A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Hú,de nehéz lett a végére.De azért csak megcsináltuk.Remekeltünk,de tavaszra a Barca is összekapta magát.Elpotyogtattunk pár pontot,ők meg csak nyertek,csak nyertek.De a 35.fordulóban megbotlottak a Celta ellen,és ez már elég lett nekünk.Az utolsó fordulóban lett biztos a bajnoki cím.
    A kupát is behúztuk a Sevilla ellen,így meglett a dupla.A BL-ben is döntőbe jutottunk,de az Arsenal ellen elbuktuk.A sors iróniája,hogy a 119.percben az a Khedira lőtte a győztes gólt,akit tőlünk igazoltak.A rengeteg sérüléssel sokat kínlódtam,a BL döntőben például egy ifi ült a padon,mert Casillas sérült volt.Coentrao és Varane pedig állandóan versenyeztek,melyik tölt több időt betegszabadságon.Nagy szerencsém volt,hogy Ronaldo csak 3 hetet,Bale pedig 11 napot hiányzott.Ez a két ember félelmetes statisztikákat produkált,nélkülük nagy szarban lettem volna.
    Lényeg,hogy amiért jöttem,az megvan.Örülök,hogy leléphetek,mert a vége felé problémáim voltak néhány játékossal.Coentrao sírt,hogy keveset játszik,én meg nem álltam szóba vele.Benzema,meg 5 másik ember fellázadt,hogy milyen bánásmód ez.Nyilvánvalóan itt még nem volt akkora tekintélyem,hogy semmibe vegyem a siránkozásokat.Azoknál a kluboknál,ahol éveket töltöttem,ilyen gondjaim nem voltak.Mindenesetre ez is jó lecke volt.Még akkor is,ha pár hét után mind megbékéltek.
    Most tehát munkanélküli menedzser vagyok,a másik 4 top ligából várom majd az ajánlatokat.Spanyolországba be nem teszem többé a lábam.Spanyol bajnok és kupagyőztes vagyok,és Világkupa győztes.Kíváncsi leszek,milyen kapásaim lesznek.