Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkerestem Tielemanst, nálam csak 174-es a PA. Valószínűleg nincs hozzá fix PA, hanem csak egy kb. érték (-9 vagy -10 stb. aki használt már editort tudja miről beszélek) mint sok fiatal játékosnál, és a játék betöltés során generálja a tulajdonságokat, meg a végső PA-t.
Utoljára szerkesztette: gojoci, 2014.10.29. 19:19:09
Aki mondjuk kimondottan lusta es minden professzionalizmustol mentes focistakent lett vilagszinvonalu kp.
De hat kivetelek vannak,voltak 😊
Koszontem, ezt jo tudni.
En neztem nem egy jutyub videot ahol a srac lekrealt 3-4 tok ugyanolyan fiatalt ugyanolyan CA/PA ertekekkel es bizony csak a determination es a work rate volt az ami meghatarozta hogy melyik tudta kihozni magabol a maximumot.
Annak idején leigazoltam a 16 éves Thomas Nielsen nevű srácot Dániából, akit a scout 4 csillagos PA-ra tartott. Le is igazoltam, eltelt 2-3 szezon, elég gyakran játszattam is a nagycsapatban (fejlődött is), aztán meglepődve láttam, hogy most már csak 2,5 csillag a potenciális fejlődés. Segítség, segítség, valaki ellopott tőle(m) 1,5 csillag potenciált!
Amúgy a mai napig nem tudom, hogy az értékeléseket mihez nézi a gép! A bajnokság számít, vagy globálisan a világ, esetleg a csapat ereje? Vagy Messi? <#bee1>#bee1>
Mert például 5 csillagos játékost még nem láttam.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha egy gyengébb játékos ugyanannyit kap, mint egy jobb játékos, akkor melyik a jobb? Ha van egy 2 milliós és egy 10 milliós középhátvédem, de a bajnokság végén mindkettőnek az átlaga 7.34, akkor miért kell a 10 milliós?
Néha ezen elgondolkodom, mert pl. leigazolok egy olyan játékost, aki a scoutok szerint 3 csillagos, de jobban játszik, mint az, aki 4 csillagos. Sokszor nem is rájuk, hanem a szimatomra hallgatok.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.29. 15:50:11
Egyébként van egy belga wonderkid CM,bizonyos Thielemans,akinek 112/200 az értéke.A GS szerint viszont a 200-at büdös életben megközelíteni sem fogja.De megcáfolható a GS,ha valaki hamar leigazolja,és ad mellé egy jó oktatót,aki emeli a mentális tulajdonságait.Mellette még rágyúr a stamina értékére,és akkor a világ legjobb CM-je lesz belőle.A játék elején 8M€ körül elhozható az Anderlecht-ből,aki megteheti,szerintem ne hagyja ki.
És spéci edzéssel mit érdemes növelni? A fontos tulajdonságokat, vagy a kevésbé fontosakat jobban?
Ezért kell spéci edzést beállítani a játékosokhoz mert a fontos tulajdonságokat a legnehezebb növelni.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ráadásul a determination 17, ambition 19, professionalism 14, és ez a három kell a fejlődéshez.
A pályán meg a consistency és imp.matches a fontos a rejtettek közül, az is 16 ill 13.
Ugyanis én szeretem ha látom a general happiness és match fitness description oszlopokat, így beállítottam ezeket is. Viszont már az problémát okozott a játéknak, hogy minden oszlop látható legyen. Mindig elcsúszott a nézet. Aztán mikor az oszlop szélességet kezdtem állítani, crash dumppal újraindult a játék egymás után háromszor is... szóval ez egy nagy bug.
Amióta nincs szöveges oszlop a nézetbe, se crash dump, se lassulás.
Utoljára szerkesztette: gojoci, 2014.10.28. 20:52:59
www.smart-bus.hu

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Ha lehet én is kérhetek egy képet? Martin Ödegaard a Strömszomszemszom... na szóval a Strømsgodset játékosa Norvégiában.IRL nagyon futtatják a srácot megnézném a játékban hogy néz ki.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A 3d mozgasok mar sokkal latvanyosabbak es realisabbak.
Valaki probalt mar defenzivebb taktikat, kontrara jatszani stb?
A vidivel vegigvertem a magyar mezonyt aztan nagy mellennyel kialltunk a Dnipro ellen.
Hazai palyan 0-4...
Szal lehet tenyleg eleg realis a dolog ha nekirontasz egy jobb csapatnak? 😊
De ha valaki kíváncsi,megnézheti az összeset,amit feltöltött.
Elmentettem az NB1 Past winners-t,ha megtalálom,feldobom.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.10.28. 10:43:14
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.28. 10:10:42
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Valaki belinkelt ide egy sajat taktikat, ami iszonyat jo lett, csak mar elfelejtettem mi volt az. 4-2-3-1 volt asszem, szelsok nekul, 3 tamadokozeppalyassal (shadow strikerek voltak asszem), es kb 3-as golatlagot siman hoztam vele minden kiprobalt csapattal, pl Diosgyorrel elso evben siman bajnok lettem... Vkinek remlik a taktika esetleg? Koszi.