A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Korbin múltkori szösszenete után elkezdtem gondolkodni a saját csapatom tekintetében, és megnéztem, hogy az "őskövület" 2012-es blackburni karrieremben, hogyan állnak a statisztikák! Én nézem a mérkőzéseket, mert szeretem. A statisztikákkal ellenben nem nagyon foglalkoztam, de most, hogy áttekintettem őket, nagyon érdekesek!
Van egy Bascunan nevű középső középpályásom, akit én (eddig) szürke egérnek gondoltam. Rendre jó értékelést kap, de semmi extra a pályán, minden évben 3-4 gól (keveslem), nyugodt játék. Ami újdonság, és eddig nem is néztem, hogy ez a szürke egér 16 gólpasszt osztott ki idén a bajnokságban... Hm, ez már nem is szürke, hanem fehér ("Előbb szürke, most meg fehér, az eredmény kinccsel felér")... És nem mellesleg a 4. legtöbb jó szerelést bemutató játékos a csapatban.
Aztán... Az általam kevésbé fontosnak tartott két szélsőhátvéd rendelkezik a legtöbb labdaszerzéssel. Itt látszik, hogy melyik jó húzás volt Witakenge leigazolása, mert toronymagasan vezet 37 meccsen 210 labdaszerzéssel. A 2. helyezettnek 168 van ugyanennyi meccsen.
Aztán... Az általam kevésbé fontosnak tartott Adam Taylor, aki Masson csatártársaként tevékenykedik target man szerepkörben, "csak" 13 gólt szerzett idén a tétmeccseken. Ez gyenge, igaz? Ja, de ez mellett kiosztott 17 gólpasszt! Így már más a leányzó fekvése, nem igaz? Na ugye!
Masson kapura lövési rátája a legmagasabb a ligában... És így tovább.
Néha tényleg jó megnézegetni ezeket a statisztikákat.