A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Jogos,egy gazdag országban valóban van jelentősége.(Leragadtam kis hazánknál.)De még ott is a jegybevétel sokszorosát lehet behozni más forrásból.Ha gazdag a klub,a jegybevétel elveszik a büdzsében.TV pénz,szponzorok,BL,reklám,játékoseladás,ha ezt összeadom,sehol nincs a jegybevétel.

Egy szegényebb országban meg kabaré az egész.Magyarországról nekem pár BL meccs hoz annyit,mint a jegyek.Pedig büszke lehetek,mert már van 20000 nézőm átlagban.Ez a 21 hazai meccsel(15 bajnoki +6 BL),és a 8 eurós jegyekkel számolva kb 3,5M€ bevétel.Szponzor nélkül,csak a reklámból behoztam idén ennek az ötszörösét(18M).Ehhez jött még a BL és a játékoseladás(137M).Mit érdekel engem,hogy egy nagyobb stadion megdobja a jegyeladást?Eladok 1 embert,és tízszer annyit hoz,mint a jegyek.Gazdagéknál más dimenziók vannak,az arányok is mások,de a jegybevétel ott is a lista végén van.

Erre gondoltam,mikor azt mondtam,amit mondtam.És azért azt se felejtsük el,hogy az új stadion pénzbe kerül.Nagyon sok pénzbe.Vajon mennyi jegyet kell eladni,mire megtérül egy 300M-s stadion?50 év telt ház?Én ezt behozom pár év alatt az eladásokból.Ezért sem érdekelnek a jegyek.