A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Brentford 2.szezon
Magabiztos újonc évünk volt, végig jó távol a kieső zónától. Persze voltak nagy hullámvölgyeink de voltak nagy bravúrjaink is, így amit ígértem a vezetőségnek azt simán megtartottam a középmezőnnyel. Kapott gólok száma kicsit zavar, mert ennyire nem volt rossz a védelem, de pl. ebből az utolsó 4 meccsen kaptunk 11t az előttünk végző csapatoktól. Amúgy érdekes h Rijkaard milyen simán bajnoki címet nyert a Spurs-el, meg h rajtam a kívül a másik két újonc is milyen simán bent maradt. A kupákba valami hihetetlen szerencsés sorsolásunk volt, szerintem fm-be nem is volt soha ilyen szerencsés. Egy-kétszer persze így is döcögött a szekér de sikerült mind2 helyen döntőig mennünk. A liga kupát mint már írtam egy nehéz meccsen nyertük meg, addig az FA kupát egy nagyon szoros meccsen 11sekkel sikerült, mondhatom h szerencsénk is volt mert a meccs vége fele nagy helyzeteket hagytak ki, de mi meg a hosszabbításban hagytunk ki nagy helyzeteket. A keret elég fiatal de még bőven erősítésre szorul, sajnos van egy két elégedetlen emberem is, meg egy Savitskyim is aki 1,5 év alatt nem kapott munkavállasít.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.14. 16:01:48