A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Értem.Korábban ígérgettem én is,de a Haladás karrierben még egy ígéretet sem tettem.Amióta meg legenda lettem,nem is nagyon állok szóba senkivel.Főleg nem egy 17-18 éves taknyossal.

Mert nálam az ifik pampognak általában,hogy mennének kölcsönbe,de nem beszélek velük.Ha valakinek megígérem hogy kölcsönadom,és mégsem viszik el,úgy veszik,hogy megszegtem az ígéretemet(hülye SI).Amiből csak rosszul jöhetek ki,mert elveszítem a tekintélyem.Aki sokat idegesít,azt inkább eladom.A felnőtt keretben meg évek óta nem volt gondom senkivel.Mindenki épp eleget játszik,hogy ebből ne legyen balhé.Egy kulcsemberem volt,akinek nem tetszett,hogy rá is vonatkozott a rotáció,és bizony alkalmanként le kellett ülnie a padra.Neki sem ígértem semmit,hanem listára tettem,és eladtam.Azóta csend van.Nem azt mondom,hogy néha nem jött valaki,hogy XY klub érdeklődik utána,mert ilyen előfordult.De ígéret akkor sincs.Ha nem állok vele szóba,legfeljebb duzzog,de azt vagy kinövi,vagy szezon végén pápá.De az ígéret veszélyes,mert azt be kell tartani,ami néha rajtam kívülálló okok miatt lehetetlen.Nem ígérhetem meg könnyelműen hogy kölcsön,vagy eladok valakit,mert előfordulhat,hogy nem sikerül.Akkor aztán olyan extrém eset is előfordulhat,ami veled is történt.(amiről eddig még nem is hallottam)
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.02. 17:58:13