A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
McEachran3 #99716 2.Szezon
Azt sejtettem már az első szezon végén, hogy jövőre jobbak leszünk, de nem is reméltem, hogy ennyire.
Azzal az egy taktikával nyomtuk végig a szezont amit még az előző évben kitaláltam, nem számított, hogy éppen a Reading, vagy a Manchester United ellen játszottunk mindig ezzel a felállással mentünk ki.
A siker hatalmas volt.
A bajnokságot toronymagasan, 19 pont előnnyel, és 116 rúgott góllal, nyertük. Annyi góllal vertük a kicsiket és a nagyokat is, amennyivel éppen akartuk.
A BL-ben már a csoportkörben kiosztottunk egy nagy pofont a Portugál bajnoknak.
Ezzel a lendülettel meneteltünk egészen a döntőid, ahol revansot vettünk a Manchester City-n a tavalyi pofonért.
Folytattam az átigazolási politikámat, és igazoltam néhány fiatal tehetséget. A Bayern bejelentkezett Hazard-ért de nekem eszem ágában sem volt eladni, miután látták, hogy nincs esélyük lecsaptak a jó formában lévő, bár nem túl acélos Schürlére, akiért kaptam 49 milliót. A slusszpoén, hogy összesen csak 3 meccsen kapott szerepet a 49 milliós játékos a Bayernbe, ebből kétszer csereként állt be.
A vezetőség oda, s vissza volt a csapat teljesítményétől, mind a média is. Egy kicsit büszke is voltam magamra.
Kihasználva a nagy bizalmat, félve javasoltam egy új aréna építését, amibe legnagyobb meglepetésemre bele is mentek. Így eladtuk a Stamford Bridget 275 millió fontért, és elkezdődött a Zola Arena építése 57.500 férőhellyel, ami az eddigi 44.500-hoz képest előrelépés.
Kaptunk még 100 milliós szponzort a stadion építésére, így azt hiszem pont nullára jött fel a stadionépítés büdzséje.
A harmadik szezonra az elvárásaim, nem túl nagyok. A BL ha meglesz jó ha nem akkor is, a bajnoki cím megvédése azonban fontos lesz. Illetve szeretnék beépíteni néhány fiatal játékost a nagycsapatba, hogy legyen aki pótolja, Lampardot, meg Terryt ha majd szögre akasztják a cipőjüket.
Az egész szezonban, az eredmények ellenére, bajom volt a csapatmorállal. Mindig valaki lázadozott ellenem a játékidő miatt. Cech, Cahill, Ivanovic, Jackson Martínez stb. Őket még nyáron ki akarom rakni a csapatból, talán Matrínez még marad egy idényt ha csendbe marad.
Köszi, hogy elolvastad mind a kettőt.