Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt végre volt olyan opció,ami passzolt a véleményemhez.Határozott hangot ütöttem meg,és közöltem velük:Engem itt azért fizetnek,hogy meccseket nyerjek,és nem azért,hogy Richard kerítője legyek.Ha máshol akar játszani,szabadon távozhat.
Erre egyből meggondolta magát,most maradni akar.
Ami örömteli,hogy a csapatra már nincsenek morális ráhatásai az ilyen ügyeknek.De továbbra is az a véleményem,hogy az lenne a jó,ha már először mondhattam volna neki,hogy nincs szükségem rád,az átigazolási szezonban mehetsz.
Azért vannak ennél fontosabb dolgaim is.Tabella.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Így is a kelleténél többször vállalok kockázatot a töltelék emberek pályára küldése miatt.Nem rakhatom be őket gyakrabban,mert elúsznak az esélyeink.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egyébként most lestopperoltam,és 50 mp volt a mentés.Mi lenne 75000 emberrel,meg 10 szezonnal a hátam mögött?
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Közben meg belebotlottam egy bazi nagy les gólba.Valaki visszaírt neki,ha a bírók nem hibáznának,akkor nem lenne reális a játék.<#vigyor>#vigyor>
Az asszisztens meg végre nem károg a fülembe,elégedett a taktika begyakorlásával.Pedig már február van,és még mindig csak 70% körül tart.De hát edzők nélkül nehéz ügy ez.
- 3 fajta gól létezik, mindegyik bug: szöglet (nagyon nem kell magyarázni, a rövidoldalra belőtt labdáknál a védők totál lefagynak), szélről jövő beadás (teljesen ugyanaz a sztori, mint a szöglet esetében), távoli bombagól (a kapusok teljesen vakon reagálnak ezekre sokszor)
- a magasan felívelt labdákat a védők kétféleképpen reagálják le, teljesen szarul: 1. addig totál nem reagálnak a labdára, amíg a csatár tisztán át nem veszi, és elindul a kapu felé. Olyan, hogy szoros emberfogás, hírből sem létezik. 2: iszonyat sokszor futnak alá a labdának
- a csatár kilép 1az1-ben, és egész egyszerűen elkezd kocogni a labdával, kb dadogva vezeti a labdát, a védők persze röhögve érik utol
- a széljáték iszonyat hangsúlyos, a szélsőhátvédek nem ismerik a szerelést, lezárást (hiába van tight marking, closing down, hard tackling, show onto foot egyszerre beállítva). Engem most éppen a tök utolsó Brighton szopatott ezzel, szélsők nélkül játszottak, de folyamatosan kaptam a beadásokat a szélsőhátvédektől(!!!), és teljesen mindegy volt, mi volt beállítva. A védőim csak totyogtak előtte.
- üresbe lőtt labda, a védő kb 10 méteres előnyben van, és elkezd kocogni a labda felé. A támadó röhögve éri utol, és szerzi meg a labdát
A jó hír az, hogy ezekről az SI tud, és valószínűleg a legelső peccsel javítva lesznek ezek - csakúgy, mint tavaly. Viszont ennek minél hamarabb jönnie kellene, mert addig nem nyújt szórakozást a ME, csak bosszankodást, mert egész egyszerűen tudod, hogy mikor, milyen hibára/helyzetre számíts.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ezeket inkább én fogom menedzselni a jövőben, azt hiszem.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Ezzel igazából az a gondom,hogy miért nem mondhatom egyszerűen azt,hogy nem fogsz játszani mert gyenge vagy,és szezon végén elengedlek.Ehelyett nyolcféleképpen lehet mellébeszélni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként is kinek jutna eszébe 0 €-t ajánlani egy játékosért,és kattintgatni oda-vissza,amíg be nem ugrik a nagy biznisz?Csak valami cheat huszárnak.
www.smart-bus.hu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Carillo túlélte a Vidi kispadján a szezont?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Keret
igazolások (martinovic, mevoungou, diouf)
keret egyik fele, másik fele
Bajnokság
tabella
fordulónkénti helyezések
gólkirály
Meccsek
meccsek egyik fele
másik fele
kupadöntő
Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.11.09. 13:38:17
(ManUtd a teszt)
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 13:21:21
Szerintem én is meglepem magam karácsonyra ezzel.

És persze a védőknek be lenne állítva a shoot on sight.
Jó lenne ide egy ilyen igazi magyar mód, mert hiányolok pár opciót! Ha valaki bénázik sokadszorra, akkor legyen olyan bekiabálás, hogy "NB2-es futballisták, a f*szomat már!" (a'la Véber Gyuri), vagy komoly taktikai utasítás, hogy "menj már hozzá közelebb, b*zdmeg!" (Szűcs Lajos), a meccsek után pedig megkérdezhetnénk Harsányit, hogy "hova a p*csába rúgja ki a labdákat" (szintén Véber).
A meccseken lenne rendes taktikai utasítás ("Támadd már meg a kib*szott k*rva istenit!" vagy "Imre, há' mé' nem váltotok b*zdmeg!" - Mészöly Kálmán), és minden okvetlenkedő kamionsofőrt is fel lehetne pofozni a mérkőzések után. Aztán lehet nyilatkozni, hogy "az ellenfél helyzet nélkül rúgott 8 gólt, a játékvezető pedig nem adott meg a javunkra 9 tizenegyest", a'la Verebes. A magyar válogatottba Szalait nem lehetne behívni, viszont kötelező elem lenne Koman és Hajnal szerepeltetése...
Ha Csertői Auréllal kezdenénk karriert, akkor vezethetnénk a Barcelona edzéseit is...
Így még én is belekezdenék egy magyar karrierbe... :)
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 12:18:15
Szóval így állok jelenleg.Sérültem(először a szezonban)nincs.A morál nagyon jó,eddig még nem is vesztem össze senkivel.Bár inkább vállalok rizikót,és mindenkit játszatok.Ha éles lesz a vége,már nem leszek nagylelkű.A két kupából már kiestünk.Az FA Trophy nem izgatott.A selejtezőt túléltük,aztán az egy osztállyal felettünk levő Telford ellen már búcsúztunk is.Az FA már jobban érdekelt,de az első komolyabb csapat ott is eltakarított bennünket.A nem éppen nagy nevű Scunthorpe azért mégiscsak League 1-es,a három osztály különbség nem véletlen.A taktikával nem foglalkozom, megyünk előre mindenki ellen.A 23 bajnoki meccsünkön 106 gól esett,ami átlagban 4 felett van.Hajmeresztő.(elöl is,hátul is)
Már ismerem annyira ezt a csapatot,hogy legalább az osztályozóra jók leszünk.Ha feljutunk,kezdhetek gondolkodni,mert mindenkinek lejár a szerződése.Szívem szerint egy ember sem maradna,de ha mégis itt ragadunk,párat csak meg kellene tartanom.Ez majd szezon végén dől el.
Decemberben kaptam új szerződést,2 évre.Én vagyok az egyetlen profi az egész klubnál,mindenki más amatőr(vagy fél-profi,jelentsen ez bármit).Ificsapatom eleve nem volt,és a League 2 alatt nem is lesz.Ahogy jönnek az új srácok,már zavarom is el őket.Edzőm sincs,felvenni nem tudok.Az anyagiak rendben vannak,havi 8-9k a "profit".Lett egy 2 évre szóló új mezszponzorunk,ez 16k-t jelent egy évre.Napról-napra vegetálunk,de legalább nincsenek mínuszok.A pénzzel nem kell törődnöm,ez a profi klubok "problémája".Semmiféle fejlesztés szóba sem jöhet itt,elvagyunk,mint a befőtt.Senkinek lenni is jár bizonyos előnyökkel.<#smile>#smile>