A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
McEachran3 #99715 Mivel beszereztem az FM legújabb példányát, és mivel az első karrierem az új játékkal mindig egy Chelsea-s karrier így bele is fogtam rögtön.
1.Szezon
Az elvárásom a csapattól a bajnoki cím volt, illetve hogy Abra papa se legyen szomorú, egy jó teljesítmény a BL-ben.
A szezon első felében, vagy 4 féle taktikát is kipróbáltam, egyik sem működött. Aztán gondoltam egyet, és egy letámadáson, és gyors támadásokra épülő taktikát agyaltam ki, ami egy kicsit ,,rúgjunk többet mint amennyit kapunk,, taktika lett. Ez sem volt túl meggyőző de végül mégis csak ez maradt.
Csak fiatal játékosokat igazoltam, kivéve Lampard-ot. Őt a fél éves kölcsöne lejárta után megvettem, és az első góljánál felállva ordítottam. Remek teljesítményével igazolta, hogy nem hiába vettem meg. Stones és Ward-Prownse maradt még Lampardon kívül a felnőtt keretben, a többiek mentek kölcsönbe. Mind a két fiatal angol jól teljesített.
A PL-ben az első helyet sorra cserélgették egymás között a Man U, Arsenal, Man City hármas. Aztán a City inkább a kupák mellett tette le a voksát, ezért visszaestek nagyon a bajnokságban, viszont cserébe övék lett a BL, ligakupa, FA kupa hármas, ami nem kis dolog. A hajrára a United ellépett 3 pontra, amit sajnos nem tudtunk már behozni, hiába vertük meg a Liverpoolt nagyon, az utolsó fordulóban.
Az utolsó meccs a Liverpool ellen, már sugallta, hogy mire képes ez a keret ha összeszokik.
A BL-ben már a negyeddöntőben kiestem a későbbi győztes City ellen, az FA kupában, ugyanígy a City búcsúztatott.
Sem a vezetőség sem én nem voltam elégedett ezzel a szezonnal, de tudtam, hogy jövőre tarolni foguk.