A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Mivel kifejezetten taktikáról szóló hozzászólás ritkán szokott lenni, így teszek egy lépést ebben az irányban és megosztom a mostani 4-3-3at, amit az FC Brugge csapatánál használok. Első blikkre úgy tűnhet, nem lesz stabil a szerkezet, de higgyétek el az. Az elért eredmények szerintem alátámasztják a hatékonyságát, ez képekben: Tabella Eredmények

Tehát a felállás:

Csapatutasítások:

A pályán úgy néz ki az egész, hogy valóban gyors, rövid passzokkal épülnek fel a támadások, szinte mindig van kinek passzolni. A Pass into space nagyon látványos időnként, ez kulcsfontosságú utasítás a Play narrower-el és a shorter passing-al egyetemben. Az alapvetően támadó felfogást ellensúlyozza a tighter marking és a széleskörű ellenfélre kiadott utasítások. Az attacking mentality és a 3 csatár biztosítja, hogy meccsenként 15-20 lövés össze is jöjjön és ezek bizony nagy részben nem távoli próbálkozások. A pálya közepét a 2 CD és a DLP őrzi, a széleken a WB-k egyéni utasítással teremtenek nagyobb biztonságot. A két szélső védő igen sok key passt vállal, valamint assistot is jegyeznek. A DLP játszik a legszürkébben, neki key pass és assziszt is alig jut, nemhogy gól, de nem is ez a feladata, helyette a két RPM kap job osztályzatokat. Természetesen a 3 csatár a gólfelelős, de sok gólpasszt is szereznek, középre kerüljön a legjobb. Alapjában véve nagyon tetszetős a játék. Az utolsó 15 percre, előny esetén be lehet állítani a control felfogást retain possession-el.

A nehezebb meccsekre pedig itt van az 5-3-2, ami tényleg csak annyiban különbözik, hogy a középső csatár helyett még egy védő van a pályán. A Valenciát ezzel zúztam le többek között az EL-ben. Akit érdekel, próbálja ki, nem fogtok csalódni, bár azt is tudom, hogy valószínűleg csak Korbin nem használ szélsőket. Nekik szól a 4-1-2-2-1, ami hasonlóan jól működött még a Vojvodinánál, ehhez külön kommentárt nem fűznék, csak ezt a képet.

4-3-3 5-3-2 és a ráadás 4-1-2-2-1