A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99546 Általánosságban írtam,és egyáltalán nem biztos,hogy igazam van.Ez a véleményem,ennyi az egész.De már belém bújt a kisördög,és biztosan kipróbálom a 4-4-2-t.
A 4-3-3-at a tavalyi játékban 4 szezonon keresztül használtam,angol alsóbb osztályokban.Ott igen ütős volt,folyamatosan rettegésben tartottam az ellent a 3 csatárral.De ahogy mentem feljebb,egyre több gólt kaptam.Állandóan emberhátrányban voltam a középpályán.De a gond inkább az volt,hogy a Championship-ben már az ellenfeleknél is futballisták játszottak.Egyik-másiknak még esze is volt.Így aztán az egyik csatár helyett DM lett.Sokkal kevesebb gólt kaptam,végül maradtam a 4-1-3-2-nél.
A 4-4-2-höz szerintem kell két bivaly CM,akik gondolkodni,és passzolni is tudnak.A szélső középpályásoknak pedig jól kell tudni szerelni.Univerzális emberek,akik nem csak előre,de hátra is néznek.Amolyan támadó szélső,vagy IF mentalitású,7-8-as szerelésű ember nem megoldás.Sosem fog elvesztett labdát visszaszerezni,vagy keményen odalépni.Kell a négy beton ember a középpályára,mert DM nélkül bajok lesznek.De ez elmélet egyenlőre,úgyis a saját bőrömön fogom kitapasztalni mi a jó megoldás.Keresek egy csapatot amelyik alapból is hasonlót játszik,mert nem akarok azzal indítani,hogy elzavarok 6 szélsőt.Tippeket is elfogadok.