104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Otthon 4231,idegenben 41221 -

Milyen taktikával játszol? -
Helyzet jelentés Berlinből: 5 nyeretlen bajnoki után Dárdai vissza vezette fiait a helyes útra és így 10.forduló után az előkelő 6. helyen a fővárosi csapat. -
Peti2400 #99272 Meccsnap előtt kidobott a játék. -
korbin555 #99271 Ebből lehetetlen megállapítani,miért jött a crash,részleteket nem közöl.Annyit látni,hogy 15.1.3 a verziószám,ami szerint nyilvánvalóan nem eredeti a játék.A hiba oka így bármi lehet.Rakd újra,és kerülj mindenféle kiegészítőt,és külső adatbázist.Esetleg fontold meg,hogy megveszed az eredetit.Különben kockáztatod,hogy a legjobb karrier is bármikor kirepülhet az ablakon. -
Köszi. Nem is figyeltem őket, hogy állnak a valóságban... 2 pontra a kiesőhelytől. -
Peti2400 #99269 #99265
??? -
Nagy grat! Sokkal jobban végeztél, mint ahogy éppen állunk igazából... -
A 2012-ben is így volt? Mert az azt követő verziókkal ugye nem nagyon játszottam, nekem ez új. De tetszik ez a scout rendszer, játék a játékban. :) -
Köszönöm a válaszokat.
Te azért van kevés scout igazolási lehetőségem, mert pl. a brazilokat nem látom. Értem.
Szerintem rosszul írtam ezt az attribute maskingot. Úgy van állítva nálam, hogy NEM látszanak az értékek, csak felderítés után. Eddig sohasem játszottam így, mindig látható volt minden. Most próbálom ezt ki, így nehezebb. Mert végül is, honnan a fenéből ismerne egy Hertha menedzser egy dán második ligás játékost?
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.26. 17:23:15 -
Peti2400 #99265 Valaki tud rá valami megoldást?
már 10x ezt csinálja -
geo91 #99264 Midtjylland, 5. szezon BL meccsei
igazolások
jenkinson, marchitelli, marcondes, taraabt, traore
kulcsemberek
banggaard, fer, ibe, jovic, kakuta, sisto, sörensen -
korbin555 #99263 1.Amíg nem figyel scout adott országot,régiót,addig az ottani játékosok,edzők nem lesznek láthatók.Már az is segít,ha igazolsz egy külföldi edzőt.Rögtön bekerül a képbe egy rakás játékos és személyzet,abból az országból,ahonnan jött.
2.Nincs sok értelme a 100%-ot hajszolni,mert a világ jelentős része érdektelen figyelés szempontjából.Minek scout például Óceániába,a Közel-Keletre,esetleg Kanadába,Indiába,vagy Kelet-Afrikába?Akkor kellene 40 scout,akiket fizetni kell,és nagy részük egyetlen értelmes riportot sem adna 20 év alatt sem.Nem a mennyiség számít,hanem a minőség.Vannak kiemelt területek,azokra érdemes koncentrálni.Sőt oda KELL koncentrálni.Az is természetes,hogy a százalék ingadozik.Ahol nincs rendszeres figyelés,az a terület/ország egy idő után újra felderítetlenné válik.Ha a scout eltölt egy évet pl. Argentínában,akkor azt az országot megismeri,ergo növeli a százalékot.De ha továbbáll,Argentína szép lassan újra eltűnik a megfigyelt területek közül.Ezzel együtt értelemszerűen visszaesik a százalék is.Jó megoldás erre a roaming scout,ha be van állítva neki egy régió.Dél-Amerikánál maradva,elég oda 4-5 jó Dél-Amerikai scout,akik folyamatosan járják a kontinenst.Csak nem szabad őket onnan máshová engedni.És kell nekik a magas adaptability érték is a judging PA mellett.
Az Attribute masking opció használata pedig nem nehezíti a játékot,hanem kimondottan előny.A játékban lévő összes játékos minden értékét rögtön láthatóvá teszi.Ezt egyébként csak külön figyeltetéssel lehetne elérni.Te erre azt mondod,hogy reális,de az SI más véleményen van.Szerintük egyetlen menedzser sem ismerheti a világ minden játékosát.Ideértve például a Kongói U20-as csapatot,vagy a litván másodosztály kiesőjelöltjének utolsó cserejátékosát.Nem mindenben értek velük egyet,de ebben igen.
Ettől függetlenül most én is használom.Tavaly 20 szezon,és a klasszis magyar scoutok mellett is tele volt az NB1 olyan 25-30 éves magyarokkal,akiket ők sem ismertek.Olyan játékosok,akik ellen rengeteg meccset játszottunk,de annyi infóm volt róluk,hogy akár Izlandról,vagy a Marsról is jöhettek volna.Na,ezt már én sem tartottam reálisnak.Elvégre a soros ellenfél mindig figyelés alatt van,csak jobban kellene ismernem őket,mint a Maláj 2.ligában játszókat. -
korbin555 #99262 +1. -
Ez eddig is így volt, csak a már ismert játékosok látszódtak. Egyébként nem az a lényeg szerintem, hogy az egész világ zöld legyen, mert mondjuk Ázsia, Óceánia és Afrika nagy része nem termel magas szinten használható játékosokat. -
Sima Sidebar verzió, csak a többi skinből összeválogattam, és bemásoltam a paneleket, hogy így nézzen ki. -
1. Jól írtad le, ezek így vannak.
2. A játék generál új játékosokat, a régiekből visszavonulnak, folyamatosan változik az arány. -
A scoutingről van valahol egy leírás (inkább magyar, de akár angol is)?
Pár dolog ugyanis nem tiszta. De akkor meg is kérdezem:
1. Elkezdem a játékot mondjuk 60.000 játékossal. Ugye most már nincs a régi játékos-keresés, a scoutingnál csak azokat látom, akiket felderítettek a felderítőim? Tehát addig nem lesz mondjuk Argentínában játszó játékos a listában, ameddig el nem megy oda egy scout? Mert jelenleg kb. 12.000 játékost látok.
A World Scouting felment 20%-ra, de most megint visszaesett 15%-ra. Ez mitől van? Állandóan ott kell lennie a scoutnak? Kell tartanom 30 scoutot, hogy lefedjem a világ nagy részét?
Amúgy a korábbiakkal ellentétben most aktív nálam a player attribute masking, így reálisabb a játék. Igaz, nehezebb is. -
Grat!
Ez melyik skin? -
Pár napja kezdtem egy új karriert a Lille-el.
Igazolások.
A BL-selejtezőben a Feyenoord-ot 10-3-mal búcsúztattuk, majd jött a Leverkusen a főtábláért:
1. meccs
2. meccs
EL-csoport.
EL-menetelés.
A döntőben a szokásos szögletgóllal + oldalról elvégzett szabadrúgás, 2-3-an befutnak ellenféltől a kapu elé, tőlünk senki típusgóllal nyertek.
A hazai kupákban viszonylag korán búcsúztunk, annyira nem is érdekelt, bár a vezetőség ki volt akadva miatta.
Bajnokság.
Év csapata.
Statok.
Origi.
Sajnos összes 4-5 hónapot hiányzott, de így is termelte a gólokat.
Golden Boy.
de Graca.
Sisto.
Odegaard.
és az ő rekordjai.
-
Viszont kaptam 4,6 millió fontot igazolni. Illetve 5,75 millió eurót, mert átváltottam a pénznemet időközben. Furcsa Németországban fontban játszani. -
9 forduló után a 13. helyen állok 10 ponttal. Tényleg nem egyszerű, és tényleg rossz a védelem. Alig várom, hogy Cigerci felépüljön. -
Peti2400 #99253 Első BL meccsünk... -
Grat mindenkinek! Lehet késő este én is jövök egy Lille beszámolóval.
Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2014.12.25. 18:59:44 -
geo91 #99251 igazolások
-
geo91 #99250 Midtjylland - A negyedik szezon BL meccsei
4 forduló után
a vége is ugyanolyan szoros lett, én ilyet még nem láttam
nyertünk a pool ellen az első kiesési körben
hosszabbításban belőtt tizivel jutottunk tovább
aztán a chelsea elpáholt minket...
-
nem egyszerű. -
ennél a Herthánál zavarba ejtően sz@r a védelem :D
Wolfsburg 2:1 Hertha -vezetésről két szerencsétlen góllal kikaptunk
Hertha 3:2 Mainz -majdnem sikerült leadni 3:0ról
Hannover 3:5 Hertha -0:3ról 3:3 és onnan sikerült végül csak megnyerni a meccset -
Boldog karácsonyt kedves FM-imádó pajtások! -
Köszönöm a választ :) Mivel Én szeretem a ritka karriereket, és az elmúlt jó pár fmbe elég nehéz komoly Hertha karriert találni így kezdtem gondolkodni rajta és főleg h Dárdai személyét imádom mint a válogatott nagy szurkolója és így eszembe jutott ez a szerintem ötletes karrier terv. ui,: nem vagyok Én jó, maximum tapasztalt. :D -
Én nem fogok odaérni, nem vagyok akkora spíler. Szépen, folyamatosan építkezem, nem akarok gyors sikereket, inkább a szisztematikusan felépített rendszereket szeretem. Nem sietek sehova.
Biztos meglehet csinálni egy első éves BL indulást, de ez nem izgat, idén fő a biztos bennmaradás kiharcolása, 10-14. helyek megszerzése.
Szerintem kezdd el, meglátom legalább, mennyire vagyok lemaradva egy jó FM játékostól.
-
Zenszkij #99244 Kellemes Ünnepeket és sok BL győzelmet! -
Tudom h Te is nyomod de Én így is erősen gondolkodok egy HBSC karrieren, megéri elkezdeni? fm15be egy komolyabb karriert találtam róluk eddig bár abból is csak annyi látszott h bl helyre ért el első évbe. -
9 forduló után a 13. helyen állunk, 3 ponttal a kiesőzóna előtt. Megvertük a Hoffenheimet otthon 2:0-ra, a Mainz ellen 2:1-re kikaptunk, és nagy küzdelemben legyőztük a Wolfsburgot otthon 2:1-re.
Hosszú idő óta végre egy FM, amit élvezek (az FM 2012 után)!
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.24. 20:34:20 -
Néhány vicces dolog
-
Jó étvágyat az ünnepi vacsihoz! :) -
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Peti2400 #99238 Kellemes ünnepeket mindenkinek.
-
Én is mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok egy igazi Fm-es karácsonyfával 
-
Boldog karácsonyt mindenkinek! :)