A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    9 edzőmeccsel hangoltam,mert a fél csapat kicserélődött.Egész jól megúsztam,csak Leroy Fer dőlt ki 6 hétre.A begyakorlásban viszont szépen léptünk előre.Az első két bajnoki papíron nem tűnt nehéznek,nem is lett az.A Forest ellen Vargas mesterhármast rúgott.Pedig nem egy nagy szám,aggaszt a 11-es higgadtsága(meg szúrja a szemem a fizetése).Nyélbe ütöttem még 3 igazolást,közülük Moraru a legjobb játékos.5,75M-t perkáltam le érte a Kolozsvárnak.Nilsson is a miénk,de erre a szezonra még otthon maradt kölcsönben.Nem rotálhatok két 18 éves jobbhátvédet,Gamboa pedig úgyis jobb nála(még).Ezzel a 25M-ból elköltöttem 21M-t.Befolyt még +10M,mert a City leigazolta Sterlinget 56M-ért a Liverpooltól.Q.P.R. nevelés volt,ezért kaptuk a nagy zsozsót.De nem én,mert csak 25%-ot forgattak vissza belőle.Egyenlőre több úgysem kell,kész a 21 fős keret.Van 12 tapasztalt játékosom,meg sok tehetségem.A tartalékban is lézeng néhány gyengécske játékos,ők csak akkor rúgnak labdába,ha sérülések miatt elkerülhetetlen.Bizakodó vagyok.Elégedetlen ember nincs,remélem nem is lesz.

Volt egy kis gubanc is.Az elején nem figyeltem,a segédem szólt rám hogy csináljak valamit az edzéssel,mert sok embernek nem tetszik.Az egész keret egyéni edzésen volt,heavy intenzitással.Hihetetlen baromságokkal kínozta az elődöm ezeket a szerencsétleneket.A középhátvéd Onuoha pl. long shot edzésen volt,mintha bármit számítana,hogy az 5-ből esetleg 6 lesz.A másik középhátvéd Wilson 31 évesen quickness,a DM Sandro off the ball,meg hasonlók.Ismerem jól a staff idióta javaslatait,de egyben látni ennyi ökörséget,kiverte a biztosítékot.Leállítottam az összeset,most mindenki happy.A fiataloknak azért nincs pardon,ők a hiányosságuknak,posztjuknak megfelelő túlórát kaptak.Nekik ez nem gond,az átlag terhelés mellett mindegyik elégedett.
    Forren meg minden létező sorozatból(FA,Capital One,PL)el van tiltva 2 meccsről,mert 15 sárgát szedett össze tavaly.(A bajnokit már letöltötte.)Nem kis művészet volt tőle,hogy a kiállítást megúszta.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.27. 19:21:09