A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Befejeztem a 3. évemet karrier módban. A Vojvodinánál lemondtam és 2 napnyi munkanélküliség után Brüsszelben találtam magam. A betöltött ligák között nagyjából fokozatosan szeretnék haladni és a belga pont megfelelt ennek a feltételnek, így a FC Brugge ajánlatán nem volt mit gondolkodnom.
A keretben összesen 2 szélső volt, így eredetileg egy 3-5-2 mellett tettem le a voksomat. Ebbe a formációba már többször beletört a bicskám, nos, most is. A szezon elején alulmaradtunk a BL selejtezőben a veretes Viktoria Plzen ellenében, totál impotens játékkal. Ekkor döntöttem el, hogy még nem késő a korábban mutatott 4-3-3at megcélozni és ehhez be is vásároltam. Jovicot muszáj voltam megvenni, nagy liebling lett a csóka. A bajnokság sima volt, viszont a csapat a legerősebbek egyike volt már előttem is:
A rájátszásban szintén jól ment:
Játékos statisztikák
A kínos BL baki után az EL-ben folytattuk, ahol nagyon meggyőző teljesítménnyel a legjobb 4 között találtuk magunkat. Itt a Nice volt az ellenfél, az odavágón otthon simán 3-0ra nyertünk, már egészen hátradőltem. Hiba volt. A visszavágón sikerült 8-4re kikapnunk, egyszerűen tehetetlen voltam. Így még soha nem estem ki, azt hiszem.
A legjobbak: Jovic Söderqvist Castillo Knudsen
Nem valószínű, hogy maradok, a francia liga hívogat, interjún is voltam már.