A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99538
Chapter 14.
Lekopíroztam a tavalyi szezont,mindenhol címet védtünk.Az egész szezonban 1 meccset nem tudtunk megnyerni,az utolsót.5 gól kellett volna,hogy megdöntsük az MTK 147-es rekordját,de sejtettem,hogy nem lesz meg.Ráadásul még ki is kaptunk 3-2-re az Újpesttől.Az egész keret repülőn ült,csak néhány kölcsönbe nem került ifi lézengett a csapatban.(Remélem csuklanak az SI háza táján,mert anyáztam rendesen.)
A BL döntőben most a Milan volt az ellenfél,ez volt a legszorosabb meccsünk,1-0 lett a vége.Ezzel a döntőkben pozitív lett a mérlegem,3 győzelem,két vereség.(+ a 4 bukott elődöntő.)Itt sem múltak el nyomtalanul el az évek,néhány rekordot már mi tartunk.
A játékosaim ára érthetetlen módon ismét csökkent.A tavaly 40-42M-s emberkék most 20-22M-t érnek.
Anyagi gond persze már régen nincs,idén is bejött 60M az eladásokból,a reklám meg csillagászati 33M-t hozott.A BL bevétel pedig egészen pontosan 37,400.000€.Az új stadion árát már tavaly behoztam a 125M-s eladásokból,most egy másodikat is félig.
És akkor a kétségeim.Nagyon messzire jutottam,főleg ha ezeket nézem:1,2,3.Kezd foglalkoztatni a gondolat,hogy talán már nincs értelme itt hajszolnom a trófeákat.Elértem mindent,csak repetázni tudnék.A Hall of fame lehetne még cél,de Mourinho nagyon messze van.A Chelsea után a PSG menedzsere lett,nyert 6 bajnokságot,6 kupát,meg 3 BL-t.Kellene még legalább 4-5 év,mire utolérem.Az már sok lenne nekem.Kezd vészesen unalmas lenni,hogy semmit sem kell csinálnom,csak hátradőlve pörgetni a meccseket.A csapat olyan mint az óramű,egy ember kivételével az egész keret saját nevelés.A külföldiek közül már jó néhányan magyar állampolgárok lettek,itt vannak legalább 8,de van aki 10 éve.Már nem is emlékszem,mikor vitatkoztam utoljára valakivel(ez mondjuk nem hiányzik).Az ifiben is válogatott játékosok vannak,öt évig nem lenne szükségem egy igazolásra sem,hogy tartsam ezt a szintet.A staff utolsó embere is világklasszis,a háttér "state of the art",a reputációnk az egekben,mit tehetnék még ehhez hozzá?Még egy BL?Már nem érdekel.
Talán egy szezon még belefér,és megnézem a rólam elnevezett stadiont.De átgondolom a lehetőségeimet,ahogy az fm mondaná.Ha nem maradok,akkor ennek a karriernek vége,mert nem akarok a saját csapatom ellen játszani.Úgyis bucira vernének,akárhová megyek.
Köszönöm a figyelmet.