A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij

Helyzetjelentés a szerb Maracanaból!

Letudtuk a BL selejtezőket. Első körben kaptuk a román bajnokot:

Nem tudom a Steaua mit csinált, de ezen az Astran átgázoltunk, kapott gól nélkül, minden izgalmat mellőzve. Astrahoz képest mi Ferrariként döngettünk.

Második körben kaptuk az osztrák bajnokot, na mondom ez keményebb lesz. Kirakat csapat, van pénzük is, végül ez történt:

Bosszankodok a hazai pályán bekapott gól miatt . Na jó nem vagyok telhetetlen, de erre nem számítottam. Döbbenetesen, olyan szerb stílusban hazavágtuk őket, szerintem nem tudták, hogy a Crvena vagy az úthenger gázolt át rajtuk. Ekkor jött a feketeleves, azt hittem már a csoportkörben vagyunk, mire kiderült, hogy van még egy playoff, látszik, hogy a szerb bajnokság is a béka feneke alá süllyedt az utóbbi években. Na mondom most kompenzál a játék és belefutunk a késbe. Megkaptuk a fehérorosz bajnokot, a Bate-t.

Ez mi volt? 7-1? Valamit nagyon eltaláltam a taktikával kapcsolatban, mert ennyivel egyik csapatnál sem vagyunk jobbak. Az idegenbeli 0-0-nál is érdemes böngészni a statisztikát mennyire volt közük a meccshez. Ez a csapat egy erős magyar csapat szintjén van, de nem jobb, mint a Videoton. Közben a bajnokság is elindult, 3 meccs 3 győzelem, és volt időnk behúzni a szuperkupát is.

Jött is egy érdekes szalagcím:

Na itt leesett az állam! 30 meccse nem kaptunk ki? 2014. december 3 óta verhetetlenek vagyunk. Jó formában a csapat, de ez megdöbbentett. Ebben volt egy idegenbeli győzelem a városi rivális Partizan ellen, és 6 BL selejtező meccs velünk azonos szintű bajnokcsapatok ellen, valamint egy kupadöntő. Itt van pár csapat, akik biztos, hogy megszakítják majd ezt a csodás sorozatot:

Idén úgy tűnik az Everton is csíter csapat lett. Kaptunk egy Bayern-t is, no meg valami Porto-t. Na végre, ezek olyan csapatok akik ellen meglátjuk mire leszünk elegek. A cél a tisztes helytállás, félő, hogy pontot se szerzünk, kár, hogy a selejtezőért nem jár pont . Innen folytatom, meglátjuk mire leszünk jók, így hogy hét közben is játszanak a fiúk, nem is akárkikkel. Az erőnléttel biztos lesznek gondok, még lehet hozok egy védőt bagóért, mert eddig nem költöttem, csak kölcsön és ingyen jöttek, jah meg egy fiatal 15 éves szerb 250e euroért.