Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A potenciálra várnod kell,amíg kijön a teljes játék.Azt csak az editorban lehet megnézni.
Kalmár Zsoltról tudna valaki valami infót küldeni?Potenciálja érdekelne leginkább. köszi
A gól szintén rengeteg nálam is,sorban jönnek a 4-3,3-6(ez fájt),6-4-es vízilabda eredmények.
A kölcsönhöz még nincs elég tapasztalatom,de most 7 tartalékom volt kölcsönlistán,3 el is ment.
A vezetőség nekem sem volt partner,mikor tanfolyamra akartam menni,nem engedtek el.De ezt betudtam annak,hogy még csak 1 hónapja voltam a klubnál.
Az utolsó perces gólok jó szokás szerint most is megvannak,nyertem,és veszítettem is 90+ perc után esett góllal.
Ezt már korábban leírtam,de abban nincs semmi életszerűség,hogy egy játékossal normális hangnemben lefolytatott tárgyalás után a teljes keret abnormális morállal reagál.Ráadásul két hónap sem volt elég,hogy rendbe tegyem őket.És mi a garancia,hogy mikor rendben lesznek,nem jön egy másik egy mondvacsinált indokkal,és kezdődik elölről az egész?Abban is mi a realitás,hogy a klubhoz frissen érkező játékos az első héten felelősségre von,mi több,fenyegetőzik ha eladok valakit?Túllőttek a célon,remélem korrigálják.
A pályán haldokló 50%-os játékosok nálam nem fordultak elő(eddig).A két felfutó WB ugyan hajlamos hamar lemeríteni az akkut,de ez szerintem normális.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt kell mondanom nem sok minden valtozott a 2014-hez kepest.
Pro es kontra eddig szamomra:
Tetszik hogy a meccsek sokkal latvanyosabbak, latszik hogy a motion-capture-el rengeteg uj fajta mozgas van, a labdaatvetelek, cselek, vedesek stb sokkal eletszerubbek.
Tetszik az uj bal oldali ikonsor ahol egy kattra el lehet erni ami fontos.Az is jo otlet hogy a tutoring-ot a training almenuben egy kattintassal el lehet erni, a jatekosokkal valo interakcio is sokkal gyorsabb.
Es akkor ami nem:
Rohejes hogy megint nem lehet sem eladni sem kolcsonadni csak vert izzadva. 0 forintert felajanlott(akar kolcsonbe is,szinten 0-0%-ert) Somalia, Csilus, Holman, Dilaver stb nem igaz hogy legalabb egy-ket nb2-es klubot ne erdekelne.De total kuss van minden atigazolasi idoszakban.
Vicces vizilabda eredmenyek.A legutobbi meccseim:
7-4
5-6
6-4
4-3
Elkepeszto goleros minden csapat, nem ritka hogy 20-30! golt rug minden tamado minden csapatban!
Par pelda:
Kiss
Keno
Varga
Ok jelenleg az nb1 golkiralysag varomanyosai.
De nem ritka hogy valami noname csapat(ergo nincs betoltve, nincsenek benne jatekosok) ellen is olyan golfesztival szuletik hogy csak nezek.Es sirok:
Magyar kupa
A mentes nagyon lassu a tavalyihoz kepest.(csak 1 liga van betoltve)
Botrany hogy ugy kell a jatekosok lelkere vigyazni mintha himes tojasok lennenek.Mateost nem engedtem el Nantes-ba 250 millio forintert,erre cirka 26 jatekos kelt a vedelmere es teljesen osszezuhant a moral hetekig.Nevetseges ahogyan a jatekosuralmat szimulalja.Vagy szandekos?Ketlem.
A vezetoseget hiaba kerem es fenyegetem hogy legalabb plusz edzoket hadd hozzak a klubhoz ha mar milliardos beveteleket produkaltunk.Igaz cheat-el, de ez most irrelevans.Sosem egyeztek bele, szerintuk nincs szukseg edzes specializaciora.
Valamiert egy-ket poszton pillanatok alatt elfogy az ero, nem ritka hogy a 60.percben mar csak 50-60%-os a jatekos.Mindez egy kokemeny fitness pre-season utan, anelkul hogy serules tortenne.Igy ezek a cserek peldaul rogton adjak magukat, nem sok varialasi lehetoseg marad.
Ha a vezetesunk birtokaban visszahuzodom az utolso 10-15 percre akkor a gep valahogy mindig kitalal valamit amitol az addig very low formaban levo 5-os finishing-el es techel biro csatara rug egy mesterharmast negy perc alatt ugy hogy atviszi a labdat mindenkin.
Egyelore ennyi.
Szoval szep-szep de azt hiszem ez meg tenyleg nagyon beta.Remelem lesz par bugfix es nagyon remelem hogy ezek egyedi problemak a kisebb ligakban mert ennel a tavalyi verzio 500% eletszerubb.
Amúgy másnál is ugyanolyan lassú továbbra is a mentés? Pedig elvileg azt javították tegnap patch note szerint.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
8500-ért érdekelne valakit a játék? Retail verzió, nem gift, megbízható forrásból származik. Annyi a kérésem, hogy előre kellene utalni a pénzt.
Érdeklődni privátban!
Arra leszek majd kíváncsi,hogy amikor már évek óta leszek egy helyen,akkor is ez lesz-e?Ha igen,akkor jó nagy szívás.Az egy dolog,hogy a bizalmat ki kell érdemelni,de hogy 1 ember miatt 22 letargiába esik,azt túlzásnak tartom.Főleg úgy,hogy az emlegetett szamár éppúgy újonc a klubnál,mint én.Leszáll a repülőről,és már reklamál,hogy eladok egy cserejátékost?Nem akar mindjárt leülni a helyemre?
De felfoghatom úgy is hogy fejlődést látok,mert a szezon előtt még a fél csapat abysmal volt,olyan pedig már nincsen.<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.25. 12:47:00
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
De itt az eddigi tapasztalatok alapján nem lenne okos döntés ilyesmivel próbálkoznom.Minden szar miatt óbégatnak,állandóan tárgyalnom kell valakivel,ráadásul klikkesednek,lényegében fenyegetnek.De nem engedek,csesszék meg.Abban reménykedek,ha sikerül egy sikeres szériát produkálnunk,lenyugszanak.Igazán berakhattak volna a játékba egy csapatpszichológust,mert úgy érzem,minta szellemileg visszamaradott óvodásokkal lennék körülvéve.
Másnál is volt olyan, hogy ha el akart adni egy játékost, csak akkor távozott, ha még én fizettem neki 20-30k Eurot hetente a szerződése végéig?
Ettől függetlenül hetente kapom a híreket,hogy a játékosok elégedetlenek a csapat körüli helyzettel.Én ugyan nem látok semmi problémát azon kívül,hogy egy hónapja nem bírják kiheverni,hogy helyre mertem igazítani Husztit.Tartottam Team talk-ot,de nem sokat ért.Talán annyit, hogy 3-4 ember már kezd morálisan rendbe jönni.
Én most éppen Kínában ügyködök a Changchun Yatai-nál.Decemberben kezdtem,most február van,a bajnokság még nem kezdődött el.
De ami érdekes,hogy amikor elengedtem a béna tartalékkapust,Huszti kérdőre vont.Nyugisan mondtam,hogy minden rendben van.Erre jön azzal,hogy nem tudom,mit csinálok.Majd én,fejezze be a morgást és koncentráljon a saját feladatára.A következő hír az volt, hogy a csapat kollektívan elégedetlen,ahogy Husztival bánok.Most ott tartok,hogy van egy elégedetlen Huszti,meg 15 másik aki "slight concern".De nem izgat,senki nem pofázhat bele a dolgomba.Hiába lóg ki a csapatból,ha még egyszer kritizál,kivágom a tarcsiba.
Azért érdekes,hogy még el sem indult el a szezon,de állandóan jönnek a hírek,hogy mekkora káosz van a Yatai-nál.Vajon képes lesz-e az új menedzser kezelni a kialakult krízist.Mindez egy használhatatlan cserekapus,meg egy nagy pofájú játékos miatt.Aki ráadásul még egyetlen tétmeccset sem játszott a klubnál.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.24. 23:09:51
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.10.24. 20:11:36

http://www.greenmangaming.com/?gmgr=wahuyeyi
(ha ezen regelsz be és itt veszed meg, akkor én is jól járok)
alapból 29.99 font most a játék és ezzel a kóddal kapsz belőle 20% kedvezményt:
SPOOKY-TREATS-GMG20X
és már lehet is tölteni és telepíteni!
Utoljára szerkesztette: Petteri, 2014.10.24. 17:14:26
www.smart-bus.hu
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.24. 15:32:38
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
Már csak az a kérdés, miért kellett a creativity-t átkeresztelni vision-re. A szemem egy darabig keresni fogja majd.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár