A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Petteri #99701 Na szóval. Remélem most már enged képet linkelni, a régi profilom elveszett (köszi SG... :D ), szóval egykoron néha-néha Petterssonként írtam és jobbára read only üzemmódban működök, működtem.
Hosszú keresgélés után ismét Angliában kezdtem. Az előző szériában nagyon megtetszett a Preston, illetve a League 1 és a Championship hangulata, ezért ismét itt kezdtem. A választásom most nem az északiakra esett, hanem egy, egykoron a magyar sajtóban is sok hírt kapó csapattal a Sheffield Uniteddel kezdtem.
Szóval egy rövid sztori egyelőre csak a bajnokság elejéről!
A csapat ugye annak a McCabe családnak a tulajdona, aki egykoron a Fradit is birtokolta. Viszont a tulajdonosi körben már ott van az a Abdullah bin Musa'ed bin Abdulaziz Al Saud, aki szaúdi üzletember, illetve herceg. Ez még a közeljövőben, ha minden a tervek szerint alakul, akkor jót is jelenthet.
Sheffield United
A manager profilt egy egykori angol játékosról mintáztam, méghozzá nagy kedvencemről, James Beattieről:
James Beattie
Az igazolásokat próbáltam úgy a csapatra szabni, hogy már ebben az osztályban is egy domináns a focit játszó csapat jöjjön össze. Ehhez a vezetőség partner volt, pár bőven 30-on túli játékostól megváltam és hoztam olyanokat, akikben a jövőben is lehet potenciál. Kivéve Bothroyd, de ő meg személyes kedvencem és eddig nem is bántam meg a leigazolását.
És egy rövidke helyzetjelentés a bajnokság első öt meccséről, illetve a felkészülési meccsekről:
Fortuna nem volt hozzánk kegyes, hisz mind a Bristol, mind a P'borough, mind a Coventry, illetve a Preston elég domináns gárdának számít a ligában, de úgy gondolom, hogy sikerült jól kezdenünk a szezont, amire a későbbiekben lehet építeni.