Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem <#vigyor>

Én is valami hasonlóra állítottam.(Nem cserélnéd el velem ezt a gyereket Kopunekre?Odaadom mellé Rocchit is.)
én is így szoktam beállítani magamnak

Jogos,az is lehet.Valószínűleg én is tudnám az Nvidia Gamestreammel.Az biztos,hogy a Shadowplay full HD-ben menti amit csinálok,1920x1080 videót is tudnék feltölteni,a játék engedélye nélkül is.
Sysfox
Még anno FM2006-ban én is átállítottam a színeket, nem értem, miért nem lehet ezt alapból megtennie a készítőknek. Pl. 5 alatti érték piros, 5-10 között narancssárga, aztán fokozatosan világosabb zöld mondjuk.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.23. 21:01:59

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Az egész skin is ronda.Mihelyt lesz egy normális,már le is cserélem.
Volcanor
Az nem lehet, hogy nem közvetlenül a játékból streameli?

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Volcanor
Én már át is állítottam a színeket, szerintem sem emeli ki jól alapból a magas értékeket.

Értem én.Egyszerűen csak azt furcsálltam,hogy ezek a jóemberek hogy tudtak belépni a játékba a Twitch jelszavukkal,mikor nekem nem engedi.De nincs rá szükségem,tovább már nem is foglalkozom vele.A 14 sem engedett beregisztrálni a Youtube jelszavammal,az sem hiányzott.
Sysfox
Kicsit furcsa, hogy a 11-es és a 18-as tulajdonság színe között alig van árnyalatnyi különbség. Vagy csak a képen ilyen?
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.23. 20:46:31

Sysfox
Blackburn Rovers 12. év

Ezt eddig sehol sem lehetett olvasni, ez már a "jelen". De már indul az új szezon... :)

én erre gondoltam aki megnézné hogy milyen a játék

Érdekes.Én sehová nem tudok belépni.Az összes social network opció szürke.Csak kattintgatok a nagy semmire.
LasDen
Aki ért angolul azoknak DoctorBenjyt ajánlom. Jó arc :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

twitch tv-n nyomják már a közvetítéseket

Na akkor amivel tartoztam.
Honvéd
Honvéd B
U21
az nem, de házmestert elfogadok <#vigyor1>
bakkerman
első La Liga meccs, FCB - Elche
a match engine nagyon bejövős,mostmár tényleg kezd hasonlítani futball meccsre az amit lát az ember,persze a korcsolya effekt még mindig megvan,de egyébként király a cucc. Ma már nem fekszek le basszus

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

valaki evertonról kép?
bakkerman
Keita értékei magyar viszonylatban elég jók

LasDen
egy kisfröccs nem kell?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köszi <#hawaii>
Vécsei
Baráth
Bende Bende
Holender
Bobál G.
Kader Keita
A keretről majd kicsit később,mert akadt egy kis dolgom.
bakkerman
első barátságos meccs
elég szokatlan ez a teljesen új kezelőfelület,néhol keményen megbonyolították

kérnék szépen képet a honvéd felnőtt keretéről (+ tarcsi és ificsapat) illetve a következő játékosokról (a hatszögletű grafikon is legyen rajta kérlek) : baráth boti, bobál geri, vécsei bálint, holender filip, kader keita + ha ott van, akkor donald bende bende. köszi szépen!
Szabin van még.De minden szónál többet ér egy kép.
LasDen
Csak a neve mellett nincs semmi jel, azért hittem...

De igen.Október 24-ig.
LasDen
Mr. Tesztelő, Suárez nincs eltiltva?

Mindjárt átdobom a logo/facepackot a 14-ből.
bakkerman
na egy pár kép
1
2
3
4
5
6

LasDen
milyen logó ez? :O

Mivel ma játszani úgysem fogok,ha valakinek vizuális kívánsága van,ne fogja vissza magát.
Ez a nem is tudom milyen színű háttér nem nyűgözött le.
1.
2.
LasDen
Tudtam, hogy rád lehet számítani....
Olvasol a gondolataimban

bakkerman
már települ :) tudom hogy megvesznél egy Barca squad report-ért <#idiota>

LasDen
ne magyarázz, toljad a képeket! :D

bakkerman
na Miles is mehet a levesbe egész nap szopatta a népet twitteren hogy nem tudja mikor lesz béta meg ilyenek :DD én meg arra készültem,hogy reggel szépen felkelek,egy kávé+cigi duó mellett töltöm a gémet,és aztán mehet a móka,erre már ma van béta...hát milyen világ ez? :D

Combos mérete van.1,4 GB.
Volcanor
Na mehet mindenki tölteni.

LasDen
ez meg nem kell :D

Nem adhatok oda valamit,ami nincs is meg nekem.
De tavaly kaptam valami bónuszként ezt.Eltöltöttem vele 2 egész percet.Na azt megkaphatod ingyé',ha érdekel.
LasDen
nem is töröltem, mert ez személyes volt, mintsem a szabályok ellen való....:D

Sysfox
Szerintem ez jó poén, kár lenne kitörölni. Kár, hogy nem nekem jutott eszembe! :)

LasDen
aszittem odadod ingyé' :D

Nincs korlátozva.
Hellosztok! a béta mennyire korlátozott? vagy mit takar? mert fm-ben még nem bétáztam, kösz!

Megér neked ez 21 fontot? (~8200 HUF)
Gun Monkeys (Steam)
Kung Fu Strike the Warriors Rise (Steam)
Kung Fu Strike the Warriors Rise Master Level DLC (Steam)
Onlive 7 day Trial (Other)
Nosgoth Veteran Pack (Steam)
The Journey Down Chapter One (Steam)
LasDen
ha nem kell, akkor ad nekem őket, ha lehet :D

OFF: Nem láttam én ott semmit,amitől el lennék kápráztatva.Ha veszek egy játékot(ami ingyen sem kellene) 20 fontért,akkor kapok mellé ingyen 6 másikat(ami szintén nem érdekel).Vagy félreértettem valamit?