A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Döntöttem,nem kell a City.A Schalke nem hívott,én meg nem erőltettem rájuk magamat.Irány London.

A klub anyagilag rendben van.Papíron gazdag,de itt is horribilis az adósság.Kicsit utánanéztem a neten,mások hogy boldogultak itt,és kiderült,hogy a maláj főnök underwriter sugar daddy.A keret gyenge,nem tudom hogy tudtak ezzel a 12.helyen végezni.Bár csalóka,mert csak 5 pontra voltak a kieső helytől.Két éve meg egyenesen ötödikek lettek.Azt már fel sem bírom fogni,gondolom nem ezzel a kerettel.Az nagy bravúr lenne ezekkel az emberekkel.Most 6 embernek lejár a szerződése(nem marasztalom őket)+2 visszavonul.Diego Tardelli pedig megy vissza a Benficához.(Azt sem tudom minek hozták ide.5 meccset játszott,pedig sérült sem volt.)

Használható szélsők hiányában maradok itt is a 4-1-3-2-nél.Az edzés nem volt rossz,most pedig már nagyon jó.Beszálltam én is,és két jó edzőm követett ide az Intertől.A háttér átlagos,és stadion költözés lesz heteken belül.A scouting katasztrofális,a 2 rém gyenge angol scout jelenti a "hálózatot".Hozhatok még hat scoutot,de nyolcat hozok,mert ezt a kettőt kirúgom.Már eltelt 3 év a játékban,a 71 ezer játékos között sok a generált nagy tehetség.Sajnos a negyedét sem látom azoknak a játékosoknak,akik az Internél a riportokban voltak.Ha név szerint nem keresek rájuk,sosem találnám meg őket.Át akartam hozni a listát shortlist-ben,de valamiért nem sikerül.Sebaj,működik az "old fashion way".Kiírtam őket egy cetlire.Találtak nekem ott jó néhány remek ifit,de nem érdekeltek arra a rövid időre(Jovic sem).Itt nem tudok 80M-ért igazolni,ide fogom hozni az összeset,akit csak tudok.Sajnos az argentin,meg a 6M-s orosz csodagyerek "difficult" a work permit miatt.Bár nekik egyébként sem hiszem,hogy a QPR lenne az álmuk.Lényeg,muszáj lesz építgetnem a klubot,néhány évre berendezkedek itt.
    General Information.
    Facilities.
    Finances.
    A jobb játékosok:Much,Austin,Gamboa,Gulácsi,Leroy Fer,Sandro,Vargas,és Onuoha.Ennyi.Ők még megütnek egy szintet,a többi nem sokat ér.Lesz itt meló bőven.Az elvárás felém egy biztos középmezőnybeli helyezés,és a támadófutball meghonosítása.Az elsőben szinte biztos vagyok,utóbbiban pedig teljesen.A góllövéssel sehol nem állok hadilábon.A nagy kérdés az,mi lesz hátul.Általában minden új karrierben az a nagy kérdés.Meglátjuk.