A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

2.állomás,2.szezon.

Nem is volt nehéz.Kb.olyanok voltunk,mint a tavalyi Juventus.Az utolsó 3 meccset már le sem kellett volna játszani.Döntő volt,hogy 20 góllal kevesebbet kaptunk mint az előző szezonban.Idén nem Kovacic lett a legjobb játékos,hanem a balhátvéd Jonathan Silva.Az olasz kupából gyakorlatilag szándékosan estem ki,a BL-ből úgyszintén.Egyik sem érdekelt.A bajnokság befejezésének másnapján kaptam egy megtisztelő ajánlatot.Persze eszemben sem volt visszamenni.Vártam még pár napot,és június elsején lemondtam.Arrivederci Italia!

Két interjúra hívtak azonnal,ahogy meghirdettem magam.(volt több ajánlatom is,de vagy olasz,spanyol klubok,vagy nem a top ligákból)A QPR,és a Manchester City kért fel Angliából.A City 3.lett,ha a céljaimat nézem,akkor ennél jobbat nem is találhatnék.Kb. Real Madrid 2.0.Azzal a kerettel kizárt,hogy ne legyek bajnok.Ellenük szól,hogy sosem volt nekem szimpatikus a csapat.A Parkőrök a 12.helyen végeztek,PL szinten gyengécske a keret.Bár pénz van ott is,de náluk nem számíthatnék arra,hogy bliztkrieg lesz a tevékenységem.De csábít,hogy még sosem voltak bajnokok,és borsot törhetek a többi Londoni klub orra alá.Ha elfogadom,ez lenne az ajánlatuk.Mindkettőtől egy hét gondolkodási időt kértem,mert közben a Schalke is kirúgta a menedzserét,és a sajtó már össze is hozott velük.De két szék között a pad alá esni sem akarok.Ma már úgysem játszom,reggel eldöntöm merre tovább.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.25. 20:43:04