga, sotelo, nabiullin)
keret egyik fele
másik fele
sanogonak nagyon megy, de szétbasszák a szezonjait a sérülések :( (a bl góljaihoz annyit, hogy a 18-ból 10-et a flora tallinnak rúgta, két meccsen... :D)
Bajnokság és meccsek:
tabella
meccsek egyik fele
másik fele
kupadöntő
ligakupa (döntő)
bl csoport
vs. benfica
vs. stuttgart
el-bl meccsek
vs. salzburg
vs. psv
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Remélem nem haragszik meg a hg úr,hogy beszúrok ide egy kis videót a srácról :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vannak érthetetlen dolgok is.Például 5 év alatt csak egyszer engedtek el a licenc miatt tanfolyamra.A többi staff meg akkor megy amikor akar, van aki már 3 lépcsőt lépett előre.Pedig már jók az edzők,alig van befolyásom az edzésre,mégis az a magyarázat,hogy szükség van rám ott.<#confused>#confused>
A másik meg az,hogy januárban jött a hír,hogy az egyik játékosomat kölcsönveszik,mert csak.Semmi kérés,csak annyi hogy megy,mert a szerződése alapján mehet.Nem is volt kölcsönlistán,27 éves kezdőjátékos.Egyből rám jött az ideg,de szerencsére még időben lenullázhattam ezt a hülyeséget.
Rise of the Greek Giant
AEK első szezon (féltáv)
Csak úgy mint a tavalyi fm-be idén is belevágtam egy AEK karrierbe, azért idén könnyebb dolgom van mivel nem kell kiegészítő mivel már a 2.vonalban vannak. Elvárás a bajnoki cím, féltávnál eddig teljesítjük. Szeretnék bajnoki címet ünnepelni de fontosabb h a feljutás meglegyen, kicsit bonyolult a rendszer mivel a bajnoki cím nem jelenti automatikusan azt, hanem a két csoport legjobbjai játszanak még egy playoffot és ott lehet kiharcolni a feljutást. Igazolásaim: Josh Vela (kölcsön), Mowatt (kölcsön, de komoly sérülés miatt vissza is küldtem), Murray (kölcsön), Boyata (kölcsön), Nery Castillo (ingyen)
Meccsek
Tabella
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.11.21. 07:50:11
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Serie A.
Premier League.
Bundesliga.
La Liga.
Ligue 1.
Ha 5-6 sérültem van már én is ki tudok akadni,pedig ezek szerint még a 12-13 sem lenne irreális.
Romaval kezdtem egyet (Bilbao utan, elso evben 3. lettem, aztan felbehagytam), eddig veretlenek voltunk, tok jol nyomta a csapat, es igy kaptam ki eloszor...
Raadasul Florenzi 3-4 honapra, Pjanic es Totti 3-4 hetre serultek le... Hogy nem menne el a jatek a qrva anyjaba az ilyenek utan.
Komolyan mondom kabare. Masik meg amikor 2-0-s felidorol bukjuk el a meccset. Par napja 3-0-rol kaptunk ki 4-3-ra, na ott majdnem felrobbantam.

Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.21. 00:40:37
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
50 euró pedig a Streamen, eszedbe ne jusson ott megvenni, találsz 25-30-ért is kulcsot :)
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. A kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e már most megvenni a játékot vagy sem.
A most megvétel mellett szól, hogy már alig tudom türtőztetni magam, hogy végre kipróbáljam az 15-ös verziót.
Ellene szól, hogy több beszámoló szerint még sok a bug, illetve, hogy még 50 euró a játék.
De nem igazán tudok dönteni még.
Illetve a másik kérdés, hogy valaki komolyabban szokott multizni?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csapat:
átigazolások (sibaya, farina, kerschbaum, ezekiel, borrachina)
keret egyik fele
másik fele
Bajnokság és meccsek:
tabella
meccsek egyik fele
másik fele
bl csoport
vs. t'ham (H)
vs. t'ham (A)
bl-el meccsek
vs. milan (H)
vs. milan (A)
Befejeződött az első szezonom a Liverpool kispadján, így jöjjön egy kis elmélkedés, képek nélkül, csak szövegesen.
Az első évet tanulóévnek szántam és annak tökéletes is volt. Megismerkedtem a csapattal, szurkolókkal, az egész klubbal. Kialakítottam egy sikeres taktikát, ami a szezon második felében idegenben csődöt mondott, így a most következő előszezonban az lesz a legfontosabb feladatom, hogy csináljak egy másikat, amit idegenben tudunk alkalmazni.
A szezonról túl sok emlékezeteset nem tudok mondani sajnos. A ligakupából egy meccs után kiestünk, az Fa kupából a 6. fordulóban, talán a 2. meccsen.
A Bajnokok Ligájában a csoportból továbbjutottunk, de nagyon balszerencsés körülmények között. Az utolsó meccsen, Benfica ellen a 88. percben, 2-2-él kaptam egy 11-est, amit Lambert kihagyott, így a Leverkusen megelőzött minket. Ennek köszönhetően a Bayern jutott a legjobb 16 között. Az első összecsapáson egy teljesen eseménytelen meccsen 0-0 lett, majd idegenben egy izgalmas meccsen, a 83. percben kapott góllal 2-1-re kikaptam és kiestem.
A bajnokságban nagyon rosszul kezdtünk, sokáig a 7-8. helyen voltunk. Egy új taktikának köszönhetően beindult a szekér, de a bajnokság végét megint csak elrontottuk, hazai pályán mindenkit megvertünk, de idegenben szinte mindenkitől kikaptunk. Végül a 4. helyet sikerült megszerezni, de lehettünk volna előrébb is, 1-2 ponton múlt a 2. hely sorsa.
A bajnokságot, nagy fölénnyel és óriási meglepetésre az Everton nyerte meg, ez nekünk különösen fájó
A csapatról: az egész szezonban a bőség zavarával küzdöttem, borzasztó nehéz volt a csapatot összerakni. A gond az, hogy minden posztra 2 hasonló képességű játékosom van, amivel az a baj, hogy mindenki játszani is akart. És ha nem játszott, 2-3 hét alatt már jött is az elégedetlenség.
A kapuban Mignolet alapember, Johnson (Flanagan) -Toure (Sakho)- Skrtel(Lovren)-Moreno(Jose Enrique) – Lucas – Gerrard (Coutinho) – Henderson (Allen) – Sterling (Markovic) – Yarmolenko (Borini) – Sturridge(Balotelli, Lambert). És ott volt még Lallana is. Jól látható, hogy egy Liverpool szintű csapatban ezek a játékosok mind beférnek, és kezdők akarnak lenni, így folyamatosan ment a sírás.
A következő szezonban már nyernünk kell valamit, ezt ígértem, szeretném is betartani. Az elején a csapatot kicsit rendbe szedem, illetve az edzői stábot is. Elengedtem az assistant managerem, Pascoe-t és kineveztem Stam-ot, aki eddig az U21-nél segített. Elment jó pár edző, scout, helyükre minőségi stábot akarok igazolni.
A játékosok közül Johnsonnak, Tourenak lejárt a szerződésük, nem hosszabítottam egyikkel sem. Johnson 30 éves, túl van a csúcson, heti 140 ezret keresett, most beérte volna 90-el is, de inkább hozok a helyére valakit. Toure pedig még idősebb, nem sok szerepet kapott volna már.
A keretet szűkíteni akarom, így Balotellit eladtam 30-ért (plusz 20% a következő eladásból, úgysem fog sokáig Dortmundban maradni), Lallanat meg 18-ért (30% innen is jönni fog). Coates aprópénzért (plusz 20% százalékért). Menni fog még Borini is, Origi érkezésével nem sokat játszana, sírjon máshol inkább. Ő 11 körül fog elmenni (plusz 30%-ért nála is a következő eladásból).
Az érkezők oldalán egyelőre Tielemans szerepel, de ő is csak jövőre érkezik. Tettem egy 45 milliós ajánlatott John Stones-ért, elfogadta az Everton, de valószínűleg mégsem fogom megkötni az üzletet, annyit nem ér a srác szerintem. Jobb oldalra ajánlatott tettem Danilonak, kb. 15-20 millió közötti összeget, el is fogadták, a munkavállalásira vár, amit első körben elutasítottak, pár nap múlva kapom meg a fellebezés eredményét.
Egyelőre itt tartok. Július 1-e van, sok játékos visszatért kölcsönből, őket is szeretném eladni vagy kölcsönadni. A fizetési keretet is lejjebb akarom vinni, lehet, hogy eladok még egy védőt is, illetve a DM posztra egy Half back-et mindenképpen igazolnom kell. Csak még nem találtam meg az ideális jelöltet.
Folyt. köv.
Ui.: Half Back-et tudnátok ajánlani? Valami igazán jót? Nem nagyon találtam tökéletes HB-t egyelőre.
Utoljára szerkesztette: fordjee, 2014.11.19. 12:41:17
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
annyira beszálltak, hogy a pályákon reklámtáblákon is reklámozzák a movembert.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!