A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Köszönöm,de ez pokoli sok kérdés egy hsz-ben.
    1.Nem volt ilyen mértékű vándorlás a 14-ben.Kötelező volt x magyarnak lenni a kezdőben,és a keretben.Ezt most elfelejtettem beállítani.
    2.Itthon kizárt,hogy bárki beelőzzön,mindenki fényévekre van tőlem.Játékerőben,pénzben,de leginkább észben.Az összes gépi menedzser hülye.Ha elég ideig maradok,bárhol meg tudom ezt csinálni.Az ország sem számít,mindenhol lehet dominálni.Csak kitartás és idő kérdése.
    3.A 14-ben egyszer nem tudtam címet védeni.De ott és akkor a 3.vagy a 4.szezont töltöttem a PL-ben,még nem volt kiforrott az a csapat.
    4.Nem tudom,melyik lesz a következő csapatom.Van egy tervem,szeretném egy karrierben megnyerni mind az öt top ligát.De mindig halasztom,mert utálom a La Ligát(nem a valóságban)Hogy miért utálom,arról fogalmam sincs.Nincs mindenre ésszerű magyarázat.
    5.Sosem kezdek gazdag klubnál.Bár idén előfordulhat,hogy egy karrierben változtatok.Lásd 4.pont.Ha annak nekiállok,valamelyik esélyes klubnál kezdek.Nem akarom,hogy 15 évig tartson.A 2. évben már a 2. országban akarok lenni.
    6.Mást se csinálok,minthogy csóró,futottak még csapatokat járatok a csúcsra.Idén is felvittem a 6.ligás Bradford PA-t a PL-be.(igaz,közben a nagy szám miatt kirúgott a főnök és visszatöltöttem a mentést.Mea culpa).Az első 3-4 szezon volt az fm-es pályafutásom messze legnehezebb feladata.Annyit szenvedtem a tehetetlenségtől,hogy már fájt.
    7.A 4-4-2-vel semmi bajom,de mi abban annyira érdekes,hogy éppen azt erőltessem?
    Remélem,nem hagytam ki semmit.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.14. 20:26:28