104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #99643 Vedd ki a védőnél - ha be van állítva - a risky passt, állítsd be short passra. Vagy ne rakd be célembernek a csatárt. :P Esetleg még be van nyomva a Go route one. -
hamary #99642 Gratula! -
okoska91 #99641 Lehet valamit kezdeni azzal, ha cél emberrel játszom, hogy a játékosok felrugdossák neki a labdát ?
Nem arra gondolok, hogy kiszorít helyzet és felé rúgja hanem, hogy kapus kigurítja a védőknek és nagyon sokszor a következő passza már ívelés a cél ember felé. Marha idegesítő ! :D -
korbin555 #99640
Hú,de nehéz lett a végére.De azért csak megcsináltuk.Remekeltünk,de tavaszra a Barca is összekapta magát.Elpotyogtattunk pár pontot,ők meg csak nyertek,csak nyertek.De a 35.fordulóban megbotlottak a Celta ellen,és ez már elég lett nekünk.Az utolsó fordulóban lett biztos a bajnoki cím.
A kupát is behúztuk a Sevilla ellen,így meglett a dupla.A BL-ben is döntőbe jutottunk,de az Arsenal ellen elbuktuk.A sors iróniája,hogy a 119.percben az a Khedira lőtte a győztes gólt,akit tőlünk igazoltak.A rengeteg sérüléssel sokat kínlódtam,a BL döntőben például egy ifi ült a padon,mert Casillas sérült volt.Coentrao és Varane pedig állandóan versenyeztek,melyik tölt több időt betegszabadságon.Nagy szerencsém volt,hogy Ronaldo csak 3 hetet,Bale pedig 11 napot hiányzott.Ez a két ember félelmetes statisztikákat produkált,nélkülük nagy szarban lettem volna.
Lényeg,hogy amiért jöttem,az megvan.Örülök,hogy leléphetek,mert a vége felé problémáim voltak néhány játékossal.Coentrao sírt,hogy keveset játszik,én meg nem álltam szóba vele.Benzema,meg 5 másik ember fellázadt,hogy milyen bánásmód ez.Nyilvánvalóan itt még nem volt akkora tekintélyem,hogy semmibe vegyem a siránkozásokat.Azoknál a kluboknál,ahol éveket töltöttem,ilyen gondjaim nem voltak.Mindenesetre ez is jó lecke volt.Még akkor is,ha pár hét után mind megbékéltek.
Most tehát munkanélküli menedzser vagyok,a másik 4 top ligából várom majd az ajánlatokat.Spanyolországba be nem teszem többé a lábam.Spanyol bajnok és kupagyőztes vagyok,és Világkupa győztes.Kíváncsi leszek,milyen kapásaim lesznek.
-
Hát köszi szépen, a veresség nem is volt elég. Pedig milyen jó éve volt eddig. -
korbin555 #99638 Vannak problémáim.CR7 is kidőlt 3 hétre,és elvesztettük az El Clásico-t.Kezd meleg lenni a pite.Nagy baj még nincs,de több botlás nem nagyon fér bele.Nem gondoltam volna,hogy idegeskednem kell,pedig ez a helyzet. -
Brentford 4.szezon eleje:
Az igazolásoknál most már nem a mennyiségre inkább a minőségre mentem (Bolton egy fiatal generált angol kapus a jövő szempontjából nagy húzás). A bajnokságot kicsit felemásan kezdtük 3-1-3, de legalább a BL-ben 2 meccsen 4 pontot gyűjtöttünk (Celtic otthon győzelem, Juve idegenben döntetlen). A klub háttere is apránként azért fejlődik már. Cél idén is az EL szereplés, ha összejön újra a BL csak elégedett leszek.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.21. 11:01:00 -
korbin555 #99636 Azért itt sem vagyok immúnis az fm trükkjeire.Sorban rúgjuk az 5-6 gólokat,de a kiesőjelölt elver bennünket egy öngóllal.
-
korbin555 #99635 19.forduló,matematikailag most vagyunk félidőnél.Arra számítottam,hogy sok gólt rúgunk,de hogy a legkevesebbet kapjuk,az meglepett.Ha pedig a gólgyártást így folytatjuk,simán meg fogjuk dönteni a liga gólrekordját.(Saját,még 2012-ből 121 gól.)
Coentrao meg patológiai eset.Kiheverte a vírust,most megint megsérült.3 hét,lágyékhúzódás.Ez a 4.sérülése(eddig).Ő és Varane örülhet,hogy nem hosszú távra tervezek itt.Ilyen nebáncsvirágoknak egy csapatomban sincs helye.Már a télen repültek volna. -
korbin555 #99634 Rendben leszel.A projected balance 18,62M.A tavalyi szezonban 1,5M volt a profit,idén már 8,5M-nál tartasz.
Én meg az új évet mindjárt egy lehangoló 1-4-es zakóval kezdtem a Valencia ellen.Aztán jött a Copa del Rey negyeddöntő és az Atlético Madrid.Az első meccs 0-0,Bale megsérült(11 nap-könyöksérülés).A visszavágón meg 6-0. -
Na jó, a pénzügyi helyzetünk egy rejtély. Rekordokat döntünk az eladásokkal, alig költöttem, mégis a béka segge alatt a balansz és a fizukeret is 85%-on. Kell még a kezdőbe egy GK, DC, AMR, ST. Ez így nehéz lesz. -
00mate #99632 Kedvenc csapatomtól elvárás az ilyen játék. :D Egyébként tudtommal nyertek már, csak nem világkupa vagy klub-vb hanem interkontinentális vagy milyen kupa volt a neve. A kommentátor -
korbin555 #99631 Khedira jobb játékos,mint Illaramendi.De 1 év volt a szerződéséből,és nem akart hosszabbítani.5 klub jelentkezett be érte,el kellett engednem.
A Barca meccset az döntötte el,hogy Pepe a 8.percben akkorát rúgott Iniestába,hogy sántán játszotta végig a meccset.Egy köbméter föld alól ásták elő.
Meg az sem volt hátrány,hogy a Messi-Neymar duó nem játszott.Mind a kettő sérült volt.
-
Mit is mondhatnék
-
Lancelot1983 #99629 Grat, hazai meccsek nagyon simák ahogy látom, idegenbeli is gondolom játékban az, csak eredményben kicsit szoros, úgy látom ez az idei fm-ben így van, de végül is ez a valóságban is így szokott lenni. Khedira a játékban is gyenge, mármint Illaramendinél nem jobb? Barca meccsen meg látom mascherano kiállítása eldöntötte a meccset
-
korbin555 #99628
Megkezdtem a vándorút első állomását,Szinte biztosan a legkönnyebbet.
Az edzés egész jó volt,de egy ekkora klubhoz mérten nem találtam elég jónak,és kevés volt az edző is.Első megmozdulásom tehát az volt,hogy kirúgtam Chendo-t,aki 1,5M€-val a zsebében távozott.4 új edzőt hoztam,közte egy 5 csillagos fitness trainer.Szívem szerint Hierro-t is elzavartam volna a 3,5 csillagjával,de nem akartam arról híres lenni,hogy az első nap kirúgok egy ikont.Beálltam mellé a saját 4,5 csillagommal,így nem sok vizet zavar.Most elégedett vagyok az edzéssel.Lehetne még jobb,de kevés a staff a játékban.A top 5 liga van csak betöltve,ez 32000 ember.Nagyon sovány,50 ezerig nyugodtan elmehettem volna.Majd nyáron bővítek.Nem mindenhol lesz ilyen könnyű dolgom,hogy kirúgok,meg világklasszisokat igazok az első nap.Gyaníthatóan ezután ennél csak sokkal rosszabb helyekre kerülök.
Most féltávnál vagyok,és tisztára olyan,mintha Haladás 2.0 lenne.Csak itt nem kellett melóznom semmiért.Az első tétmeccs az Európai Szuper Kupa döntő volt,egyetlen 93.perces góllal.Nekünk.Azóta ütünk vágunk mindenkit,ha a sok sérülés nem idegesítene,álom lenne a játék.Kezdődött azzal,hogy Jesé 4 hónapig volt sérült.November elején jön a hír,hogy megkezdi az edzést.Már másnap bokaficam edzésen,újabb 3 hét.Közben Illaramendi 1 hónap,Modric 3 hét,Coentrao 2x2 hét,Varane 1 hónap,Marcelo 3 hét,Casillas 3 hét,,de inkább nem folytatom.Súlyos eddig nem volt,de valamelyik mimóza állandóan hiányzik.Most január 1 van,Nacho(10 nap),és újra Coentrao(vírusfertőzés-9 nap) hiányzik.Meg a goromba Pepe szedett össze ősszel két eltiltást.A másodikat már nem úszta meg,zsebbe nyúlt.A kiállításai nem leptek,az már igen,hogy a büntetésnél nem pofázott vissza.Fasza gyerek ez a Pepe.Na de ezen kívül minden szép és jó.A két cheat player fantasztikus,de úgy általában is mindenki jól játszik.Egyedül Benzemának nem ízlik,hogy a két szupersztár letolja a pályáról.11 órás gólcsendje is volt,de itt nem ő a fő attrakció.A BL is jól megy,de nekem nem az a lényeg.Persze ezt nem mondtam meg a főnöknek.A döntőt mindenesetre elvárják tőlem.A (fél) szezon eddigi fénypontja pedig a Barca októberi kiütése volt.Szerintem még most sem tértek észhez.CR7 négy góllal,és 9,9-es osztályzattal mutatta meg,magát.Itt is besöpört minden díjat újévkor,akárcsak irl.
A taktika jó,de nem annyira az én érdemem,mint a játékosoké.Ez passzolt ide,ezt választottam.A béka segge alatti szintről indultunk,és most olyan 98% a begyakorlás.CR7 és Bale IF attack-ot játszik,csak felsőfokon lehet róluk beszélni.A rotáció is jól megy,pedig féltem,hogy néhány ember balhézni fog miatta.Eddig nyugi van.Egyedül Ronaldót nem merem piszkálni,ő minden meccsen kezdett.Inkább lecserélgetem,ha fáradt.A keret eredeti,Khedira ment el egyedül(Arsenal),és nem hoztam senkit.Nem is nagyon tudtam volna,cash alig volt.Azt is muszáj volt átraknom a bérekre,mert Marcelo jött emelésért,és nem tudtam volna megadni neki.Utána jött be 18M khedira után,de nem költöm el,jók vagyunk így is.Már túléltem egy választást is.Butragueno igen mondogatta,hogy hozza a helyemre a haverját,de nem történt meg.A szerződésem szezon végéig szól,újat még nem kaptam.Remélem nem is kell.Ha megnyerjük a bajnokságot,adios.
Az még hozzátartozik a dolgokhoz,hogy borzasztóan trehány vagyok.Olyan dolgokat engedek meg magamnak,ami egy "normális"karrierben szóba sem jöhetne.Eddig a scoutok felé sem néztem,a C team,és a Castilla szerződéseit pedig rábíztam a menedzsereikre.Igazolhatnak,eladhatnak,kölcsönözhetnek,tőlem azt csinálnak,amit akarnak.Azt sem tudom,milyen az edzés az U19-nél.Nem csapatot építeni,meg utánpótlást kinevelni jöttem ide.A first team edzéssel megoldottam amire feltétlenül szükségem van,a többi sokadrangú dolog.Azokat majd megoldja az utódom.
Azt meg eddig nem is tudtam,hogy a Real még nem nyert Világ Kupát.Kisebbfajta hős lettem egyből.
De azért nem vagyok elájulva magamtól.Itt minden készen volt,csak némi iránymutatásra volt szükség.És még nem vagyunk bajnokok.Ha Bale vagy Ronaldo megsérül,bajok lehetnek.De gondolkodjunk pozitívan. -
Pereyra valami hiba lehet a játékba, mert nem igaz h se a juve nem él az opciós jogával se az udine nem hosszabbít vele soha. -
Pereyra 2 éve ingyen jött. Lacazette 1,5 éve 4.2-ért. Odegaard 3 éve, 1.8-ért.
Hátul érezhetően jobb lett a védelem a 3 franciával(Corchia, Varane, Digne). Coman-nak meg előre oda lehet adni a Golden Boy díjat, 3 meccs után laza 9.13-as osztályzattal áll. PSG-t 4-0-ra, Lyon-t pedig 6-0-ra vertük szét.
Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2015.01.20. 20:52:59 -
fél szezon nálad: 100 rúgott 5 kapott :D egy Ronaldo aranylabda stb.. :D -
Becsúszott egy vereség a Levante ellen.
Most betalált a Milan is.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.20. 20:42:09 -
korbin555 #99623 Uncsi lenne.Csak akkor nem,ha érzelmi kötődés van.
Elkezdtem az új karriert a Real Madridnál,nem mondhatom,hogy nagy fába vágtam a fejszémet.Fél szezonról rögtön dobok össze valamit. -
Ugyan nem mentem el, de menőzni ér:
-
korbin555 #99621 Szép.Pedig nem vagy könnyű helyzetben anyagilag. -
Belgium után Franciaország felé vettem az irányt, az előző szezon 8. helyezettjéhez. Rendkívül vegyes minőségű játékosok alkotta csapat, pénz alig, fizetési keret maxon. Ennek megfelelően alakultak az igazolások.
A bajnokságban alapvetően jók voltunk, végig variáltam a védekezéssel és rengeteg sérültünk volt. Rengeteg gólt kaptunk, de főleg a táblázaton hátrébb található csapatoktól, a PSG-t pl oda-vissza vertük. A végeredmény kielégítő:
A kupában elmentünk egészen a döntőig, és ha már ott voltunk, meg is nyertük.
A csapat legjobbjai: a klublegenda Danzé, Guidetti, Mollo, akit cserének szántam, de a sok sérülés miatt szinte végig tolta és kimagaslóan, Tchibota, Toivonen.
Statok itt.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.20. 18:56:52 -
korbin555 #99619 Ausztriába mentünk,biciklivel. -
nálam megy mindenki aki él és mozog. Mondjuk nagy kirándulás volt Svédországból átmenni Dániába
kábé mint korbin átruccanása a szlovákokhoz
Utoljára szerkesztette: zavbal, 2015.01.20. 16:37:12 -
A helyzet az, hogy ilyenkor még a 'Training camp squad' kijelölése is feladat, 60 fő vagy mennyi :) -
korbin555 #99616 Túrázni biztosan nem mehetsz.Még 2.ligás csapattal sem.Ahhoz nemzetközileg ismert klubnak kell lenni.Senkit nem érdekel egy angol no name klub a határon túl.(már elnézést,)
Amikor a Haladással először mehettem túrára,csak Ausztriába,Szlovéniába,és Szlovákiába engedett a gép.Jött 1-2 BL csoport,aztán egyre jobban tágult a világ.Először egész Európa,aztán már bárhová. -
hamary #99615 Amire nem gondoltam, hogy lehet a fél-profi státusz miatt nem igazán lehet több meccset lekötni. Nem látom jelét edzőtábornak. -
hamary #99614 Na mindjárt megnézem, hova megyünk mi edzőtáborba, mert hogy eddig sehova nem engedett túrázni, az is tuti. :D -
Ma van időm folytatni a karriert, most éppen Franciaország van terítéken. Az ember ugye sokféleképpen választhat magának következő csapatot: kihívás, szimpátia vagy mondjuk IRL élmény. Nos, mivel a hétvégén Barcelonában voltunk és még hozzá is járultam pár haszontalan kacat megvásárlásával Messi fizetéséhez, így egészen bizonyos, hogy a következő megálló Spanyolországban lesz :) -
korbin555 #99612
A Haladás karrierben akkor ezért nem találkoztam vele.Sosem voltunk edzőtáborban.
-
Ott edzőtáborban van a gárda, ezt írja is a híreknél. Én leginkább akkor találkoztam ezzel, ha van téli szünet a bajnokságban. Egyébként lehet lekötni edzőmeccset is, de értelemszerűen csak idegenben és az adott országból választott ellenfelekkel.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.20. 13:17:20 -
korbin555 #99610 Erre én is kíváncsi lennék.Ott van 2 hét nagy semmi,de a gép foglalt időpontnak jelzi.Szerencsére elég ritkán adja elő ezt.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.20. 09:16:03 -
hamary #99609 Egy kérdés megejtenék még. Annak mi az oka, hogy két edző meccs közé - van közötte vagy 2-3 hét - nem enged már többet felvenni. Igazából már csak a bajnoki rajtot írja szabadnak. -
hamary #99608 Köszi. Öröm ide mindig visszanézni, bár eszembe jut róla, hogy milyen gyorsan eltelt vagy 7 év... -
korbin555 #99607 Ja,és végül 11 kapott gól nélküli meccs lett,mert a következő meccsen a BL-ben a Bilbao ellen 2-0-ra győztünk.Aztán jött a rettenetes Siófok,és beszedtünk kettőt.(4-2) -
korbin555 #99606 Nem siklottam át felette,de fogalmam sincs.De szerintem kizárt,hogy visszafelé megoldható lenne.Én még a 14 taktikáit sem tudtam áthozni a 15-be.
De miért nem próbáltad ki?Különben is percek alatt lehet újat csinálni.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.19. 22:25:16 -
nem nagyon értem h az újabból minek vinnéd a régibe a taktikát. am mivel egy két utasítás megváltozott meg vannak új posztok is így szerintem nem. de am mire kétszer megkérdezted simán kipróbálhattad volna azt a semmi méretű taktika fájlt átmásolod a másik játékhoz utána meg megnézed h betudod e tölteni a játékban. -
korbin555 #99604 Az volt a kivétel,ami erősíti a szabályt.Még úgy is vak szerencse kellett hozzá,hogy az NB1 tényleg csak edzőpartner volt.
Angliában ilyen már véletlenül sem jönne össze.Amikor bajnok lettem a Championship-ben,41 gólt kaptam.Akkor 4 meccs volt a legtöbb zsinórban,amin nem kaptam gólt.Az első PL szezonban meg beszedtem 56-ot.Az egész szezonban csak 7 meccset hoztam le nullára,nemhogy 10-et zsinórban.