A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    1.Amíg nem figyel scout adott országot,régiót,addig az ottani játékosok,edzők nem lesznek láthatók.Már az is segít,ha igazolsz egy külföldi edzőt.Rögtön bekerül a képbe egy rakás játékos és személyzet,abból az országból,ahonnan jött.

2.Nincs sok értelme a 100%-ot hajszolni,mert a világ jelentős része érdektelen figyelés szempontjából.Minek scout például Óceániába,a Közel-Keletre,esetleg Kanadába,Indiába,vagy Kelet-Afrikába?Akkor kellene 40 scout,akiket fizetni kell,és nagy részük egyetlen értelmes riportot sem adna 20 év alatt sem.Nem a mennyiség számít,hanem a minőség.Vannak kiemelt területek,azokra érdemes koncentrálni.Sőt oda KELL koncentrálni.Az is természetes,hogy a százalék ingadozik.Ahol nincs rendszeres figyelés,az a terület/ország egy idő után újra felderítetlenné válik.Ha a scout eltölt egy évet pl. Argentínában,akkor azt az országot megismeri,ergo növeli a százalékot.De ha továbbáll,Argentína szép lassan újra eltűnik a megfigyelt területek közül.Ezzel együtt értelemszerűen visszaesik a százalék is.Jó megoldás erre a roaming scout,ha be van állítva neki egy régió.Dél-Amerikánál maradva,elég oda 4-5 jó Dél-Amerikai scout,akik folyamatosan járják a kontinenst.Csak nem szabad őket onnan máshová engedni.És kell nekik a magas adaptability érték is a judging PA mellett.

Az Attribute masking opció használata pedig nem nehezíti a játékot,hanem kimondottan előny.A játékban lévő összes játékos minden értékét rögtön láthatóvá teszi.Ezt egyébként csak külön figyeltetéssel lehetne elérni.Te erre azt mondod,hogy reális,de az SI más véleményen van.Szerintük egyetlen menedzser sem ismerheti a világ minden játékosát.Ideértve például a Kongói U20-as csapatot,vagy a litván másodosztály kiesőjelöltjének utolsó cserejátékosát.Nem mindenben értek velük egyet,de ebben igen.
    Ettől függetlenül most én is használom.Tavaly 20 szezon,és a klasszis magyar scoutok mellett is tele volt az NB1 olyan 25-30 éves magyarokkal,akiket ők sem ismertek.Olyan játékosok,akik ellen rengeteg meccset játszottunk,de annyi infóm volt róluk,hogy akár Izlandról,vagy a Marsról is jöhettek volna.Na,ezt már én sem tartottam reálisnak.Elvégre a soros ellenfél mindig figyelés alatt van,csak jobban kellene ismernem őket,mint a Maláj 2.ligában játszókat.