A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99477 A 3-4.szezon óta nem nyúltam a taktikához.Be van gyakorolva a 3 ősidők óta,de csak egyet használok.Már arról is leszoktam,hogy idegenben,erős csapat ellen kontrára játsszak.Senki nem jobb nálunk,nem alkalmazkodom.Pontosabban talán van 2-3 csapat,amelyik "papíron" nagyobb játékerőt képvisel,de fegyelmezettségben,összeszokottságban a közelemben sincs senki.Ha a most 18-19 éveseim 20-21 évesek lesznek,papíron sem lesz jobb nálunk senki.Meccs közben néha belenyúlok,ha látom,hogy valami nem stimmel,de az sem jellemző.Egyszerűen nincs rá szükség,általában egy-két meccs van egy szezonban ami nem szokott sikerülni.Sajnos jellemzően a BL elődöntők,azokkal valahogy nincs szerencsém.
Azért a fontos meccsek előtt mindig odafigyelek,van-e az ellenfélnél gyenge pont.Fáradt ember,kényszerből berakott tapasztalatlan játékos,vagy ifi,ilyesmi.Ha van ilyen,akkor szándékosan rájátszom.Vagy éppen veszélyforrás.Ilyen a PSG,mert a két szélsőjüknek 19 és 20 a gyorsasága.Ellenük a két szélső védőm nem mehet előre.Ők is tudnak futni,de ennyire azért nem.Piszok erős csapatuk van,az elmúlt 6 évben 3 BL-t nyertek.A Chelsea-ben meg van egy AM,aki 30 méterről lövöldözi a bombagólokat.Arra ráuszítom a terrier Anchor Man-t,a gatyát is leszedi róla.De már csak a BL kieséses szakaszára kell odafigyelnem.Ez pár meccs,a többit lehozzuk izomból.Ha 13 év nem elég,hogy világklasszis csapatom legyen,akkor sosem lesz.A BL mégis más,nüanszok dönthetnek,emiatt mindig lesz izgalom a játékban.Meg ott van még az fm faktor,mert a 60 kapura lövés ellenére is ki lehet kapni pl.a Balmazújvárostól.Az NB1 arra jó,hogy a morál mindig az egekben legyen.Mindenki egyfolytában boldog a nagy győzelmek miatt.Most a BL csoportban becsúszott egy 2-3 a Metaliszt ellen,de még akkor is vigyorgott mindenki(rajtam kívül).