A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Haladás FC.-13.szezon.

Megvan a 2.BL győzelem!A hajamat téptem,mikor 3 gólos hátrányból kiegyenlített az Arsenal,de a hosszabbítás a miénk lett.Fantasztikus meccs volt.A többi a szokásos,azon kívül hogy elvesztettünk egy bajnokit.Németh Márió szerződése lejár,és nem kap újat.32 éves,és veszettül romlanak az értékei.Ezzel az utolsó "valódi" játékos is eltűnik a keretből.A képességei alapján úgyis 9-10 éve megtűrt ember volt.De mivel az NB1-ben jól megállta a helyét,eddig maradhatott.Viheti magával a rekordjait.406 meccs,ebből 332 bajnoki(101 gól.)A közelében sincs senki aki ennyi meccset játszott,és nem is lesz.Az állandó rotáció miatt nincs olyan emberem,aki szezononként 25-26 meccsnél többet játszik.Ennyi idős koráig sem marad senki,nem fogják utolérni.Megy az "örökös" gólkirály Ribeiro is,ő pedig a gólrekordját betonozta be nagyon hosszú időre.Összesen 208 meccs,308 góllal zárt.29 éves,még jó pénzt kapok érte.Fájdalmas döntések ezek,és az is biztos,hogy a BL győzelem ellenére ezért utálni fognak a szurkolók.Ez van,lesznek új legendák a régiek helyett.(A 7 legendából ezzel 1 marad itt.)

Itt pedig egy gól,ami 2.lett az év legszebb góljai között,de mivel az én emberem lőtte,nekem ez a legszebb.
    És végül a most befutott Breaking news.