A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

Ezennel pótolom a lemaradásomat....

5.szezon.

+ A BL/EL szereplés.
    - Az MK döntő elveszítése.

BL/EL meccsek.
    NB1.

6.szezon.

+ A BL szereplés
    + Az anyagiak.
    + Visszaszereztük a Magyar Kupát.
    + Legenda lettem.
    - Elégedetlen ifik.(Ha megfeszülök sem tudom kölcsönadni őket.)

BL csoport.
    BL meccsek.
    NB1.

7.szezon.

+ A 11791 átlagnézőszám.(De még soha nem volt telt házunk bajnoki meccsen.)
    + Mind a 14000 hely ülő lett.
    + Gazdagok vagyunk.

BL csoport.
    BL fa.
    NB1.

8.szezon.

+ A BL szereplés.(Bár maradt bennem hiányérzet.)
    - Továbbra is alacsonyak a játékosaim árai.Az egész keret beállt 1 és 2M€ közé.

BL csoport.
    BL fa.
    BL döntő.
    NB1.
    Finances.
    Klubranglista.

9.szezon.

+ Bővítik a stadiont (22000-re)
    - A Magyar Kupa 0-5 zakó,és ezzel a kiesés a negyeddöntőben.Bár 3 emberem volt a visszavágón,a többi mind repülőn ült.)

BL csoport.
    BL fa.
    NB1.
    Finances.

10.szezon.

+ A kibővített stadion.
    + A világszínvonalú háttér.(még a Youth recruitment nem fullos)
    + A 100%-os bajnokság.
    + Ötszörösére nőttek a játékosaim árai.
    + A BL győzelem.
    - (?)

Most már szép pénzekért kaptam néhány emberért,ez a jövőben horribilis bevételeket hoz majd.Nyélbe ütöttem a klub rekord igazolását is,a 18 éves brazil wonderkid fantasztikus karrier előtt áll.Marcus Túlio,és az eddigi transfer aktivitás.Továbbra is hozok évente 4-5 nagy tehetséget,most már főleg van értelme.Nem kell őket 3-400k-ért eladnom,ezután milliókat kaszálok rajtuk.Általában minden tízre jut egy,aki itt is marad.De ez a terv része,nem baj,ha nem férnek be a csapatba.A rossz igazolás az,akiből nem húzok hasznot.És felbukkantam a Hall of fame-ben is,bár ez még csak az Európai.A world-ben még nem férek a húszba.
    Végül a taktika,és néhányan az előző szezonban legjobban teljesítők közül.
    Taktika,és az instrukciók.
    Gielazyn.
    Jensen.
    Kujundzija.
    Oladele.
    Smárason.
    Ribeiro.
    Vannak klasszis magyar játékosaim is,most már egyre nagyobb sikerrel szedem össze őket.Eddig a BL-ben nem játszottak,de jövőre már nem félnék betenni néhányat.Összesen 8 magyar van az első keretben,talán a három legjobb.(de a többi sem piskóta)
    Fülöp,Kulcsár,és Szántó.És hadd ne menjek el szó nélkül mellette.Nagyjából rendszeresen játszatom az NB1-ben,nincs vele semmi gond.Az más kérdés,hogy az ifiben is van 3-4 gyerek,aki 16-17 évesen is jobb nála,meg most adtam el két kezdőt,akik világklasszisok voltak.De ő már szent tehén,amíg nem siránkozik,addig maradhat.Össze-vissza ugrálnak az értékei,már régen elérte a fejlődése határát,de a szurkolók imádják,tehát marad.

Nagyjából ez lett volna az évtized dióhéjban.Minden úgy alakul,ahogy számítottam,nagy meglepetések nem értek.A BL-t korábban is megnyerhettem volna,de elégedett vagyok.Meg kellett fizetni a tanulópénzt,ami rendben van.A jövőbe tekintve szépek a kilátások,a nehezén túl vagyok.Fantasztikus a háttér,multi gazdagok vagyunk,és tele az ifi jövendő világklasszisokkal.Még annyit,hogy az MTK-nál 3 éve egy Egyiptomi sugar daddy a főnök,de nem sokat tudnak kezdeni vele.Nem mostanában lesz,mikor megszorongat itthon valaki.
    Most tartok egy kis szünetet,majd Januárban folytatom.
    Köszönöm a figyelmet.