A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Tehát első szezon. Kicsit erősnek éreztem egy beszoktató karriert de kacérkodtam a dán karrierrel már a 2014-ben is.Bár csak 12 csapatos a bajnokság de vannak jó csapatok bőven.Én az idén 50 éves Bröndby csapatát választottam.
A keret szó-szó.Főként fiatal dánok pár nagy öreggel (Elmander, Albrechtsen) egy nagyon jó játékossal (Agger) és pár légióssal. Átigazolásra 46 ezer eurót kaptam.Persze eladni senkit maradtak az ingyen igazolhatók illetve a kölcsönjátékosok.Igazolni úgy ahogy sikerült. Riise leigazolását kicsit bántam mert sok volt szerintem, Fenger meghálálta bizalmat, Murray-t rengetegszer agyon rúgták így sok lehetőséget nem kapott, Bertels jól játszott, Fernández a 10 meccses sorozatnál a hátán vitte a csapatot ( kétszer volt olyan hogy a duplája benne volt a 3 legszebb gólban), Ruud pedig öreg kora ellenére hibátlan volt.
A meccsekről sokat nem beszélek (első, második). Voltak nagy győzelmeink volt hogy a Köbenhawn agyon vert minket, volt egy 10 meccses sorozatunk de a hajrában amit előadtunk az valami gyalázat volt.Mindenesetre ez a teljesítményünk a 3.helyet jelentette a tabellán a csapatnak. Végülis a média sem várt tőlünk ennél többet...
A meccsekhez még hozzátartozik hogy a kupában a negyeddöntőig jutottunk, míg az Európa Liga selejtezőben kettős vereséggel búcsúztunk.Egy formálódó csapatnak az kicsit erős volt.A csapatból azért voltak akik kiemelhető teljesítményt nyújtottak: Semb-Berge, Agger.
A jövőbeli tervekről annyit hogy feljebb akarok jutni a bajnokságban illetve illene bejutni az Eu ligába.Remélhetőleg be tudok építeni pár ügyes dán srácot is, egyet már dobott is az akadémia.Talán jó ajánlólevél ha a következő Ebbe Sandként emlegetik.Erősíteni is kell majd bár sok mozgásterem nem lesz a piacon sajnos.
Köszönöm ha elolvastad
!