104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99357 Fájdalmas lehet ennyi év után.És hogyan kerültél ilyen helyzetbe? -
-
geo91 #99355 na ennyi volt... nem figyeltem néhány hétig az ígéreteimet, és az elégtelen squad harmony miatt kirúgtak, hiába sikerült bejutni a BL elődöntőbe...
-
Erről a névről nekem legalább 4 büntetendő cselekmény jut eszembe.
-
-
geo91 #99352 -
Gerdzso #99351 Hali!
Eddig nem igazán nézegettem ezt a genie scoutot, ileltve az editort, de most belenéztem, összességében mindent értek, kivéve azt, hogy a CA-be beleszámítanak-e a rejtett tulajdonságok illetve a személyiségi jegyek. (profizmus, ambíció stb.) Erre valaki tudna választ adni? Elkezdtem egy fun karriert, hogy editoros dolgokat próbálgassak. :) -
korbin555 #99350 BUÉK! -
alakul :D -
Jól sikerült a "mid-season finale", de a 89. percben egy lyukas garast sem adtam volna a győzelemért! Az elmúlt 4 meccsen nem kaptunk ki, jobb ez a módosított taktika, amit kreáltam.
-
@Geo: lassan európai nagyhatalom leszel. Hogy áll a nemzetközi repud? Az a 120k heti fizu meg nagyon durva, főleg a többiekéhez képest. Ilyenkor könnyen összeomolhat a rendszer, mindenki többet akar majd.
@Volcanor: Gratu a 2 kupához, jövőre remélem a bajnokság is összejön. -
Gratu! lassan csak meglesz már a bajnoki cím.
am tudja valaki hány éves ez a címerük? telefonon foci logós játékba fel se ismertem egy dbig h kié lenne ez :D -
2015/2016
3.2-ért jött:
Igazolások.
BL csoport.
BL első meccs.
Második.
Végül a döntőben kaptak csak ki az Arsenaltól.
Bajnokság.
Idén jóval nehezebb volt, Monaco és OM végig ott volt körülöttem, utolsó fordulóban előztem vissza csak.
Liga Kupa.
Kupa.
Statok.
Barbosa.
Golden Boy.
Ben Arfa.
Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2014.12.30. 22:26:07 -
Grat!
Lille-hez a te taktikádat használom néhány módosítással, bár a védelmet sehogy se tudom belőni, 2 év próbálkozás után sem... -
geo91 #99343 Midtjylland 2021/2022 - 8. szezon
bl meccsek
igazolások
kulcsemberek: ricci, malcom, gnabry
fizuk (égető szükség volt egy világklasszis középső védőre minden áron... remélem rászolgál majd az évek alatt.) -
pápá -
csak ifibe játszottak még. karrier elején lecsaptam az ilyen nem profi szerződésesekre és beraktam ifibe őket Vallejo kivételével. -
Köszönöm és remélem! Ademoglu és Ajer hogy teljesít nálad?Bár látom nem férnek be egyenlőre. Ajert nézegetem de nem akar jönni Ademoglu viszont elég sérülékeny nálam ebben a szezonban 8 alkalommal sérült meg tréningen -
Azt hiszem jó nyarat zártam :D 2-3 felesleges emberen kívül mindenkit eltudtam zavarni :D sikerült 6 német játékossal erősíteni (Horn,Tah,Werner,Bittencourt,Jung,Ferati) és melléjük még 3 külföldi fiatalt is tudtam venni (Hinteregger,Ruben Neves,Malcom)
igazolások
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.30. 12:35:30 -
hát azért ez tetszik Németországban bár kicsit túlzásnak érzem, a szezon végén a vezetőség közel 15m adott átigazolásokra az EL helyezés után, majd a célkitűzésnél újabb EL szereplést ígérve újabb 20mt vágott hozzám. ahogy a tavalyiba is idén is eszméletlen pénzek vannak már csak a helyezésekért is. -
geo91 #99335 ez van :/
-
Gratu! lesz még jobb is :)
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.29. 22:45:52 -
Tehát első szezon. Kicsit erősnek éreztem egy beszoktató karriert de kacérkodtam a dán karrierrel már a 2014-ben is.Bár csak 12 csapatos a bajnokság de vannak jó csapatok bőven.Én az idén 50 éves Bröndby csapatát választottam.
A keret szó-szó.Főként fiatal dánok pár nagy öreggel (Elmander, Albrechtsen) egy nagyon jó játékossal (Agger) és pár légióssal. Átigazolásra 46 ezer eurót kaptam.Persze eladni senkit maradtak az ingyen igazolhatók illetve a kölcsönjátékosok.Igazolni úgy ahogy sikerült. Riise leigazolását kicsit bántam mert sok volt szerintem, Fenger meghálálta bizalmat, Murray-t rengetegszer agyon rúgták így sok lehetőséget nem kapott, Bertels jól játszott, Fernández a 10 meccses sorozatnál a hátán vitte a csapatot ( kétszer volt olyan hogy a duplája benne volt a 3 legszebb gólban), Ruud pedig öreg kora ellenére hibátlan volt.
A meccsekről sokat nem beszélek (első, második). Voltak nagy győzelmeink volt hogy a Köbenhawn agyon vert minket, volt egy 10 meccses sorozatunk de a hajrában amit előadtunk az valami gyalázat volt.Mindenesetre ez a teljesítményünk a 3.helyet jelentette a tabellán a csapatnak. Végülis a média sem várt tőlünk ennél többet...
A meccsekhez még hozzátartozik hogy a kupában a negyeddöntőig jutottunk, míg az Európa Liga selejtezőben kettős vereséggel búcsúztunk.Egy formálódó csapatnak az kicsit erős volt.A csapatból azért voltak akik kiemelhető teljesítményt nyújtottak: Semb-Berge, Agger.
A jövőbeli tervekről annyit hogy feljebb akarok jutni a bajnokságban illetve illene bejutni az Eu ligába.Remélhetőleg be tudok építeni pár ügyes dán srácot is, egyet már dobott is az akadémia.Talán jó ajánlólevél ha a következő Ebbe Sandként emlegetik.Erősíteni is kell majd bár sok mozgásterem nem lesz a piacon sajnos.
Köszönöm ha elolvastad
!
-
farferi #99332 Köszönöm, figyelmetlen voltam.
-
Ezt ma már megkérdezted egyszer, és meg is lett válaszolva. -
link Már megválaszolták
Még egy meccsem van hátra és összefoglalok -
farferi #99329 Hogyan lehet törölni a 15-ben az előre lekötött barátságos meccseket? Most kezdtem az első karriert és 2-3 naponta lennének meccsek, ami sok a felkészülés alatt mikor még nincs megfelelő erőnlét. -
A valóságban így áll a Hertha
17 meccs, 5-3-9, 24:35, 18p
Nálam az FM-ben:
16 meccs, 5-3-8, 20:26, 18p
Kihoztam azt azért, amit Luhukay. :) -
Bundesliga, 16. forduló:
Hertha - Paderborn 2:0
g: Langkamp, Kalou
Ezzel a 14. helyre jöttünk fel, az elmúlt 3 fordulóban 7 pontot szereztünk.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.29. 20:13:39 -
Köszi, működik! -
Solt #99325 Már a múltkor is írni akartam... én a helyedben kipróbálnám úgy azt a taktikát, hogy nem használok egyéni utasításokat. :) -
de azt nézed maga az eredmény nem kiemelkedő,csak a helyezés. 10 döntetlen 9 veresség, ha nem lett volna akkora körbe verés ez simán csak középmezőny eleje. megnéztem 15be hasonló stat nálam angliában 9.hely, olaszorszában 8.hely környékét érte volna.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.29. 17:50:45 -
korbin555 #99323 Leszeded ezt,vagy ezt.A játékot újra kell indítani hozzá,új karriert nem kell kezdeni.Mivel minden update felülírja,olyankor újra meg kell csinálni. -
Jó ez! Ehhez képest én a kiesés ellen küzdöm.
Azt hogyan csináltad, hogy normálisak a csapatok nevei? -
korbin555 #99321 Először én is arra tippeltem.Csakhogy amíg aktívak voltak,minden rendben volt.Már 3 éve töröltem az utolsót is,mikor hozzáadtam 4 top ligát.Akkor ugrott úgy 60000-ről 182000-re.
Egyébként a 14 is produkált furcsa dolgokat,mikor utólag adtam hozzá országokat az advanced setup mellett.De akkor minden "gyári" beállításon volt,nem használtam külső db-t,arra nem lehetett ráfogni.Mégis mindenféle anomáliák jöttek elő.Volt olyan utólag hozzáadott ország,ahol nem volt kupa,hiányoztak a játékosok statisztikái,Brazíliában nem volt állami bajnokság,meg egyéb nyalánkságok.Inkább gondolok arra,hogy bugok jönnek elő,ha az advanced setup használatban van,és az add remove leagues-ben is cserélgetem az országokat.Már tavaly megfogadtam hogy nem variálok annyit,de nem tanultam belőle.
Gond nincs,a mostani 113000 ember jól megy,és legalább tele a játék tehetségekkel. -
nagyon szépen kifejlődtél már ha ilyen nagy nevek is elmennek. Gnarby látom ugyanolyan cheat gyerekre fejlődik mint tavaly. -
geo91 #99319 Midtjylland - 2020 Ősz
néha nekünk is lehet szerencsénk
chelsea oda
chelsea vissza :)
egy meccsel ez után vége is lett. két teljesen veretlen szezont foglalt magába a sorozat.
Jovic gyerek jól tolja
-
geo91 #99318 jó kis játékosokat sikerült összekukázni az utóbbi években, annyira jót hogy a télen vagy a szezon után el is adok párat ha már az elnök 100%-ra emelte az eligazolásokból visszaforgatandó pénz arányát. főleg mivel két jómadárnak 50%-os szezononkénti fizuemelkedés van a szerződésében. (másképp esélyem sem volt, mert mindketten 100 k euró/hét körül kértek, a vége 45 k és 50 k lett, 50%-os éves emeléssel.) vagy megint meglépem az új szerződés adását amiben már nem lesz záradék. volt már olyan játékos akinél ezt sikerült abszolválni még az első emelés előtt. másik két játékos meg az átig szezon után érkezett, így se bajnokságban sem bl-ben nem tudtak játszani, csak kupában mert ott nincs regisztráció. már várom hogy vinnyogjanak... no de hamarosan összedobok egy őszi összefoglalót és ott kiderül kikről van szó. :)
Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.12.29. 15:55:58 -
Nem vagyok gép előtt, de az a sok választható afrikai ország az valami tákolt adatbázis eredménye? Mert akkor rájuk tippelnék :) -
korbin555 #99316 Ugyanott tudod lemondani,ahol szervezni kell.Kijelölöd a nem kívánt meccset,és a jobb alsó sarokban ott lesz a cancel friendly.
Ha az első meccs nagyon közel van időben,akkor azt előfordulhat hogy már nem lehet.Vagy fiókcsapat elleni,ami tutira le van kötve,és nem lehet vele mit csinálni.De a többit simán lehet törölni.