A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

11.szezon.

Még karácsony előtt kezdtem,már ideje volt végre befejeznem ezt a szezont.Happy end nem lett belőle.A tetves Chelsea már másodszor szúrt ki velünk a BL döntőben.A 73.percben vezettünk 3-1-re,támadásról átálltam az óvatosabb kontrára.Persze kaptunk még hármat.Kettőt a rendes játékidő végén,egyet meg a hosszabbítás végén,hogy szakadna rájuk az a kék ég.Most nagyobb őrségváltás lesz,a következő 2-3 évben nem valószínű,hogy idáig jutok.

Amúgy semmi különös,bár itthon kétszer is kikaptunk,amire évek óta nem volt példa.Arra sem,hogy 20 gól fölött kapjunk.De egyik sem lényeges.A háttér szuper,ahogy pénz is van dögivel.És lesz még több is,mert eladok négy kezdő embert,amiből kinéz minimum 100 milla.Nem mintha kellene,de most 28 év körül vannak,és még nagyon is piacképesek.Igazolnom nem kell helyettük,be van tárazva a négy klasszis fiatal.Ahogy jönnek vissza kölcsönből,jöhet nekik az NB1.Négy rotációs meg előrelép a távozók helyére.Itthon ezt észre sem veszem,de a BL-ben valószínűleg igen.Majd megint eljön az én időm,talán kicsit több szerencsével.
    Valamint megkaptam a 10. év menedzsere díjat,és az érte járó achievement-et.