A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99439
12.szezon.
A bajnokságot másodszor sikerült 100%-ra lehozni.
A BL elődöntőben kiestünk egy hozzánk képest harmatgyenge Dinamo Kijev ellen,idegenben rúgott góllal.A főnök ki volt akadva,elvárta volna a BL győzelmet.És amikor azt mondom hogy kiakadt,nem túlzok."Shake things up",vagy valami hasonló dumával jött.Kicsit el van szállva az ürge.Én a fiatalítás miatt elfogadtam volna az elődöntőt,de ezek ellen kiesni tényleg gyalázat volt.(A döntőben kaptak egy nyolcast a PSG-től.)Ezzel tehát megvan a 4.bukott elődöntőnk,ami szerintem rekord.Nem egy olyan rekord aminek örülni tudnék,pláne ha a két vesztett döntőt is ideszámítom.Az ifiknek megint jobban ment,már a negyediket nyerték.A Sevilla le is nyúlta az U21-es menedzseremet.Nem számít,rögtön hoztam helyette egy másikat.(aki 3x annyit keres,mint én.)
Tavasszal kaptam egy magyar wonderkidet-Szécsi Pál.Az utolsó fordulóban bemutatkozhatott bajnokin,mindjárt rúgott is egy mesterhármast az MTK-nak.Ezzel aztán egyből az NB1 legfiatalabb gólszerzője is lett.Esze nem sok van a gyereknek,de világklasszis TM lesz belőle.Gondolkodnia úgysem neki kell,elég lesz,ha berugdalja majd a ziccereket.(De jövőre még mindenképpen marad az ifiben.)Egyébként nem ő az egyetlen énekes az együttesben,mert itt van Elvis is.
Jó néhány hónap gólja díj után először az én emberemé lett a szezon gólja.Szerintem voltak szebbek is,de járt érte a Superb Strike achievement.
Az átlagnézőszámunk meghaladta a 20 ezret(20049),de bajnokin csak egy telt házas meccsünk volt(az Újpest ellen).A BL meccseken viszont szinte mindig telt ház van.Lassan kinőjük a stadiont(22000).Bérletesünk van 747,de ennyi van Balmazújvárosban,Mezőkövesden,meg Sopronban is.Kb. a Putnok szintjén vagyunk.A jegy,bérletárak is viccesek.A legdrágább jegy-BKV Előre(12,79€),a bérlet pedig szintén BKV Előre(149).Nálunk ez 8€ és 96€.Jó néhány NB2-es,meg a fél NB1 drágábban árulja a jegyeket,mint mi.Elég hülyén van megcsinálva,bár azon kívül,hogy idegesít,semmi szerepe.Arra viszont nagyon jó.
Reklámból volt 18M bevételem(ez kicsit kevesebb,mint tavaly)+137M játékoseladás+26M BL.Kösz,jól vagyunk.
Aztán még valami,ami csak arra jó,hogy bosszantsa az embert.A fizetésem.Most 3500€,de jövőre lejár a szerződésem.Gondolom kínálnak majd 3600-at,én meg kizsarolok 3800-at.Már csak így megy ez errefelé.Gyakorlatilag a klub legrosszabbul fizetett embere vagyok.Nem mintha nem keresett volna már minden nagy csapat.Idén a Real Madrid is megkeresett+ felkért már a spanyol,francia,brazil,USA válogatott(többek között).A magyart esetleg meggondolnám,de Pintér Attila nem akar kihalni a játékból.(60 éves)De azt sem biztos,hogy elvállalnám.
Egyenlőre ennyi...köszönöm.