A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99547 Mégiscsak lejátszok egy + évet.A 15 szezon jobban hangzik,mint a 14.Magyarországon kívül minden országot töröltem,és minden scoutnak megszüntettem a szerződését.Elég a Chief lesni az aktuális ellenfelet,és ne zaklassanak a riportokkal.Mozgás nem volt,nem hoztam senkit,nem is ment senki.Viszont 17 fiatal játékos mehetett kölcsönbe.Érdekes módon most mindenkit elvittek,akit felajánlottam.
Az előző szezont 14,5M profittal zártuk,ami édeskevés.Valami nem kerek nekem ezzel kapcsolatban.Van egy "Ground Maintenance",ami 61M.Gondolom a stadionépítés,de ugyanez a kimenő összeg tavaly is szerepelt a büdzsében.Különben is arról volt szó,hogy 58M lesz a stadion.Mindegy.A játékosaim értéke viszont újra megnőtt,nem értem ezt a libikókát.
Közben volt egy MK meccs,ahol úgy tűnik,nagy kedve volt a srácoknak.A lower league team Jászberény kapott rettenetes verést.Hazurov őskori,9 gólos rekordja is a múlté lett,mert Oladele 13 gólt vágott.
Pintér "Pinyő" Attila meg a mennybe ment.Már ideje volt valamit felmutatnia.Van kb. 10-12 klasszis magyar a játékban,meg egy regiment olyan akire simán rá lehet fogni,hogy nagyon jó játékos.
Lezavarom ezt a szezont,aztán új karrierbe kezdek.De majd csak hétfőn,mert a hétvége busy lesz.