Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
köszi szépen!!! még egy hasonlót kérhetnék az AEK Athénról?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Kipróbáltam, hogy mi van, ha leparkolom a bust. 4 limited védő, 1 anchor man, 1 bwm, előttük középen egy box-to-box, mindenki védekezőn, 2 szélen inside forward, meg egy target man. Nagyon mély játék, fegyelmezett, mindenki marad a pozíciójában, stb.
Swansea rúgott egy 5-öst😊 Úgy szopattak, hogy öröm volt nézni. És vagy 30-szor rúgtak kapura😊
A sok gólra gondolsz?Most tartok félidőnél,és a 30 eddigi tétmeccsem felén volt legalább 5 gól,vagy több.A 0-0 pedig ismeretlen eredmény nálam.Mindjárt dobok képeket.
bakkerman
azért ez már az undoritóan nevetséges és irreális kategória

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Valami tényleg nem stimmel ott.Az SI saját cuccait (pl.gibraltári liga) simán engedi letölteni,és egyből lehet is importálni a játékba.Idegen dolgokat viszont nekem sem enged letölteni.
zyndar
Sok infót nem tudok adni, összesen 3 játékosa van nálam.

Club details
Facilities
Zeleznik
Tarnik
Salata
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.09. 10:07:16

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zenszkij
támadj

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kipróbáltam, nem megy így sem. Minden meccsen legalább 20 kapuralövése van az ellenfélnek. Ha meg nagy ritkán fele ennyi csak, akkor kapok egy 5-öst.
Mentek egyet, most jön a Swansea idegenben, tesztelgetni fogom a taktikákat, vissza fogom töltögetni addig, míg nem tartom 10 kapura lövés alatt. Aztán majd folytatom a másikat.
Darthmushroom
valaki dobna fel képeket a DAC-ról (szlovák bajnokság), háttér egy két játékos stb..szóval a szokásos képek 😄 tavalyiba kimaradt de idén kötelező karrier lesz min. 1 BL győzelemig.

ha meg valaki nem ismerné kikről van szó itt egy kis példa:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ma megtörtént, semmi változás, nem tudom letölteni. Rámegyek a downloadra, ott ugye 2 fülecske van. Store és Steam Workshop.
Ott van egy olyan, hogy official items és steam workshop, ezekre kattintva bejön a steam. Amin már nem tudok csinálni semmit, csak esc-vel kilépni. Bárhova kattintok, semmi.
Na mindegy, nem tudok értelmesen elmondani, de nem megy😞
zyndar
Próbáljátok ki, hogy mind csapatutasításként, mind egyéni (a védőket kivéve) utasításként szerepeljen a close down more. Esetleg kombinálva fluid mentalitással. Amióta ezek be vannak állítva, sokkal kevesebb helyzete van az ellennek és kevesebb a kapott gól is, mondjuk szögletből ugyanúgy szívunk 😊
Megj.: Nem tudom persze, hogy ez mennyire működik a mennyeiben vagy Anglia legmélyebb bugyraiban.

A szerencse is velem volt.(nem először)

Zenszkij
Nah estére most befejezem. RB Leipziggel második körömet nyomom a Bundes 1-ben. Végre jó kis középcsapat lettünk az első év szenvedése után. Pénz van, az energiaital gyártó cég nyomatja. Eddig tetszik. Fél Salzburg nálam játszik kölcsönbe.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.09. 00:56:16

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

de, nagyon 😞

Volcanor
Nem viccelt ezzel a lövéssel:

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Volcanor
Próbáld újraindítani a játékot.

És nem idegesít? 😊 Engem baromira zavar, hogy ennyi gólt kapok.
Volcanor, tudom, hogy ott van, és amit bejelölök, annak ott meg kellene jelennie, de semmi.
Amugy a demoval nem is lehet egy idényt se lenyomni?
Mert nálam a 20. forduló után megállt és nem enged tovább.
szintén zenész, bár a tabellán nem állunk rosszul

Volcanor
A főmenüben van valamilyen downloads rész, talán a legalsó az.

Ez tetszik.Tőlem kérdezik meg,legyen-e hosszabbítás?Legközelebb azt is megkérdezhetnék,kit szeretnék ellenfélnek.
Ezt megszívtuk.Két szöglet+1 öngól,de ettől függetlenül is szarul játszottunk.
zyndar
Nos, legalább túl vagyunk rajta. Szárazon történt és nagyon fájt.

Hogy tudom leszedni a taktikát? Benyomtam a subscribét, de a játékon belül nem találom, hol lehetne letölteni.
Kösz, találtam 3-at is, kipróbálom.
Volcanor
Én Steam-ről szedtem le WorkTheSpace taktikáját Arsenalhoz. Azóta nagyrészt nyerjük a meccseket, közben meg nézegettem, miket állított be, illetve módosíottam is rajta 1-2 dolgot. Majd patchek után készítek saját gyártásút.

Jah, észrevettem, hogy oda megy az összes, nem volt nehéz😊
Következő meccsen tolt 2 öngólt a kapusom, ki is léptem. 10 forduló alatt ez volt a harmadik öngólja.
Nincs valakinek egy normális taktikája? Bármit próbáltam, minden meccsen kapok 2-3 gólt, és rengeteg helyzete van az ellenfélnek. Még a tök utolsó is össze-vissza aláz.
jó ez a shoot on sight utasítás

Ez a 6 nap 3 meccs nagyon nem esett jól.Két hosszú ideje sérült ember végre felépült,most kidőlt két másik.Még jön a Boxing Day,ott meg 9 nap alatt 4 meccs lesz.Ezek a srácok nem nagyon bírják az ilyen katonai kiképzéseket.Az sem vigasztal,hogy az ellenfeleknél is hullanak az emberek.
Volcanor
Nem tudja valaki, hogyan lehet megcsinálni a Twitter-hez kapcsolódó achievement-et?

Az tény,hogy ebből a csapatból kiemelkedik.Van mögötte vagy 250 League 2 meccs,ezzel itt ő császár.A többiek eddig csak a tévében láttak ilyen híres játékost.<#nyes>
zyndar
Akkor rúgjuk mi is oda!

zyndar
Kerr az első játékos, akinél azt látom, hogy teljes a zöld kör 😊

Mor3llo
Sajnos ez bug, és az SI is tud már róla. Ha megfigyeled kb kivétel nélkül a rövid sarokra lőtt szögletből kapod a gólokat, és a védőid totálisan lemaradnak/nem reagálnak.

Majd egy peccs javítja, addig marad a káromkodás.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

10 forduló lement,szerencsére nem rágom a körmeimet az izgalomtól.
Tabella
Taktika
A két kulcsjátékos játszik a legjobban,Colbeck több gólt rúg,mint a csatárok. Sajnos Kerr éppen most sérült le,szerencsére csak két hétre.Semmiféle taktikai finomságokat nem látok a játékunkban,de egy,ezektől az emberektől nem is várom el,kettő,még be sincs gyakorolva.De az egész egyszerű,a két szélső kp,húz befelé(ki van adva nekik,mert nem tudnak beadni),aztán lövöldözzenek kedvükre.Minden meccsen támadok,rengeteg helyzetünk van.Eddig csak egyszer futottunk bele a késbe,semmi nem indokolja,hogy bármin is változtassak.
5-ből 4 gólt kapni szögletből, rohadt idegesítő.
köszi szépen, kicsit megijedtem, hogy, így a szokott 16-18 ligát nem tudom majd betölteni 2 csillaggal, de így minden oké 😊
Erről lenne szó.
Advanced beállításokkal.Be van töltve még dél,közép,és Kelet-Európa,valamint Skandinávia.(Jó szemed van)
hogy lett az 5 kiválasztott liga 48000 emberes? FM2013-ban ez huge adatbázissal csak 25000 ember, vannak még neked külön betöltve, mondjuk Afrikából játékosok?
Kösz.Nálam a Béta alatt sem volt jó.De most másik billentyűhöz rendeltem,azzal érdekes módon működik.
Volcanor
Nálam működik.

Megnézné valaki,hogy működik-e az Alt+F9 képernyőmentés?
Én a Hannoverrel kezdtem. 😊 A bétában már megnéztem a Mainzot, Leverkusent, de a tegnapi Hertha - H96 ráébresztett, hogy nekem ők kellenek. 😄
Mintha a 14-el játszanék, ugyanúgy felidegesít. Végig támadok, kapufák, 100%-os ziccerek, ott meg egy oldalszabadrúgásból gól, a másodiknál meg védett Mignolet, de rossz helyre pattant a labda és paff. Gyakorlatilag ez a 2 támadása volt. Remélem nem sok ilyen meccsem lesz.
brühühü
Kösz,és tényleg szükség lesz a jó idegekre.Már lenyúlták az egyik legjobb játékosomat.Megtartani nem tudtam,mindenkinek amatőr szerződése van.Egy osztállyal fölöttünk már szinte minden klub profi,azt visznek,akit akarnak.Igazolni meg egy rémálom,nem akar velem szóba állni senki. Ha valaki mégis,az holtbiztos hogy van 5 másik ajánlata,így az is esélytelen.De a 14-ből kiindulva az utolsó napon is lesz egy rakás free player.
Mondjuk számítottam erre,nem ért meglepetés.Addig ez lesz,amíg nem leszünk profik.
zyndar
A nagy csapatok elleni idegenbeli meccsekre ki kell találnom valamit. Azzal nincs gond, hogy kikapunk a Chelseatől, de úgy törölték fel velünk a padlót, hogy öröm volt nézni. A tavalyiban működött, hogy feltoltad a védekezést, letámadtál meg lesre játszottál. A 30 valahány lövésük alapján más hozzáállás fog kelleni.

Első tétmeccs
Megvolt az első tétmeccsem a 15-ben. A sok kapura lövés csalóka, a City14-szer lőtt távolról, mi csak 4-szer, de még így is sok egy kicsit. Bár óriási helyzetük csak 1-2 volt kb.
A gólt, csakúgy mint az edzőmeccseken, szögletből kaptuk. Kicsit megvariálom a szögletek kivédekezését, mert ez így nem az igazi.
Köszi, én is nagyjából így szoktam. Azt nem tudtam, hogy a Team Cohesion, vagy a Tactics menjen, de akkor az előbbi.