104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szépen építkezel, meglesz az eredménye. Jovic pedig főnyeremèny, vagy gólzsák vagy egy zsák pénzt kérhetsz érte, viszonyításként ajánlom a ma reggeli posztomat. -
Zenszkij #99842 Jovic nagy fogás, ontani fogja a gólokat! -
Brøndby IF 2015/2016 (2.szezon)
A második szezon céljának egyértelműen azt állítottam be hogy javítsunk az első szezonban elért harmadik helyezésünkön.Úgy éreztem a mutatott játékunk tavalyról kicsit átvariálva eredményes lehet.Emellett mindenképpen ki akartam kozmetikázni a tavalyi csúnya első körös kiesést az Európa Ligában hiszen jó lenne Európában is megmutatni magunkat főleg a pénz és a reputáció miatt is.A vezetőség megdobott egy kis pénzösszeggel amit próbáltam hasznosan elkölteni. Végül ezekkel az igazolásokkal próbáltam frissíteni a keretet.A taktika 4-4-2 volt.A szezon elején próbálkoztam egy 4-2-3-1-el de az nem jött be.Így utólag ez a 4-4-2 sem annyira sikeres de jó alapnak tűnik.Tehát akkor a szezon.
Bajnokság:Zseniálisan kezdtünk a bajnokságban.Bárhova mentünk gázoltunk, 0-4 a Nordsjaelland otthonában a Köbenhavn vendégeként is nyertünk.Emellett hoztuk a kötelezőket is. Sokszor szerencsével, nagyon sokat mákoltunk az idény során az ellenfél sokszor jobb volt nálunk de mégis behúztuk.Ezen jövőre mindenképpen javítanunk kell.De a 3 pont a lényeg abból pedig gyűjtöttünk annyit hogy a csapat 5 fordulóval a vége előtt egy jó kis favágós meccsen bebiztosította a sárga-kék gárda bajnoki címét! Az ünneplés olyan felejthetetlen lett hogy a srácok le is adták az utolsó 5 fordulót (bár igaz akkor inkább a fakó játszott). A végére Tabella, a meccsek első illetve második fele, a statisztika szeretőknek a csapat és játékos statisztikák.Végezetül a csapat aki elérte ezt illetve a legjobbak: Semb Berge ( a jó teljesítmény egy zsíros Palermo szerződést ért) illetve a házi gólkirály Núnez.
Kupa:Na itt nem jött össze a jó teljesítmény.Egy kört mentünk össz-vissz de másodikban a Randerst le mostuk a pályáról sőt még emberelőnybe is kerültünk de nem sikerült gólt lőni.A jutalmunk? Tizenegyes párbaj és vereség.Taps.Azért egy kép: Meccsek.
Európa Liga:na itt mint írtam ránk fért a javítás és ez össze is jött. A selejtezőn átrohantunk bár a Vaduz egy pillanatra beijesztett de végülis meg lett a csoportkör.A sorsolás után többre számítottam de első alkalomnak nem volt rossz, bár ha belegondolok, ha minden jól megy jövőre BL... Na akkor a képek: Meccsek,csoprt végeredmény.
Összegezve nem vagyok elégedetlen hiszen trófea került a vitrinbe.Jövőre mindenképpen a címvédés a cél.A BL csoportkört illene elérnünk vagy ha csak Európa Liga jön össze ott viszont már domborítanunk is kellene.A csapat sem volt olyan rossz - hiszen legtöbb rúgott gól bár kevés, és legkevesebb kapott - de a jövőbeli céloknak megfelelően át fog alakulni bár ez függ a vezetőség zsebétől is.Azért pár igazolást már megcsináltam, lefektettem a jelen és jövő alapját. Ajert félévkor behúztam, Sem Berge helyére jön egy svéd srác, és hogy a támadó játék is javuljon jön ez a srác is.Nem volt éppenséggel olcsó de azt hiszem láttam elég bizonyítékot.Még egy ember kell mögé aki kiszolgálja és szerintem jók leszünk.
Köszönöm ha elolvastad
Utoljára szerkesztette: zavbal, 2015.01.28. 16:28:35 -
Te figyu már. Ez a 4. szezonod és ilyen arcok vannak nálad, hogy Shaqiri, Moura, Jovic, Mitrovic, Hughes, Pereyra, Isco? Bakker
Itt sugardaddy van, vag ymi a pék?
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.28. 13:41:31 -
papíron az egyik legnagyobb riválisunk..
Brentford-Fulham -
Köszi madrid. 40mt érő játékos átadólistán 21milliós kért árral :D -
korbin555 #99837
Félidőhöz értünk.A helyezésünk rendben van,de hajmeresztően ingadoznak a teljesítmények.Hatot rúgtunk a Tottenham-nek,aztán kaptunk egy hatost a Chelsea-től.Ez van,ha 18 éves srácok játszanak rendszeresen.De játszani is fognak,kell nekik a tapasztalat.A pofonokból többet lehet tanulni,mint a sima győzelmekből.Nem is baj ha tudják,hogy sokkal jobbak is vannak náluk.
Austin már 15 gólos a ligában,Borini(20) mögött második a góllövőlistán.Nilsson december elején megjött,ami meglepett.Jól elnéztem,a svéd bajnokságnak akkor lett vége.Így most van 3 jobbhátvédem.(Gamboa szezon végén mehet.)A Capital One Cup elődöntőjében ott leszünk,ellenfél a Man.Utd.Eddig nem érdekelt,de innen már muszáj lesz odafigyelni.Ez a klub még nem sok mindent nyert,beleadunk mindent.Az alacsonyabb ligák megnyerésén kívül 1 igazi trófea van a vitrinben.Éppen egy Ligakupa győzelem,még 1967-ből.
Összességében elégedett vagyok.A potenciál benne van a csapatban,azt mutatják a nagy győzelmek.Valahogy állandósítanom kellene a formát.Persze könnyebb mondani,mint megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.28. 11:24:23 -
korbin555 #99836 Nagyon jól megy neki.
-
Austin állat? tavalyiba hihetetlen jó volt nálam mindig, csak úgy mint a másik másodosztályú huszár Rhodes. akármelyiket vettem meg 20-30 gólt alaphangon hozta csak a bajnokságban. (ideibe nem vettem még meg) -
korbin555 #99834 13 fordulót kellett várni,mire kinyílt a pofonos láda. -
korbin555 #99833 Egész jól,bár ez a széria nem tett jót a vérnyomásomnak.De ennél sokkal jobbak vagyunk,tudtam hogy vége lesz ennek a rettenetnek.És ezután is számíthatok még nagy verésekre,mert sok a nagyon fiatal játékos.A statisztikákból már most látszik,hogy a tehetségek hozzák a gyengébb osztályzatokat.Még úgy is,hogy egyik-másik már most jobb,mint a 28-30 évesek.Szerintem szép lassan összerázódunk,és jók leszünk.Valahol ott lehet a helyünk a 6-9.hely környékén.Ha azt elérjük,elégedett leszek.Bravúrral lehet jobb is,ha meg ilyen szériákat hozunk,rosszabb is.De nagy nyomás nincs rajtam.A média a 14.helyre vár bennünket,és a főnöki elvárás is a nyugis középmezőny.Az nem kérdés,hogy meglesz.Jövőre pedig sokkal erősebbek leszünk. -
Hogy bírod az eddigiekhez képesr gyengébb bandát? -
korbin555 #99831 A Haladás karrieremben nem vándorolt ennyit.
Az edzőközpontoddal nincs gond,csak a technológiai fejlődés szép lassan elhalad mellette.Hamarosan újra lehet fejleszteni.Pár évente ki szokták ezt írni.
Na végre!4 zakó,rúgott gól nélkül,a staff már kezdett pánikba esni.Én még nem,de ez a győzelem most rendkívül fontos volt.Tabella. -
Jovic, ha ilyen ütemben kereskednek vele, 26 éves korára már minden szóba jöhető csapatnál meg fog fordulni. -
Zenszkij #99829 az új technológia előnye /ami jelenleg nálad nincs/ volt hatással az edzőközpontod újbóli megítélésében -
No, ebből vajon milyen előny származhat?
-
Bekezdtünk így a végére. Nem értem, hogy az előttem itt dolgozók mit műveltek. Eldöntöttem, hogy 4-4-2t fogok használni, nem túl régen beszéltünk itt róla. -
korbin555 #99826 9 edzőmeccsel hangoltam,mert a fél csapat kicserélődött.Egész jól megúsztam,csak Leroy Fer dőlt ki 6 hétre.A begyakorlásban viszont szépen léptünk előre.Az első két bajnoki papíron nem tűnt nehéznek,nem is lett az.A Forest ellen Vargas mesterhármast rúgott.Pedig nem egy nagy szám,aggaszt a 11-es higgadtsága(meg szúrja a szemem a fizetése).Nyélbe ütöttem még 3 igazolást,közülük Moraru a legjobb játékos.5,75M-t perkáltam le érte a Kolozsvárnak.Nilsson is a miénk,de erre a szezonra még otthon maradt kölcsönben.Nem rotálhatok két 18 éves jobbhátvédet,Gamboa pedig úgyis jobb nála(még).Ezzel a 25M-ból elköltöttem 21M-t.Befolyt még +10M,mert a City leigazolta Sterlinget 56M-ért a Liverpooltól.Q.P.R. nevelés volt,ezért kaptuk a nagy zsozsót.De nem én,mert csak 25%-ot forgattak vissza belőle.Egyenlőre több úgysem kell,kész a 21 fős keret.Van 12 tapasztalt játékosom,meg sok tehetségem.A tartalékban is lézeng néhány gyengécske játékos,ők csak akkor rúgnak labdába,ha sérülések miatt elkerülhetetlen.Bizakodó vagyok.Elégedetlen ember nincs,remélem nem is lesz.
Volt egy kis gubanc is.Az elején nem figyeltem,a segédem szólt rám hogy csináljak valamit az edzéssel,mert sok embernek nem tetszik.Az egész keret egyéni edzésen volt,heavy intenzitással.Hihetetlen baromságokkal kínozta az elődöm ezeket a szerencsétleneket.A középhátvéd Onuoha pl. long shot edzésen volt,mintha bármit számítana,hogy az 5-ből esetleg 6 lesz.A másik középhátvéd Wilson 31 évesen quickness,a DM Sandro off the ball,meg hasonlók.Ismerem jól a staff idióta javaslatait,de egyben látni ennyi ökörséget,kiverte a biztosítékot.Leállítottam az összeset,most mindenki happy.A fiataloknak azért nincs pardon,ők a hiányosságuknak,posztjuknak megfelelő túlórát kaptak.Nekik ez nem gond,az átlag terhelés mellett mindegyik elégedett.
Forren meg minden létező sorozatból(FA,Capital One,PL)el van tiltva 2 meccsről,mert 15 sárgát szedett össze tavaly.(A bajnokit már letöltötte.)Nem kis művészet volt tőle,hogy a kiállítást megúszta.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.27. 19:21:09 -
Én mindig azt mondom, hogy maradjon és idén megcsináljuk. Persze, ha meghatározó játékos. -
"hypotetical" Nálam szinte mindig bevált eddig. -
00mate #99823 Mit tudok az ügyben tenni, hogy a játékosok új szerződést írjanak alá? 2017 május vége van, és 4-5 kulcsjátékosom baszik hosszabbítani (1-2 hosszabbítana, de a 40k-ről kb 400k éves fizut akarnának körülbelül). Nagy fájdalom, de lehet hogy eladom őket. -
korbin555 #99822 Én még nem nagyon találtam jó választ.Ha valaki menni akar,menjen a fenébe.Aki elégedett a helyzetével,az nem jön elő mindenféle mondvacsinált indokkal. -
Peti2400 #99821 Erre mit kéne mondani? -
geo91 #99820 az első szezonban játszatnám azért kicsit, de aztán kalap-kabát :D -
korbin555 #99819 Minden posztról találsz részletes leírást itt. -
jól állunk csak bírjuk a tavaszt is -
sir_alex #99817 Sziasztok!
Szeretnek egy kis segitseget kerni.
Eddig azt hittem, hogy tiszta a szamomra a Regista, Halfback, Anchor Man feladatkor, de lehet, hogy tudnek tanulni Toletek.
Roviden leirnatok, melyiket, mikor erdemes es mikent hasznalni, Szerintetek?
Nehez az elet az angol 6. ligaban :)
Tul vagyok az ev felen a Concord Rangers-el, ha legut a szezon, megirom a beszamolot.
Koszi a segitseget!
saf -
Solt #99816 Ha így van direkt megcsinálva, akkor az alaposan el van... :) Nem hiszem, hogy a Garaminak lehetne olyan játékost mondani az NB1-ből, akiről ne tudna mindent... az új érkezők nyilván kivételek, de erre lennének a megfigyelők... :) Na mindegy, amíg ilyen, én nem használom, pedig szeretem, ha minél valósághűbb a játék.... :) -
korbin555 #99815 Nem hinném hogy bug,de idegesítő az biztos.Lehúzok x ligában egy évtizedet,és az ellenfél játékosairól annyit tudok,mintha sosem láttam volna őket.Akiről teljes riportot kapok,annak az értékei is eltünedeznek egy idő után.Szerintem szándékosan van így megcsinálva.De elég nagy hülyeség,mert az nem létezik,hogy a norvég 5.helyezett csapat játékosairól is tudok annyit,mint a hazai ligában játszókról.
Mi megkaptuk az új stadiont.De majd akkor hiszem el,ha lejátszottuk benne az első meccset.
Nehezen akarok elérni odáig.Most az időm is kevés+próbálom az Inter karrierben kifigyelt fiatal tehetségeket idehozni.Volt már olyan,hogy a 650k értékű srácért a PAOK 39M-t akart.3 srác visszautasított,egy török CM pedig nem kapott munkavállalási engedélyt.18 éves,15X volt ifiválogatott,de elutasították a fellebbezést is.A City vagy a Chelsea tuti megkapta volna.Eddig ők jöttek:
Farrell.
Gepp.
Lutgens.
Vallee.
Vanek.
És van egy ügyes saját nevelésünk is.Jibrin.Néhány fiatalt még megkörnyékezek,11,3M€ maradt elkölteni.Transfers.Pár nap múlva meg lejár egy csomó ember szerződése,nyugdíjba is vonulnak,rendben lesz a bérkeret is.Az biztos,hogy a csapat majdnem fele 18,vagy az alatti fiatal lesz.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.27. 12:52:57 -
Szép h felépült az új stadionjuk csak nem költöztek oda pedig kivételesen még írja is az elejétől a költözést. Sokadik ilyen hiba amit meg lehet találni.. -
Solt #99813 
Az attribute masking a 2015-ben is bugos? Értem ezalatt, hogy mondjuk a következő ellenfél feltérképezése után is maradnak az ellenfélnél olyan játékosok, akiknek rejtve maradnak az adatik? Szét cseszte az idegrendszerem, hogy miután játszottam a bajnokságban mindenkivel, megfigyeltem az egész országot, a megfigyelő a feladata végére ért, még mindig voltak az első csapatoknál olyan játékosok, akiknek rejtve voltak az értékeik... :S -
korbin555 #99812 Már akkor megnéztem az editorban az összes magyart,mikor kijött a játék.El is mentettem.CA szerint sorba állítva a díszes társaság:1,2.PA szerint:1,2.Jó néhány ember persze hiányzik.A teljesen használhatatlanok(Bajner),meg a nem fix értékűek nincsenek benne.Azokat név szerint kell keresgélni.
Ebben a karrierben az attribute masking-ot is kikapcsoltam.A generáltakról meg semmit nem tudok.A scout riportok java része is ilyen.Gyakran félig vakon igazolok,mert ha hosszan figyeltetek valakit,az vonzza a keselyűket.De már van 8 nagyon jó scoutom,és lesz még több is.10-12 már mindenre elég lesz. -
Solt #99811 Sokszor látom, hogy CA, PA értékeket ír, ugyanakkor azt is, hogy sok időt fordít a megfigyelőkre is... :) No majd jön, aztán elárulja mi merre hány méter... :) -
Zenszkij #99810 nem nézi meg, csak ilyen esetekben, sok energiát fordít a scout rendszerre mindig
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.27. 11:04:12 -
Solt #99809 Nem csökkenti az élvezeti faktort, hogy így megnézed a játékosokat? Elveszi az ízét a játékos keresésnek, igazolásnak, jó és rossz döntések következményének... Nem piszkállak, csak kérdezem! ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.27. 10:38:06 -
Solt #99808 Egy kis OFF... Hatalmas respect nekik!!!! :)))) -
korbin555 #99807 Ő lesz az első akit lapátra teszel.90 a CA és 95 a PA értéke. -
Gratu mindenkinek! -
Petteri #99805 A jelenlegi értékeivel, a L1-ban nagy király lehet a fiú! :) -
Zenszkij #99804
Eljött a félidő a második szezonban. Nagy izgalmakkal csaptam bele a lecsóba, köszönhetően annak, hogy bejutottunk a BL csoportba a Bayern, Porto, Everton mellé. Borzasztó nehéz és fárasztó féléven van túl a csapat. Érezhető volt, hogy ez a keret nincs még felkészülve hogy ilyen sűrűn tétmeccseken kelljen pályára lépnie, ráadásul nem is kutyaütők ellen. Sokat utaztunk is. Sajnos emiatt kiestünk a kupából, ugyanis egymás után 5 meccset vívtunk 3 napos pihenőkkel, amiben benne volt 2 bl meccs, mindkettő az Everton ellen. Kidöglöttek a fiúk, ezért a cserecsapatot küldtem pályára a Napredak ellen, aminek sajnos egy 2-1-es vereség lett az eredménye. Igazából nem búslakodom, sok pénz nem jár a kupáért, tavaly úgyis megnyertük, a bl és a bajnokság fontosabb volt.
Meccsek:
Amint az látható hamar megdőlt a 30 meccses veretlenségi rekord már a bajnokságban a Borac ellen, de semmi sem tart örökké. A BL-ben tisztességgel helyt álltunk.
A nyitómeccsen a Porto hazai pályán egy szerencsés góllal vert 1-0-ra. Ezután látogattunk Münchenben, ahol a teljes második félidőben emberhátrányban kellett fociznunk. A Bayern őrületesen nyomott, majd végül a 84 és 88. percben elfogytunk és Robben büntetett 2-0. Az Everton ellen végre betaláltunk idegenben, de kaptunk 4-et, sima meccs volt a részükről, a gólunk is csak egy 11-esből született. Ezután fogadtuk otthon őket, és egy lenyűgöző támadójátékkal 2-1re győzedelmeskedtünk, úgy, hogy a végén, ha az Everton 3-at rúg se szólhatok semmit, de az FM istene most velem volt. Ezt követően jött ismét a Porto most idegenben. Az első félidőben vezettünk és uraltuk a meccset, a kapusom 11-est is fogott. Majd a középkezdésből a 2. félidőben betaláltak, végül a "szokásos" 90. percben egy hatalmas átlövésből megvertek minket. Keserű szájízzel távoztunk. A Bayern maradt csak, akik hazai pályán simán megvertek 3-0-ra. Így legalább volt 3 pontunk. Szerencsére 5-6,7 gólokat nem kaptunk, így büszke vagyok a csapatra. A félév során a kulcsembereim mind 80-85%-os fitness körül mozogtak, úgyhogy nem is bánom, hogy vége ennek a megmérettetésnek. Maradt a bajnokság, ahol jelenleg 6 pont az előnyünk, mivel már csak itt vagyunk érdekeltek, simán be fogjuk húzni. A pénzügyi helyzet is tovább javult a BL-nek köszönhetően. Egy igen izgalmas időszakot tudhatunk magunk mögött. Sajnos a Partizan ellen idegenben 4-3-ra kikaptunk, ami bosszantott, hogy sok gólt kaptunk. Van még hova fejlődni!
Itt pedig az új Jovic. Elkezdem beépíteni a csapatba, legalább olyan a potenciálja, mint a másiknak.
Mára elég volt, elfáradtam. Tolok egy kis Far Cry 4-et lazulásként :D.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.26. 19:09:46