A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij

Eljött a félidő a második szezonban. Nagy izgalmakkal csaptam bele a lecsóba, köszönhetően annak, hogy bejutottunk a BL csoportba a Bayern, Porto, Everton mellé. Borzasztó nehéz és fárasztó féléven van túl a csapat. Érezhető volt, hogy ez a keret nincs még felkészülve hogy ilyen sűrűn tétmeccseken kelljen pályára lépnie, ráadásul nem is kutyaütők ellen. Sokat utaztunk is. Sajnos emiatt kiestünk a kupából, ugyanis egymás után 5 meccset vívtunk 3 napos pihenőkkel, amiben benne volt 2 bl meccs, mindkettő az Everton ellen. Kidöglöttek a fiúk, ezért a cserecsapatot küldtem pályára a Napredak ellen, aminek sajnos egy 2-1-es vereség lett az eredménye. Igazából nem búslakodom, sok pénz nem jár a kupáért, tavaly úgyis megnyertük, a bl és a bajnokság fontosabb volt.

Meccsek:

Amint az látható hamar megdőlt a 30 meccses veretlenségi rekord már a bajnokságban a Borac ellen, de semmi sem tart örökké. A BL-ben tisztességgel helyt álltunk.

A nyitómeccsen a Porto hazai pályán egy szerencsés góllal vert 1-0-ra. Ezután látogattunk Münchenben, ahol a teljes második félidőben emberhátrányban kellett fociznunk. A Bayern őrületesen nyomott, majd végül a 84 és 88. percben elfogytunk és Robben büntetett 2-0. Az Everton ellen végre betaláltunk idegenben, de kaptunk 4-et, sima meccs volt a részükről, a gólunk is csak egy 11-esből született. Ezután fogadtuk otthon őket, és egy lenyűgöző támadójátékkal 2-1re győzedelmeskedtünk, úgy, hogy a végén, ha az Everton 3-at rúg se szólhatok semmit, de az FM istene most velem volt. Ezt követően jött ismét a Porto most idegenben. Az első félidőben vezettünk és uraltuk a meccset, a kapusom 11-est is fogott. Majd a középkezdésből a 2. félidőben betaláltak, végül a "szokásos" 90. percben egy hatalmas átlövésből megvertek minket. Keserű szájízzel távoztunk. A Bayern maradt csak, akik hazai pályán simán megvertek 3-0-ra. Így legalább volt 3 pontunk. Szerencsére 5-6,7 gólokat nem kaptunk, így büszke vagyok a csapatra. A félév során a kulcsembereim mind 80-85%-os fitness körül mozogtak, úgyhogy nem is bánom, hogy vége ennek a megmérettetésnek. Maradt a bajnokság, ahol jelenleg 6 pont az előnyünk, mivel már csak itt vagyunk érdekeltek, simán be fogjuk húzni. A pénzügyi helyzet is tovább javult a BL-nek köszönhetően. Egy igen izgalmas időszakot tudhatunk magunk mögött. Sajnos a Partizan ellen idegenben 4-3-ra kikaptunk, ami bosszantott, hogy sok gólt kaptunk. Van még hova fejlődni!

Itt pedig az új Jovic. Elkezdem beépíteni a csapatba, legalább olyan a potenciálja, mint a másiknak.

Mára elég volt, elfáradtam. Tolok egy kis Far Cry 4-et lazulásként :D.

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.26. 19:09:46