A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Félidő.

Meccsek.
    Serie A.
    Mindenki happy,mert sok gólt rúgunk,ami eddig ismeretlen volt errefelé.A két hét szünetben meggyógyultak a betegek,először a szezonban nincs sérültem.És a morál is kezd egy csapathoz hasonlítani.Bár Ranocchia és Jonathan még mindig "slight concern".Mivel muszáj volt megígérnem nekik,hogy kijutunk a nemzetközi kupába,gondolom amíg el nem érjük,meg is marad náluk.A betöltött Argentin ligának köszönhetően télen két új embert hoztam a középpályára.Gastón Romero(8M),és a DM Kranevitter(7M).Ez a Romero srác rettentő erős mentálisan,nem mellékesen világklasszis,és még fejlődni is fog.Nyáron pedig jön Murillo(15,25M).Eloroztam a Man.Utd elől.Előre kell néznem,mert arra nincs esélyünk,hogy a Juvét idén megelőzzük.A takarítást is tovább folytattam,elzavartam rengeteg embert.Volt aki sírt,volt jó néhány akinek fizetnem kellett hogy eltűnjön,de az nem létezik,hogy 100 ember legyen a tartalékban.+Kuzmanovic is repült,elment Pármába.A legalacsonyabb átlagot hozta,akik pedig csak ennyire képesek,mind kezdhetnek remegni.A célom már egyértelműen a 2.hely,és a kupát sem veszem félvállról.