A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Eddig fel sem tűnt,hogy milyen kevés a magyar játékos az NB1-ben.A Vidi ellen játszottam most,11 külföldivel álltak ki.Kicsit utánanéztem,és teljesen kiakadtam.Nálam 8 magyar van a felnőtt keretben,ezzel vezetek.Újpesten van 6,MTK-7,a többinél mutatóban van 1-2.Mivel a liga reputációja elég magas,özönlenek ide az olcsó külföldiek.A Paksnál pl.13!! bolgár van,és csak 1 magyar.Diósgyőrben 10 grúz,szintén 1 magyar.A Honvédnál a fél keret ukrán,a Fradinál az oroszok a spájzban vannak,megtámogatva a szerb partizánokkal,meg hasonlók.
    Pedig vannak tehetséges magyarok.(A YR 93.)De vándorolnak ki,tele vannak velük Nyugat-Európa kisebb csapatai.A lengyeleknél is annyi a magyar,hogy 3 komplett csapatot ki lehetne belőlük állítani.(A lengyelek meg jönnek ide.)A jobbakat megértem hogy kimennek,de a hogy a gyengék is?Egyébként külföldön is ez van,nem magyar jelenség.Ahol nincs rá külön szabály,ott több a külföldi mint a hazai.Iszonyat ez a népvándorlás.

Elszúrtam,be kellett volna állítanom,hogy x magyarnak lennie kell a kezdőben.A 14-ben megcsináltam,ott nem is volt ilyen invázió.4 magyarnak kezdenie kellett,és 3 saját nevelésnek lennie kellett a felnőtt keretben.Egész más volt a leányzó fekvése.Akkor is tele volt szeméttel az NB1,de legalább magyar szeméttel.