A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Kurva nehéz megtalálni az egyensúlyt egy új csapatnál.Kínlódtam én is,de ilyen gondom itt már nincs.Gyakorlatilag az egész csapat saját nevelés,velük nincs problémám.Megszokták a rotációt,nem pofáznak,1-2 kivételtől eltekintve lojálisak is.Sokat melóztam mire idáig jutottam,de nem volt elégedetlen emberem hosszú évek óta.7-8 éve nem jött hozzám senki reklamálva,hogy valaki érdeklődik utána.Néha nyafog 1-2 ifi,hogy menne kölcsönbe,de azzal nem tudok mit kezdeni.Piszok jó a csapategység,egyetlen játékos van a csapatban,aki nem gyerekként került ide.A többit mind 16-17-18 évesen hoztam.Itt nőttek fel,együtt játszanak az ifi óta,barátságok szövődtek,ismerik egymás gondolatát is.Most már nagyon könnyű dolgom van.Ezek a srácok(meg az idősebbek is)sikeresek,sosem voltak mellőzve,ragaszkodnak a klubhoz,elégedettek a sorsukkal.Nincsenek irreális igényeik,könnyű velük tárgyalni.Kivétel persze itt is akad,de azt egyből eladom.Aki meg eléri a 28-at,az úgyis piacra kerül.Lehet akár legenda,mennie kell.Eddig 7 ember érdemelte ki a legenda státuszt(+én),de ebből 4 már nem itt játszik.Valahonnan ki kell termelnem a béreket,ha már a szponzor ismeretlen állatfajta errefelé.Az utánpótlásom meg kimeríthetetlen.Szó szerint.

Éppen most ajánlottam szerződést egy japán DL wonderkidnek.Szezon végén csatlakozik-Oshima.Van már 96 meccs a lábában,pedig még csak 18 éves.3,5M€+ 1M€ 20 meccs után,ennyibe került.Ha jól emlékszem,ez a harmadik legnagyobb összeg,amit játékosért adtam ebben a karrierben.De az edzőim szerint "minden pénzt megér".Márpedig van itt egy rakás világklasszis,van mihez viszonyítaniuk.Viszont így a már 10 éve itt játszó Dél-Afrikai Lumkana menni fog.28 éves,17,5M az ára,kapok érte vagy 20-25M-t.Annak egy részéből meg hozok újabb tehetséges gyerekeket,1-2M-ért "darabját".És a körforgás folytatódik....