A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Megkezdtem a vándorút első állomását,Szinte biztosan a legkönnyebbet.
    Az edzés egész jó volt,de egy ekkora klubhoz mérten nem találtam elég jónak,és kevés volt az edző is.Első megmozdulásom tehát az volt,hogy kirúgtam Chendo-t,aki 1,5M€-val a zsebében távozott.4 új edzőt hoztam,közte egy 5 csillagos fitness trainer.Szívem szerint Hierro-t is elzavartam volna a 3,5 csillagjával,de nem akartam arról híres lenni,hogy az első nap kirúgok egy ikont.Beálltam mellé a saját 4,5 csillagommal,így nem sok vizet zavar.Most elégedett vagyok az edzéssel.Lehetne még jobb,de kevés a staff a játékban.A top 5 liga van csak betöltve,ez 32000 ember.Nagyon sovány,50 ezerig nyugodtan elmehettem volna.Majd nyáron bővítek.Nem mindenhol lesz ilyen könnyű dolgom,hogy kirúgok,meg világklasszisokat igazok az első nap.Gyaníthatóan ezután ennél csak sokkal rosszabb helyekre kerülök.

Most féltávnál vagyok,és tisztára olyan,mintha Haladás 2.0 lenne.Csak itt nem kellett melóznom semmiért.Az első tétmeccs az Európai Szuper Kupa döntő volt,egyetlen 93.perces góllal.Nekünk.Azóta ütünk vágunk mindenkit,ha a sok sérülés nem idegesítene,álom lenne a játék.Kezdődött azzal,hogy Jesé 4 hónapig volt sérült.November elején jön a hír,hogy megkezdi az edzést.Már másnap bokaficam edzésen,újabb 3 hét.Közben Illaramendi 1 hónap,Modric 3 hét,Coentrao 2x2 hét,Varane 1 hónap,Marcelo 3 hét,Casillas 3 hét,,de inkább nem folytatom.Súlyos eddig nem volt,de valamelyik mimóza állandóan hiányzik.Most január 1 van,Nacho(10 nap),és újra Coentrao(vírusfertőzés-9 nap) hiányzik.Meg a goromba Pepe szedett össze ősszel két eltiltást.A másodikat már nem úszta meg,zsebbe nyúlt.A kiállításai nem leptek,az már igen,hogy a büntetésnél nem pofázott vissza.Fasza gyerek ez a Pepe.Na de ezen kívül minden szép és jó.A két cheat player fantasztikus,de úgy általában is mindenki jól játszik.Egyedül Benzemának nem ízlik,hogy a két szupersztár letolja a pályáról.11 órás gólcsendje is volt,de itt nem ő a fő attrakció.A BL is jól megy,de nekem nem az a lényeg.Persze ezt nem mondtam meg a főnöknek.A döntőt mindenesetre elvárják tőlem.A (fél) szezon eddigi fénypontja pedig a Barca októberi kiütése volt.Szerintem még most sem tértek észhez.CR7 négy góllal,és 9,9-es osztályzattal mutatta meg,magát.Itt is besöpört minden díjat újévkor,akárcsak irl.

A taktika jó,de nem annyira az én érdemem,mint a játékosoké.Ez passzolt ide,ezt választottam.A béka segge alatti szintről indultunk,és most olyan 98% a begyakorlás.CR7 és Bale IF attack-ot játszik,csak felsőfokon lehet róluk beszélni.A rotáció is jól megy,pedig féltem,hogy néhány ember balhézni fog miatta.Eddig nyugi van.Egyedül Ronaldót nem merem piszkálni,ő minden meccsen kezdett.Inkább lecserélgetem,ha fáradt.A keret eredeti,Khedira ment el egyedül(Arsenal),és nem hoztam senkit.Nem is nagyon tudtam volna,cash alig volt.Azt is muszáj volt átraknom a bérekre,mert Marcelo jött emelésért,és nem tudtam volna megadni neki.Utána jött be 18M khedira után,de nem költöm el,jók vagyunk így is.Már túléltem egy választást is.Butragueno igen mondogatta,hogy hozza a helyemre a haverját,de nem történt meg.A szerződésem szezon végéig szól,újat még nem kaptam.Remélem nem is kell.Ha megnyerjük a bajnokságot,adios.

Az még hozzátartozik a dolgokhoz,hogy borzasztóan trehány vagyok.Olyan dolgokat engedek meg magamnak,ami egy "normális"karrierben szóba sem jöhetne.Eddig a scoutok felé sem néztem,a C team,és a Castilla szerződéseit pedig rábíztam a menedzsereikre.Igazolhatnak,eladhatnak,kölcsönözhetnek,tőlem azt csinálnak,amit akarnak.Azt sem tudom,milyen az edzés az U19-nél.Nem csapatot építeni,meg utánpótlást kinevelni jöttem ide.A first team edzéssel megoldottam amire feltétlenül szükségem van,a többi sokadrangú dolog.Azokat majd megoldja az utódom.
    Azt meg eddig nem is tudtam,hogy a Real még nem nyert Világ Kupát.Kisebbfajta hős lettem egyből.
    De azért nem vagyok elájulva magamtól.Itt minden készen volt,csak némi iránymutatásra volt szükség.És még nem vagyunk bajnokok.Ha Bale vagy Ronaldo megsérül,bajok lehetnek.De gondolkodjunk pozitívan.